Sony Xperia 5 II ngumumkeun ku Snapdragon 865, 5G sareng kaméra propésional

Sony Xperia 5II

Sony ngumumkeun salah sahiji telepon na anu anyar dianggap high-end nalika éta sumping sareng prosesor Qualcomm anu kuat, ditambihkeun yén éta mangrupikeun chip 5G sareng kaméra na profesional pikeun kinerja anu saé dina bagian ieu. Urang Jepang saatos seueur rumor mutuskeun nyandak léngkah na ngajalankeun Sony Xperia 5 II anyar.

El Sony Xperia 5II ngajaga desain telepon perusahaan, sanaos kitu, éta parantos diurus kalayan detil anu cukup saé sareng adaptasi ku panangan. Tuturkeun anu maot tina Sony Xperia 5, Tapi anjeunna nyandak kabisat anu penting sareng hoyong sacara lengkep ngasupan segmen anu moal gampang diperjuangkeun.

Sony Xperia 5 II, sadayana spésifikasi na

Kaméra Xperia 5 II

El Sony Xperia 5 II dimimitian ku layar tipe OLED 6,1 inci immersive, éta mangrupikeun jinis Full HD + sareng sorotna mangrupikeun laju panyegaran 120 Hz, masang Gorilla Glass 6 pikeun panangtayungan. Babandingan panel nyaéta 21: 9 sareng éta bet ngiringan HDR BT.2020 salaku standar.

Otak Xperia 5 II anyar nyaéta Snapdragon 865Ieu bakal masihan anjeun gancang sareng sadaya aplikasi, gim sareng naon waé anu dialungkeunana, éta mangrupikeun terminal 5G, dibarengan ku SD865 kalayan 8 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan anu tiasa diénggalan ngalangkungan MicroSDXC. Batréna 4.000 mah kalayan muatan gancang 18W.

Sony Xperia 5 II sumping sareng tilu kaméra tukang, sensor utama 12 MP sareng lensa sareng aperture f / 1.7, Dual Pixel PDAF sareng OIS, anu kadua sensor 12 megapiksel sareng lensa aperture f / 2.4, PDAF, zoom optik 3x sareng OIS, anu katilu mangrupikeun sensor 12 megapiksel kalayan lensa aperture f / 2.2, 124º sareng Dual Pixel PDAF. Kaméra payun mangrupikeun sénsor 8 megapiksel.

Seueur konektipitas sareng Android 10

Batré Xperia 5 ii

El Upami Sony Xperia 5 II bersinar pikeun hiji hal, éta ogé pikeun gaduh konéktipitas anu saé, hadir sareng chip 5G berkat Snapdragon 865, Adreno 650 salaku modem grafik sareng 5G. Konéktipitas dina hal ieu nyaéta WiFi 802.11 a / b / g / n / ac / 6, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Hotspot, Bluetooth 5.0, A2DP, aptX HD, LE, A-GPS, GLONASS, BDS , GALILEO sareng pamaca sidik diwangun kana gigirna.

Sistem operasi anu dipilih pikeun kasempetan éta nyaéta Android 10 Dina lapisan anu dipersonalisasi ku perusahaan, éta ngagaduhan sadaya aplikasi pikeun kéngingkeun pagelaran anu saé tina telepon nganggo gim sareng aplikasi, ogé fotografi ngalangkungan opat sénsorna, anu tilu tukangna sareng kaméra payun.

SONY XPERIA 5II
SCREEN OLED 6.1 "FullHD + (2.520 x 1.080 piksel) - Rasio: 21: 9 - Laju nyegerkeun 120 Hz - Corning Gorilla Glass 6 - HDR BT.2020
PROSESOR Snapdragon 865
GRAPH Adreno 650
Ram 8 GB
RUANG PANUTUP DALAMAN 128GB - Narima kartu microSDXC pikeun perluasan
KAMERA REAR 12 megapiksel Dual Pixel PDAF sareng sensor utama OIS - sensor 12 megapiksel teleponi sareng zoom optik 3X (OIS) - 12 megapiksel sensor sudut lega
KAMERA Hareup 8 MP
BATERÍA 4.000 mah gancang ngecas 18W
SISTEM OPERASI Android 10
KONEKTIF WiFi 802.11 a / b / g / n / ac / 6 / Wi-Fi Direct / DLNA / Bluetooth 5.0 / NFC / A-GPS
CIRI LAIN IP68 - Spéker stéréo - Anu maca sidik sisi
DIMENSI JEUNG beurat X x 158 68 8 mm

Kasadiaan sareng harga

El Sony Xperia 5 II sumping sareng hiji-hijina pilihan pikeun RAM sareng panyimpenan 8/128 GB harga dibuleudkeun 899 euro, sanaos tiasa dilegakeun ku slot anu kalebet. Tanggal pelepasan perenahna dina kuartal kaopat taun di Éropa, janten urang kedah ngantosan sakedik kanggo kéngingkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.