Solusi pikeun masalah update Oneplus 2 ngalangkungan OTA

Upami ngan sababaraha menit ka pengker urang parantos nyebarkeun resensi lengkep sareng analisa Oneplus 2, salah sahiji terminal anu paling diarepkeun taun ieu, urang parantos nampi patarosan ngeunaan anu dipikaterang Masalah pembaruan Oneplus 2 ngalangkungan OTA, masalah anu kajantenan di sababaraha terminal anu dipésér dina halaman wéb anu luar kana halaman resmi Oneplus,

Dina tulisan anyar ieu salaku tutorial praktis, bahkan kalayan bantosan pidéo anu ngajelaskeun, abdi badé ngajarkeun kumaha carana ngalereskeun masalah pembaruan Oneplus 2 ngalangkungan OTA, nerapkeun pembaruan énggal ieu ditampi ku unduh sacara manual sareng ogé nerapkeunana sacara manual, nyaéta éta moal mangaruhan garansi resmi terminal.

Naha apdet OTA henteu dianggo pikeun Oneplus 2 kuring?

Pembaruan ngalangkungan OTA Oneplus 2

Alesan kunaon Pembaruan OTA henteu tiasa dianggo dina sababaraha modél Oneplus 2, dasarna éta samodel kieu panginten tiasa dirusak, kalayan tujuan anu teu dipikaterang, ku toko-toko Cina online Oneplus 2.

Upami Oneplus 2 urang mendakan pembaruan énggal sakitar 40 mb beuratna, unduhan sareng dina waktos ngabalikan deui pikeun pamasangan, éta bakal masihan pesen urang pamasangan update gagal, Hal anu paling aman nyaéta kami ngagaduhan Oneplus 2 anu dirobih ku salah sahiji toko online anu kasebat anu ngajualna tanpa kedah aya undangan. Detil anu bakal masihan kami pitunjuk yén éta parantos dirobih nyaéta kalebet a vérsi lami anjeun Tube app, anu tiasa dianggo sapertos burit sareng éta bahkan henteu ngijinkeun kami pikeun ngamutahirkeunana atanapi tangtosna uninstall kumargi éta kalebetkeun kana sistem.

Teras, nalika kuring ngajelaskeun dina pidéo anu napel di luhur tulisan ieu, kuring badé nyayogikeun anjeun file resmi pikeun bersihkeun Oneplus 2 urang lengkep, salian ti éta urang badé ngamutahirkeunana ka versi panganyarna tina Oxygen OS 2.0.1 kalayan kerentanan dilereskeun pikeun duanana panggung siga anu Certifi-Gerbang. Oh sareng sadayana ieu tanpa kaleungitan jaminan resmi produk sareng ngantepkeun fungsionalitasna leres diaktipkeun pikeun nampi pembaruan kahareup via OTA tanpa masalah !!.

Kumaha ngalereskeun masalah pembaruan Oneplus 2 ngalangkungan OTA

Oneplus 2 Oksigén OS 2.0.1

Hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyaéta unduh firmware pangénggalna anu dikaluarkeun langsung ku Oneplus pikeun Oneplus 2 anjeun langsung tina tautan ieujeung. Ieu mangrupikeun Rom anu lengkep sareng firmware Oksigén OS 2.0.1 dumasar kana Android 5.1.1 landian yén éta bakal leres-leres ngabersihan Oneplus 2 urang tina manipulasi anu parantos dilakukeun ku toko online Cina ieu, dina waktos anu sami éta bakal ngabenerkeun kerentanan Stagefright sareng Certifi-Gate, sareng bakal ngarengsekeun masalah pembaruan via OTA kanggo waktos payun.

Ieu kedah nyarios yén firmware resmi ieu éta moal batal jaminan produk resmi ogé naon bakal ngahargaan aplikasi anu dipasang sareng data sistem kami ayeuna.

Sakali firmware Oxygen OS 2.0.1 resmi pikeun Oneplus 2 parantos diunduh, urang ngan ukur kedah nyalin éta tanpa didékompresikeun dina folder Undeuran tina Oneplus 2 sareng turutan léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun dina video anu napel kana header tina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pepelradio cenahna

    Kuring meunang kasalahan nalika nyobaan muka konci éta

  2.   Raul cenahna

    Kuring parantos ngaunduh file, ngan ukur hiji anu diunduh sareng henteu dua sapertos dina pidéo na. Kuring parantos masang na ayeuna upami kuring gaduh vérsi oksigén OS 2.0.1 tapi teleponna masih tiasa ngaunduh via ota, kuring unduh na kuring teu tiasa nga-instal na.

