Sony ngumumkeun telepon pinter anu mimiti nampi Android 11

Android 11 Sony

Sistem Android 11 bakal patepung tilu bulan teu lami, sanaos henteu acan globalisasi, éta bakal ngahontal smartphone anu béda anu aya dina peta jalan pembaruan. Versi sabelas bakal hadir sareng seueur paningkatan dina Android 10 anu stabil sareng dipasang dina jutaan alat sélulérna.

Sony sapertos perusahaan sanésna parantos ngumumkeun terminal anu mimiti anu bakal nampi Android 11, dina waktos ayeuna dipikaterang yén aya lima modél. Ieu bakal sumping ti bulan ieu yén urang mimitian kuartal kahiji 2021, sareng panempatan anu bakal dituju ku daérah, anu Spanyol moal kakurangan.

Jadwal pembaruan

Xperia 5II

Sony via siaran pers negeskeun yén Sony Xperia 1, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 5, Sony Xperia 5 II sareng Sony Xperia 10 II bakal janten anu munggaran dina ngalakukeun éta. Ngamutahirkeun bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraosan gelembung obrolan, rékaman layar internal, manajemén paguneman, sareng paningkatan privasi sareng kaamanan.

Pembaruan bakal ditampi sapertos kieu, anu modél Xperia 1 II bakal janten anu mimiti ngalakukeun éta payun ti anu sanés:

  • Sony Xperia 1 II - Désémber 2020
  • Sony Xperia 5 II - Akhir Januari
  • Sony Xperia 10 II - Akhir Januari
  • Sony Xperia 5 - Ti Pébruari
  • Sony Xperia 1 - Ti Pébruari

Android 11 bakal ngagaduhan manajemén sareng alat pinter (home automation), ngadalikeun lampu, spéker sapertos Echo ti Alexa, Google Home, termostat sareng alat anu sanés. Tambihkeun kana fitur Android Otomatis sacara nirkabel, anjeun moal peryogi kabel pikeun sambungan nalika anjeun lebet kana mobil sareng ijin panggunaan tunggal.

Bakal ngahontal langkung seueur smartphone

Sony ogé ngumumkeun yén bakal aya alat sanés anu nampi pembaruan Android 11Tetep katingal yén terminal bakal tiasa terasrasakeun sakedik engké. Pangalaman vérsi ieu janji bakal ningkatkeun pisan kana Android 10 anu parantos dipikaterang, jalan payunna, éta pasti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.