5 aplikasi sareng kaulinan anu pangsaéna pikeun diajar éjahan pikeun Android

5 aplikasi sareng kaulinan anu pangsaéna pikeun diajar éjahan pikeun Android

Kami nembe ngadamel daptar dimana anjeun bakal mendakan 5 kaulinan matematika pangsaéna pikeun Android, diantarana aya judul pikeun sagala umur, khususna pikeun anu bungsu sareng anu ngahadiran pangajaran dasar sapertos primér sareng sekundér, sareng ogé pikeun sadayana anu peryogi. tulangan dina aritmatika pangbasajanna. Ayeuna kami mawa kompilasi tina aplikasi ejaan pangalusna sarta kaulinan, nu ngawula ka ningkatkeun tulisan.

Ku kituna, urang daptar di handap éta 5 aplikasi ejaan pangalusna sarta kaulinan anjeun tiasa manggihan pikeun Android. Sadayana gratis sareng sayogi di Google Play Store, salian janten salah sahiji anu paling diunduh sareng rating anu pangsaéna.

Di dieu Anjeun baris manggihan runtuyan 5 aplikasi ejaan pangalusna sarta kaulinan pikeun smartphone Android. Éta noteworthy, sakumaha urang salawasna ngalakukeun, éta sadaya anu anjeun bakal mendakan dina pos kompilasi ieu gratis. Kituna, anjeun moal kedah ngaluarkeun kaluar jumlah artos kanggo kéngingkeun hiji atanapi sadayana.

Najan kitu, hiji atanapi langkung panginten ngagaduhan sistem micropayment internal, anu ngamungkinkeun aksés kana langkung seueur kontén di jero aranjeunna, ogé kéngingkeun langkung seueur kasempetan maén dina tingkat, seueur objék, hadiah sareng hadiah, sareng anu sanésna. Nya kitu, teu perlu mayar naon waé, éta perlu diulang. Ayeuna enya, hayu urang dicandak.

Kecap Sampurna - Tata Bahasa Spanyol

Sampurna Kecap Spanyol Grammar

Pikeun ngamimitian anu saé, urang parantos Perfect Word, kaulinan anu pikaresepeun pisan anu gampang pikeun ningkatkeun éjahan anjeun, Dibikeun kumaha didaktis éta, boh pikeun murangkalih sareng rumaja ogé pikeun déwasa sareng manula anu, saluareun hoyong latihan éjahan, milarian ngahibur diri kalayan kaulinan anu sederhana pikeun nyéépkeun waktos.

Kaulinan ieu bakal nguji sadayana anu anjeun terang ngeunaan éjahan sareng anu pangsaéna, ngabantosan anjeun ningkatkeun éta berkat seueur palajaran anu kedah diajarkeun. Diajar stress kecap ogé sarta ngaronjatkeun precision ku nulis aranjeunna kalayan "b" jeung "v", atawa lamun hiji kecap mana kalawan "h" atawa tanpa "h". Aya seueur aturan anu anjeun tiasa mendakan sareng ngalaksanakeun sareng Perfect Word.

Salian ti éjahan, Anjeun bakal tiasa ningkatkeun grammar anjeun sareng diajar seueur ngeunaan antonim sareng sinonim kecap. Sabalikna, Perfect Word gaduh definisi kecap pikeun terang naon hartosna, ku kituna éta ogé ngabantosan ningkatkeun sareng ngalegaan léksikon nalika nyarios.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Diajar Éjahan

Diajar Éjahan

Geus ku nami aplikasi ieu anjeun tiasa ngabayangkeun naon tujuan utama éta. Kalayan ieu anjeun tiasa diajar seueur aturan tata basa sareng éjahan pikeun janten sarjana nalika nyerat sareng nyarios. Diajar bédana antara seueur hurup anu tiasa ngabingungkeun pikeun seueur. Nyingkirkeun kasalahan nalika anjeun nganggo éta sareng nongkrong sababaraha menit sadinten. Diajar Éjahan mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna tina jinisna, boh pikeun kumaha basajanna sareng kumaha komprehensifna dina tingkat pelajaran.

