Renders nunjukkeun Google Pixel 3 XL hideung, mint sareng bodas

Numutkeun seueur rumor, taun ieu Google Pixel 3 XL bakal sumping dina tilu warna, sanés dua sapertos anu ngaheulaan. Salaku tambahan pikeun hideung bodas, Piksel 3 XL bakal sayogi dina héjo mint.

Dumasar kana ieu, desainer anu kawéntar Waqar Khan parantos nyiptakeun desain dina sadaya tilu varian dumasar kana rumor sareng kabocoran panganyarna.

Google Pixel 3 XL bakal tetep bérés dua nada generasi sateuacanna. Sanaos sateuacanna bocor nunjukkeun yén varian bodas moal ngagaduhan warna sapertos kitu sakumaha anjeun tiasa tingali dina waktosna, di sagigireun éta tombol kakuatan warna jeruk nipis sanés jeruk.

Varian hideung Pixel 3 XL mirip pisan sareng warna sareng Pixel 2 XL, Google sigana bakal neraskeun sareng warna anu sami taun ieu.

Pixel 3 XL hadir sareng kaméra tunggal sapertos anu ngaheulaan, sanaos waktosna di tukangeunna alatna didamel sapinuhna tina gelas sareng sanés logam sareng gelas. Google ogé bakal tetep sénsor sidik dina tonggong, tapi éta parantos nyoko.

Sanaos kaméra utami ngan ukur hiji, anu kiyeu nempatkeun dua sénsor, sénsor ieu aya di sisi bank sedengkeun tanduk aya di tengahna.

Ngitung sadaya inpormasi, Pixel 3 XL hadir nganggo layar QHD +, a Prosesor Snapdragon 845 dipirig ku 4 GB RAM sareng batré 3430 mah.  Kaméra tukangna 12 MP sedengkeun kadua sénsor hareupna 8 MP, hiji nyaéta sénsor pokus otomatis sedengkeun anu sanésna nyaéta f / 2.2 sensor anu tetep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.