Seueur aksi anu ngantosan anjeun di Ghostbusters, dikaluarkeun ku Sony sareng Activison dina Android

Esa pilem mitos 80-an di mana opat protagonis mawa kami petualangan anu paling paduli sareng pikaresepeun pikeun pilem anu ngagaduhan hantu sareng aneh sapertos plot. Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis sareng Ernie Hudson ngaluarkeun kostumna pikeun ngabéntangan petualangan hébat ieu anu tetep salaku salah sahiji pilem mitis taun 80an. Ayeuna urang gaduh deui tapi waktos ieu sanés protagonis lalaki, nyaéta Aranjeunna gaduh indit ka awéwé pikeun nyobaan masihan pulas ku remake ieu anu parantos nampi kritik kusabab henteu terang kumaha néwak éta Ghostbusters aslina.

Dina Android urang parantos gaduh kamungkinan émut petualangan paling gélo sareng opat protagonis tina pembuatan ulang di Ghostbusters: Slime City, hiji video game anu museur kana hiji jelema nu nembak teu brukbrak dina grafik sareng plot anu ngalangkungan kota anu kaserang ku hantu gélo éta. Salah sahiji anu matak panasaran tina judul ieu nyaéta yén kajadian-kajadianana saatos ditingalikeun dina pilem, janten maénkeun éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngalangkungan tukang ngarusak. Anjeun bakal nyandak peran sakumpulan jalma anyar, anu ngagaduhan tanggel waler ngurus stasiun di kota bari réncang-réncangna anu langkung kawéntar damel padamelan anu langkung luhur di panjuru nagara.

Pidéo aksi full-ditiup

Naon gimna sorangan dina Android, urang ampir tiasa nyarios yén éta masihan ukuran pikeun dibawa ka urang éta suasana khusus yén pilem nawiskeun ti pertandingan munggaran anjeun maénkeun, janten aranjeunna parantos ngahontal seueur sateuacanna. Anjeun bakal tiasa milih antara salah sahiji tina opat tokoh protagonis pilem éta pikeun nganggo jasna sareng nyobian ngungkulan sadaya hantu tina sagala jinis anu bakal nyobian ngajantenkeun hal-hal anu sesah pisan pikeun anjeun sahingga tujuan anu kedah dihontal langkung seueur sesah kahontal.

Ghostbusters

Carita éta nempatkeun urang sateuacan kota New York anu katungkulkeun ku kagiatan paranormal Sareng salaku rekrutmen anyar yén anjeun, anjeun kedah nempatkeun leungeun pikeun nyalametkeun kota sareng umat manusa sakumaha urang terang. Anjeun tiasa nyiptakeun tim anjeun sorangan, kumpulkeun tim anjeun proton, ngawangun tim Ghostbusters anjeun nyalira di Manhattan sareng néwak hantu éta pikeun hadiah anu luar biasa.

Pangalaman koperasi sadayana

Salah sahiji detil anu dipibanda Ghostbusters nyaéta éta anjeun tiasa babarengan sareng regu Ghostbusters pamaén séjén dina pangalaman koperasi anu teu sinkron pikeun ngéléhkeun sadaya hantu anu ngagimbung di jalan-jalan di kota. Anjeun laun tiasa ningkatkeun markas Ghostbusters anjeun nyalira pikeun nyimpen hantu anu pangkuatna.

Ghostbusters

Tina peta anjeun bakal ngagaduhan sadayana misi pikeun ngalaksanakeun sahingga ogé ngagaduhan alat anu langkung saé. Ciri anu sanésna nyaéta anjeun tiasa nyieun kit proton sorangan ku ngagunakeun ratusan potongan anu béda sareng anu leres nyaéta di dieu aranjeunna parantos pencét kuku dina sirah pikeun ngajukeun seueur kombinasi anu béda.

Ghostbusters nyaéta sayogi gratis ti Play Store kalayan micropayments atra sareng gaduh seueur kontén anu ditawarkeun. Éta menonjol, tanpa ragu, sadaya aspek multiplayer dina kaulinan koperasi, sanaos moal sakaligus.

Kualitas téknis

Ghostbusters

Sorotan grafik sareng animasi pikeun gim aksi anu ngagaduhan pendekatan némbak janten anjeun kedah kéngingkeun tim proton éta leres. Warna anu ngagaduhan hantu masing-masing, desain karakter atanapi épék na kana senjata sasarengan nambihan kasenangan visual anu hadé pikeun gim pidéo anu tiasa diputer dina profil terminal anu béda-béda numutkeun hardware na. Upami pilem anjeun taun 80an, Ghostbusters mangrupakeun kawajiban pikeun dipasang.

Sanaos kanggo téma anu sanés, Abdi nyarankeun Battlehand pikeun gaduh gaya grafis anu sami.

Pendapat editor

Ghostbusters
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
  • 80%

  • Ghostbusters
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Gameplay
    Penerbit: 85%
  • Grafis
    Penerbit: 90%
  • Sora
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Naros

  • Penampilan grapik na
  • Seueur konténna

Kontra

  • Éta kami moal tiasa nganggo protas tina pilem munggaran

Unduh App

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.