Aya langkung ti 10 rébu patarosan anu anjeun bakal mendakan dina aplikasi ieu pikeun diajar éjahan dina sélulér Android anjeun. Aya ogé langkung ti 500 tésSadayana sareng patarosan sareng jawaban anu unik pikeun ngabantosan anjeun nyampurnakeun kosakata sareng cara anjeun nyerat. Cukup nulis pesen dina cara anu salah sareng masihan kesan anu goréng ka jalma anu anjeun hoyong kaitkeun.

Aplikasi ieu ngandung sadaya aturan tata basa sareng éjahan. Naon deui, Datang sareng seueur topik, statistik, tés anu nguji naon anu anjeun pelajari, sareng dikte. Hal Hadé pisan yén éta téh sagemblengna bebas , ku kituna teu ngandung purchases internal, atawa nanaon kawas éta. Éta ogé sia ​​noting yén éta bieu weighs ngan leuwih 6 MB, jadi eta pisan hampang tur basajan, tapi rada mangpaat, tangtu.

Diajar Éjahan
Diajar Éjahan
pamekar: Kota aplikasi
harga: bebas
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot
  • Diajar Éjahan Screenshot

Éjahan sareng grammar Spanyol

Éjahan sareng Grammar Spanyol

Pindah ka aplikasi / kaulinan katilu pikeun diajar éjahan sareng tata basa tina daptar ieu, urang mendakan anu ieu, anu sanésna ogé ngaku. tina paling lengkep, saprak, salian ti ngajarkeun aturan tanda baca jeung jejer sarupa, éta ogé mantuan uninga lamun kalimah mangrupa exclamation jeung naha, diantara hal séjén.

Ogé diajar nalika kecap mangrupa kecap pagawéan sarta dina naon moment éta, lamun ayeuna, kaliwat atawa mangsa nu bakal datang. Aplikasi ieu ogé hadir sareng saran sareng tip anu béda-béda anu ngabantosan anjeun ngatur kecap sareng kalimat nalika nyarios sareng nyerat. Dina waktos anu sasarengan, ngabogaan loba definisi nu mantuan ngaronjatkeun leksikon, kalayan kecap anu basajan sareng rumit. Naha anjeun henteu terang bédana antara "Salian" sareng "Ka batur", atanapi anjeun henteu terang naon hartosna dua ungkapan éta? Tenang, yén kalayan éjahan sareng tata basa Spanyol anjeun bakal terang kalayan gampang sareng gancang.

Kecap katuhu

Kecap katuhu

Kaulinan ieu ngabantosan ningkatkeun grammar berkat daptar kecap anu éksténsif sareng anjeun kedah mendakanana dina kalimat anu béda kalayan leres. Tapi sanajan kitu, Éta langkung difokuskeun kana ningkatkeun grammar, anu ogé seueur hubunganana sareng éjahan, tangtosna. Éta pisan sababna naha eta geus deservedly earned tempatna di pos ieu, saprak éta ogé sampurna pikeun pamaén sakabeh umur na tina sagala tingkat ulikan, paduli naha éta SD, SMA atawa universitas.

Ogé ngagaduhan loba patarosan metot sarta trivia anu ngamajukeun nyerep pangaweruh. Sabalikna, éta gaduh kamus pikeun harti kecap, sareng ngajarkeun ngeunaan sinonim sareng antonim.

Kecap katuhu
Kecap katuhu
pamekar: krok
harga: bebas
  • Potret layar Kecap anu leres
  • Potret layar Kecap anu leres
  • Potret layar Kecap anu leres
  • Potret layar Kecap anu leres
  • Potret layar Kecap anu leres

Sabaraha anjeun terang ngeunaan éjahan?

Sabaraha anjeun terang ngeunaan éjahan?

Pikeun ngabéréskeun tulisan kompilasi ieu, kami gaduh kaulinan patarosan dimana anjeun kedah nyerat kecap anu leres, dumasar kana hurup anu aya di handap. Ku cara kieu, anjeun angkat ka tingkat salajengna sareng diajar ngeunaan cara anu leres pikeun nyeratna.

Dumasar kana sababaraha pilihan, gambar sareng patarosan, anjeun kedah leres dina unggal tingkat. Naon deui, aya ganjaran sareng poin anu ngabantosan anjeun terang sabaraha anjeun nyerat leres, Pikeun meunteun kamajuan anu anjeun lakukeun ku maén ngan ukur sababaraha menit sadinten atanapi salami anjeun hoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.