Sony Xperia XA2, XA2 Ultra sareng Xperia L2 ayeuna sayogi kanggo pre-order di BestBuy

Xperia dipidangkeun di CES di BestBuy

Telepon tengah-tengah Xperia XA2, XA2 Ultra sareng Xperia L2, sayogi ngalangkungan BestBuy salaku pre-order, anu bakal mimiti dijual, sacara resmi, dina 16 Pébruari.

Terminal ieu diumumkeun dina Consumer Electronics Show di Las Vegas sababaraha dinten ka pengker, sareng, sanaos dina presentasi éta aranjeunna henteu ngumumkeun harga jualna, urang ayeuna ngagaduhanana. Kami dilegakeun anjeun!

Diantara spésifikasi sareng ciri anu aya dina alat ieu, Sedengkeun pikeun Xperia XA2, éta ngagaduhan layar kalayan résolusi FullHD 5.2 inci, prosésor Qualcomm Snapdragon 630 octa-core (4x Cortex-A53 di 2.2GHz sareng 4x Cortex-A53 dina 1.8GHz), GPU Adreno 508, RAM 3GB, kaméra 23-megapiksel di tukang sareng 8MP anu sanés di payun pikeun selfie sareng konperénsi pidéo.

Ngeunaan Xperia XA2 Ultra, ieu rada langkung kuat tibatan XA2, sabab, sanaos prosésor anu sami sareng XA2, ieu ngahijikeun RAM 4GB. Salaku tambahan, dugi ka fotografi, éta ngahijikeun sénsor utama 23 megapiksel dipirig ku médi hareup 13 megapiksel.

Sony Xperia XA2 sareng XA2 Ultra

Di sisi séjén, Xperia L2 ngahijikeun layar HD 5.5 inci, sareng éta hadir sareng prosesor quadcore 1.5GHz anu jam kalayan kecepatan 3GHz, dibarengan ku 13GB RAM, kaméra tukang 8MP sareng kaméra payun XNUMXMP.

sony xperia l2

Upami anjeun hoyong terang sadaya fitur sareng spésifikasi pikeun smartphone Sony Xperia ieu, urang ngajak anjeun nganjang Artikel ieu.

Harga sareng kasadiaan héndsét ieu

Xperia XA2 tiasa dipanggihan kalayan harga $ 349.99 dina tilu versi warna: Hideung, pérak, pink sareng biru. Pikeun XA2 Ultra pikeun $ 449.99 dina warna anu sami sareng lanceukna, kajaba pikeun pink, anu robih janten emas. Sareng kanggo Xperia L2, urang gaduh sakitar $ 249.99 hideung, emas, sareng pink.

Recuerda que anjeun tiasa mesen ngalangkungan BestBuy pikeun kéngingkeun salah sahiji hénpon ieu saatos tanggal peluncuran resmi anu bakal 16 Fébruari.

Pra-order Sony Xperia XA2 di dieu!

Pra-order Sony Xperia XA2 Ultra di dieu!

Pra-order Sony Xperia L2 di dieu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.