Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) lengkep bocor, kalebet hargana

Galaxy Tab A7 10.4 2020

Tablet Android parantos gaduh pasarna pikeun sababaraha waktos berkat kanyataan yén aranjeunna ningkatkeun perangkat keras sareng pangalaman kagunaan. Salah sahiji ti payun anu bakal nawiskeun setelan anu saé pikeun harga anu cukup murah nyaéta Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020), sanaos henteu resmi acan.

Sadaya detil ngeunaan tablet salajengna parantos dibocorkeun tina firma Koréa Kidul, sadayana saatos pangecér CentralPoint nunjukkeun file produk ieu sareng bahkan biaya na. Harga alat henteu langkung ti 250 euro, janten mangrupikeun pilihan anu penting pikeun ngahontal jumlah éta.

Spésifikasi lengkep Galaxy Tab A7 10.4 (2020)

Tina Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) bakal aya sahenteuna tilu modél, sadayana bakal masang layar LCD 10,4 inci kalayan résolusi 2000 x 1200 piksel. Éta henteu ngagaduhan S Pen, sahenteuna aranjeunna henteu nyarioskeun ngeunaan pangrojong pulpén, tapi éta tiasa dianggo dina tablet anyar ieu.

Modél kieu parantos milih ngahijikeun chip Snapdragon 662 Qualcomm, langkung épisién tibatan Exynos 7904 anu dipasang Galaxy Tab A 10.1 (2019), dua versi panyimpenan, 32 sareng 64 GB, sedengkeun RAM henteu nyebatkeun kapasitasna. Batréna 7.040 mah, sanaos henteu nyebatkeun naon-naon naha éta gancang atanapi standar dieusi.

Samsung Galaxy A7 10.4 2020

Kaméra bakal 13 megapiksel di tukang sareng 5 megapiksel di payun, sahenteuna éta kumaha Google Play Console wangsit sababaraha dinten ka pengker. Sistem operasi anu dipilih nyaéta Android 10 kalayan lapisan One UI anu ngajangjikeun performa anu saé, ogé aplikasi perusahaan pikeun kinerja anu langkung saé dina parangkat lunak Google.

Harga saring

El Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) Modél dasar 32GB Dimimitian dina harga 235 euro kalayan konéktipitas Wi-Fi, upami anjeun hoyong 64 GB ROM hargana naék 35 euro langkung, biaya 270 euro. Pilihan LTE bakal naékkeun biaya produk ieu sakitar 60 euro langkung, janten upami anjeun hoyong sambungan 4G anjeun kedah ngadamel pencairan 330 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)