Sony Xperia 1 III neraskeun desain sareng gaya klasik

Xperia 1 II

Kirang ti saminggu ka pengker kami terang sacara rinci naon éta vérsi katilu high-end Sony, Xperia 1. A smartphone anu terus ngagumkeun pameget ti firma éta, sajaba ti kauntungan anu ditawarkeunana, pikeun nuluykeun bet dina desain Palasik anu beuki dileungitkeun tina tren jaman ayeuna.

con garis pasagi sareng juru sareng sudut anu seukeut, Ngingetkeun urang ngeunaan smartphone ti 10 taun ka pengker. Jelas yén di pasar aya rohangan pikeun sagala jinis desain, sareng urang teras nyarios yén pikeun rasa warna. Henteu sia-sia, Sony salawasna ngagaduhan palanggan anu teras-terasan bet dina gaya na luhur sésana.

Sony Xperia 1 III, desain kontinyu sareng naha henteu?

Salah sahiji tuntutan hébat seuseueurna konsumén nyaéta inovasi-inovasi. Kami sok hoyong berita. Énggal fitur, kamajuan dina kauntungan, langkung batre, kaméra langkung hadé, layar, jsb. Perkawis desainna, mangtaun-taun, urang tiasa ningali yén éta robih ku tren sareng mekar siklik. Aya sababaraha pabrik éta kalayan tujuan anu asli sareng ngabédakeun dirina tina sésana parantos ngalakukeun "kasalahan". Désain anu teuing wani anu gagal sareng format anu henteu lami.

Sony Xperia 1III

Ti Sony aranjeunna salawasna milih filsafat anu béda pisan tapi éta jalan. ¿Naha ngarobih tata perenah upami tiasa dianggo sakumaha anu kasebut? Janten urang tingali kumaha parobahan desain antara vérsi munggaran sareng kadua Xperia 1 nyaéta minimal. Sareng hal anu sami pikeun Sony Xperia 1 III. teu teu bet dina parobahan penting dina desain, perlu pikeun nyerah ngalebetkeun sadayana berita tina waktos sareng ningkatkeun masing-masing bagian tina alat.

Sony Xperia 1 III ngagaduhan a layar manjang ngajadikeun imah. Panel oled kalayan resolusi 4Kjeung 21: 9 babandingan aspek sareng diagonal tina 6,5 inci. Modul kaméra ampir dilacak ka Sony Xperia 1 II, kalayan tilu lénsa nangtung perenahna di sisi kénca tukang. Éta bakal ngagaduhan prosésor anu ditandatanganan ku Qualcomm anu bakal nyayogikeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun pinuh resep layar anu mengesankan sareng ogé kalayan Konéktipitas 5G.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.