Énergi anyar Nokia 9 ngungkabkeun layar kalayan henteu

Nokia 9

Tadi dinten ayeuna gambar tangan Nokia 9 nembongan dina jaringan sosial Weibo. Sawatara waktos anu pondok, desainer sareng leaker populér Benjamin Geskin ngabagi alat anu sami pikeun ngalaan desain hareup sareng tukangna, tangtosna, deui nyorot komposisi 5-kaméra.

Nokia 9 nunjukkeun a layar ku kiyeu leutik pisan anu ngan cocog kana kaméra sareng spéker leutik pikeun nelepon. Bezel gigir ampir teu aya, sedengkeun bezel luhur sareng handap ogé leutik, sanajan urang gaduh logo perusahaan di handap.

Bagian tukangna sigana tina gelas, a komposisi lima kaméra sareng lampu kilat LEDSalaku tambahan, éta ngagaduhan liang anu sigana kosong, éta pasti bakal ngagaduhan utilitas fotografi. Logo ZEISS aya di tengah lensa ieu sareng logo Nokia aya di tengah-tengah alat.

Sakumaha urang tiasa tingali langsung, teu aya sensor sidik, kitu sénsor sigana bakal dilebetkeun kana tampilana, upami kitu, urang tiasa ngaduga yén layar bakal gaduh téknologi OLED.

Sanaos gosipna ngarujuk kana alat lima kaméra ieu salaku Nokia 9, teu acan aya konfirmasi nami na. Dua bulan ka pengker, tukang bocor populér séjén ngungkabkeun yén telepon tip perusahaan salajengna bakal ditelepon Nokia A1 Plus.

Salain ti built-in sensor sareng tampilan OLED alat dikabarkan didukung ku prosesor Snapdragon 845.

Terjemahan di luhur nunjukkeun naon anu diarepkeun tina alat éta, sanaos dina tungtungna kiyeu tiasa dileungitkeun, teu aya anu pasti sabab perusahaan henteu acan masihan data pikeun alat ieu.

Naha komposisi anu dugi ka lima kaméra bakal janten tren mobile kapayunna atanapi éta ngan ukur usaha terasing kanggo narik perhatian peminat fotografi?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.