RazerGo hoyong janten aplikasi obrolan anu anjeun anggo nalika maén Pokémon GO

RazerGO

Razer mangrupikeun mérek penting pikeun kaulinan anu henteu hoyong nyerah kasempetan emas nyaéta Pokémon GO. Kaulinan video anu ampir sadayana naon anu anjeunna keuna janten emas sareng yén éta janten fenomena di dunya. Hésé henteu angkat dimana waé teu aya anu masihan koméntar ngeunaan Pokémon GO sareng kanyataan anu ditambih anu kadang lucu pisan ngadangukeun kumaha aranjeunna ngajelaskeun kumaha jalanna kaulinan anu senang.

Dua dinten kamari kami nuju ngabahas kamungkinan Razer ngaleupaskeun RazerGo ka Android. Saurna sareng ayeuna, ayeuna parantos aya ti Google Play Store sahingga janten aplikasi olahpesen anu langkung dipikaresep pikeun pamaén Pokémon GO anu tiasa nganggo sababaraha fitur anu luar biasa sapertos kamampuan pikeun koordinasi sareng tim kami, pilih jarak pikeun ngobrol atanapi nyarios dina obrolan umum diantawis seueur fungsionalitas sanés anu ku kuring didaptarkeun.

RazerGo mangrupikeun aplikasi obrolan dumasar lokasi anu dipikahoyong jembatan komunikasi pikeun sadaya pamaén Pokémon GO. Pasti dina sababaraha waktos Nintendo atanapi Niantic Labs bakal ngaluncurkeun pembaruan énggal anu nyandak obrolan éta, tapi pikeun ayeuna urang kedah puas milari alternatif anu serius sapertos anu diusulkeun ku Razer.

RazerGO

Sareng éta ku sistem lokasi RazerGo anjeun tiasa manggihan palatih sanés ngan ukur di daérah anjeun, tapi di panjuru dunya. Ku cara ngageser setélan jarak, anjeun bakal tiasa mendakan babaturan di sadaya penjuru planét.

Ti masarakat atanapi obrolan tim anjeun tiasa komunikasi sareng sésana pamaén ogé anjeun tiasa ngirim pesen pribadi upami anjeun kersa. RazerGo ogé ngagaduhan versi desktop janten anjeun tiasa nganggo laptop anjeun pikeun ngarencanakeun strategi éta sateuacan pencét gym.

datang pas "Beachon Chats" bakal kalebetkeun anu bakal ngamungkinkeun pikeun ngalancarkeun suar dina peta sareng anu bakal ngamungkinkeun pikeun ngadamel ruang obrolan di mana anjeun tiasa ngobrol sareng anggota tim pikeun serangan gym. Sayogi gratis.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.