Spasi sareng Wild West ngagabung dina panembak anu pikaresepeun pisan dina Cowboys vs UFOs

Teu aya nanaon, sapertos pilem anu dimaénkeun ku Daniel Craig, aktor James Bond, sareng Harrison Ford, urang nuju ka kulon liar, Tapi dina waktos anu futuristik pisan dimana gerbong campur sareng kapal alien sareng sapi ngangon bébas bari ngaluncatan inohong sumebar teror sareng sirah ageung na nyobian milarian manusa pikeun diliwat sareng nyandak investigasi DNA atanapi angkat anjeun terang naon sababna. Bener nyaéta kombinasi ieu parantos dibawa ka bioskop dina langkung ti hiji kasempetan, sabab éta kajantenan sababaraha minggu ka pengker nalika diumumkeun Space Marshals 2, midangkeun pidéo anu hadé anu ngabela visual anu hadé sareng anu gaduh kombinasi anu lucu sakumaha anu matak héran.

Ayeuna urang gaduh Cowboys vs UFOs, judul anu ogé terang kumaha saluyu dina grafik sareng dina nada humor urang tiasa seuri ku pikaseurieun karakterna, naon animasi anu mahluk luar angkasa sareng ku téma éta nyalira. Kalayan cara anu hadé pikeun ngahirupkeun jalur anu urang ngumbara di Wild West dina tonggong kuda kami, kami bakal ngagaduhan sateuacanna urang anu nembak anu pikaresepeun sareng bermakna anu ngagaduhan waktos anu pas dina layar pikeun ngarahkeun tembakan éta ka mahluk luar angkasa yén aranjeunna bakal nyobian nyulik sasama wisatawan sareng diri urang nalika urang ampir teu sadar. Kaulinan anu panasaran sareng pikaresepeun kusabab sababaraha alesan anu urang teraskeun pikeun dibongkar.

UFO dimana-mana

Éta mahluk luar angkasa henteu terang naon anu bakal dipikahoyong, tapi aranjeunna parantos ningali sasama wisatawan sareng kami salaku tujuan hébat pikeun ngahontal. Kabeneran hébat anu urang gaduh nyaéta kami ngagaduhan ramo anu terampil pikeun pencét sasaran dina masihan alien anu sanés aranjeunna bakal nyerang langit dina milarian manusa. Goréng teuing yén urang, dina petualangan damai, sakumaha anu tadina panginten, urang kedah nganggo kamampuan urang mangtaun mangtaun-taun pikeun badarat ka sadayana kapal alien.

Cowboys vs UFOs

Sanaos sigana mah midangkeunana saderhana sabab éta panembak dimana urang kedah némbak tujuanana, naon anu dilakukeun nyaéta ngarahkeun misil atanapi proyektil dina jalur anu tangtu, janten urang kedah ngaganggu sakedik gerakan kapal pikeun ngancurkeun yén urang tiasa nyingkirkeun mahluk luar angkasa éta. Upami urang henteu terampil dina némbak, urang bakal kéngingkeun langkung seueur musuh pikeun ngumpulkeun anu ngagaduhan waktos pikeun dianggo éta mesin infernal anu nyulik manusa pikeun percobaan engké dahsyat.

Kaulinan sareng gaya visual anu matak pisan sareng warna pinuh

Salah sahiji aspek anu paling ciri dina video game ieu nyaéta sudut pandang anu digunakeun pikeun gerakan canter anu kalaksanakeun. Ieu ngamungkinkeun urang gaduh katerampilan visual anu langkung saé nalika nampilkeun diri salaku mahluk luar angkasa anu caket dina kapalna ti cakrawala ampir, janten urang tiasa ngantisipasi kadatanganana pikeun ngantosan aranjeunna ku tembakan anu saé di tengah katuhu pesawatna.

Cowboys vs UFOs

Dina rupa-rupa mahluk luar angkasa aya bédana antara hiji sareng anu sanésna sehingga baju tamengna tiasa ditusuk ku sababaraha proyektil anu bakal dipiboga dina sabuk urang. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa meunang pakarang anu hadé, dipasang sareng jinis elemen sanésna, janten siap gelut, sabab anjeun tiasa kéngingkeun senjata anu saé pikeun ngaleungitkeun musuh-musuh éta anu kerén pisan dina piring terbangna.

Videogame secukupnya sareng nikmati sareng anjeun gaduh gratis ti Google Play Store. Naon anu kudu dicarioskeun ngeunaan micropayments anu ngantosan anjeun upami anjeun badé nganggo éta.

Kualitas téknis

Cowboys vs UFOs

Pewarnaan anu hébat, réalisasi téknis anu hébat sareng desain karakter anu hébat kalayan orisinalitas sudut pandang anu dianggo, anu dina istilah umumna nambihan gim anu saé pisan sareng éta sakapeung wawatesan kana senang pisan sareng, naha henteu, genius. Ampir kawajiban pikeun nyobaan ngeusian layar ku sagala jinis gradién sareng warna anu narik pisan.

Pendapat editor

Cowboys vs UFOs
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
  • 80%

  • Cowboys vs UFOs
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Gameplay
    Penerbit: 86%
  • Grafis
    Penerbit: 89%
  • Sora
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 88%


Naros

  • Desain visual anu saé
  • Desain karakter anu saé pisan
  • Seueur kontén pikeun muka konci

Kontra

  • Nada

Unduh App

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mahluk luar angkasa cenahna

    Hai! Naon catetan anu saé. Kuring nembé terang blog anjeun sareng éta narik perhatian kuring. Tanpa ragu kuring bakal sering maca éta, rangkulan ageung sareng hatur nuhun parantos nyayogikeun jinis ieu eusi ka pamiarsa anjeun.