  3.   Mister Lip (@ MRTW80) cenahna

    Kuring parantos nuturkeun sadaya léngkah sareng saé, tapi éta nyaritakeun yén kuring gaduh pembaruan anu ditunda 8.9mb (¿¿???) sareng nalika kuring béjakeun pikeun ngapdet deui gagal deui sapertos sateuacan (¿¿???) Salain ti Kuring leungit basa (contona basa Lituania teu aya ayeuna)

  4.   Pa api cenahna

    Kuring parantos ngaunduh file, ngan ukur hiji anu diunduh sareng henteu dua sapertos dina pidéo na. anu henteu ngaunduh kuring nyaéta oneplus2oxygen_14.zip. Naha éta ngabantosan ngan ukur nganggo anu unduh kuring atanapi naha kedah duanana?

  5.   Bea cenahna

    Hello.
    Nuhun kana postingan anjeun.
    Kuring parantos nuturkeun sadaya léngkah sareng leres pisan.
    Tapi pembaruan énggal masih gagal, saatos ngamutahirkeun. Naha anjeun ngagaduhan ide naha éta tiasa kajantenan?

  6.   Bea cenahna

    Nya kuring deui ... [NGABARAKAK] Saatos masang ROM lengkep, antosan sadayana aplikasi diperbarui. Nalika aplikasi parantos réngsé dipasang, pembaruan dipasang. JEUNG VOILÁ! Teu aya tilas ROM anu dirusak. Hatur nuhun deui pikeun bantosan anjeun!

    1.    Javier Ramos (@CurranteLiberal) cenahna

      Nya, hatur nuhun pisan kanggo anjeun atos wangsul sareng ngajelaskeunnana, kusabab hal anu sami anu kajantenan kuring, sareng kuring kantos maca ka anjeun sareng kuring parantos ngabuktoskeun sapertos anu anjeun nyarioskeun, ngamutahirkeun aplikasi.

      Hatur nuhun pisan…

  7.   Pa api cenahna

    Bea, naha anjeun ngaunduh 2 file? Dupi anjeun ngajelaskeun kumaha anjeun parantos ngalakukeun sacara rinci?

  8.   liliana cenahna

    Kuring mésér telepon ku undangan sareng nalika badé ngapdet telepon kuring diklik, sareng éta dipasang, kuring masihan dipasang, tapi teleponna tetep sakitar dua jam nganggo segitiga sareng roda sareng teu nanaon.
    Teleponna sacara manual dipareuman, naon anu kuring kedah lakukeun?

  9.   Fran cenahna

    Kuring ngan ukur ngaunduh hiji file, naha kuring tiasa ngan ukur nganggo hiji? atanapi dimana kuring ngaunduh anu kuring leungit?

  10.   markiky cenahna

    Direngsekeun, ku file anu cekap kanggo ninggali OP2, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun naon anu ditetepkeun dina pidéo, saatos réngsé ku éta, anjeun ngantosan sadaya aplikasi alat pikeun diénggalan, upami éta henteu dilakukeun otomatis, anjeun ngalebetkeun aplikasi play store sareng milari pilihan tina aplikasi sareng gim kuring, pas di jero, klik perbarui sadayana sareng éta waé. OTA diunduh sapertos biasa sareng telepon bakal diupdate tanpa masalah ageung.

  11.   Marc cenahna

    Halo sadayana! Abdi gaduh patarosan anu ngadesek. Upami kuring ngagaduhan OxygenOS 2.1.0, kumaha kuring ngalakukeunana? Nyaéta, naha kuring kedah masang OxygenOs resmi 2.0.1? Atanapi kuring kedah masang hiji saatos 2.1?

    Hatur nuhun!

  12.   Eugene21 cenahna

    Halo. Abdi mésér sélulér dina gearbest sabulan kapayun, sareng vérsi anu kuring gaduh Oksigén nyaéta 2.1.0, tapi éta masihan kuring kasalahan dina pembaruan janten 2.2.0. Éta hal anu sami? Éta ngaunduh kuring, sareng nalika éta dipasang éta badéot deui kuring, sareng éta masihan kasalahan. Sareng unggal dua ku tilu kuring nampi iklan dina layar. Upami kuring ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun, kuring bakal kaleungitan data anu aya dina telepon kuring (poto, musik ...) ???
    Hatur nuhun tur Wasalam.