5 aplikasi pangalusna pikeun nyieun babaturan pikeun Android

5 aplikasi pangalusna pikeun nyieun babaturan pikeun Android

Di dunya dimana Internét mangrupikeun salah sahiji alat komunikasi utama, boh dina gaw sareng dina widang silaturahim sareng anu sanésna, penting pisan pikeun gaduh hubungan anu caket anu ngalangkungan jarak jauh, sareng pikeun ieu aya jaringan sosial sareng platform anu sanés. nu minuhan peran ngajaga jalma dina kontak. Aya ogé sababaraha aplikasi pikeun ieu, diantarana anu dianggo pikeun nyieun babaturan, anu mangrupikeun anu urang bahas di handap.

Kali ieu kami mawa anjeun daptar nu urang kumpulkeun éta 5 aplikasi pangalusna pikeun nyieun babaturan pikeun Android. Sadayana gratis sareng, dina waktos anu sami, sayogi di Google Play Store. Masing-masing unik sareng gaduh fitur sareng fungsionalitas anu ngabantosan ngadegkeun hubungan sareng beungkeutan anu ramah, sanaos ogé tiasa dianggo pikeun tujuan anu sami.

Di handap ieu anjeun bakal mendakan séri aplikasi anu ngadamel réréncangan pangsaéna pikeun smartphone Android. Eta sia noting, sakumaha urang salawasna ngalakukeun, éta sadaya anu anjeun bakal mendakan dina pos kompilasi ieu gratis. Kituna, anjeun moal kedah ngaluarkeun kaluar jumlah artos kanggo kéngingkeun hiji atanapi sadayana.

Nanging, salah sahiji atanapi langkung tiasa gaduh sistem pembayaran mikro internal, anu ngamungkinkeun aksés kana fitur premium sareng aksés kana langkung seueur fitur, sareng anu sanésna. Nya kitu, teu perlu mayar naon waé, éta perlu diulang. Ayeuna enya, hayu urang dicandak.

MeetMe: Ngobrol sareng rerencangan énggal

MeetMe

Pikeun ngamimitian anu saé, urang parantos MeetMe, salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo pikeun ngadamel réréncangan énggal sareng ngobrol sareng seueur jalma salamina. Sareng éta ngan ukur dina Google Play Store éta parantos ngagaduhan langkung ti 50 juta undeuran, janten éta mangrupikeun salah sahiji anu pang dianggo dina kategorina, sareng ku kituna éta henteu tiasa leungit dina daptar ieu.

Aplikasi ieu tujuanana pikeun ngahubungkeun jalma anu gaduh rasa sareng kapentingan anu sami, kalawan tujuan sangkan aranjeunna gaduh loba hal di umum tur, ku cara ieu, ngawitan gaduh paguneman pikaresepeun tur metot, dumasar kana hobi maranéhanana, hobi jeung sagalana yén duanana pihak resep.

Gawéna dina cara anu sami sareng jaringan sosial. Nyatana, éta ngagaduhan sababaraha pungsi utama Facebook, anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel tulisan ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong sareng mairan kana éta, ogé nunjukkeun upami anjeun resep atanapi henteu nganggo tombol masing-masing, sadayana ngalangkungan témbok anu minuhan éta. peran hiji feed diatur.

Éta ogé ngagaduhan bagian profil dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan jalma séjén sarta tangtu nyieun diri dipikawanoh sakeudeung sareng poto anu ngidentipikasi anjeun sareng inpormasi anu sanés anu anjeun hoyong bagikeun ka pangguna. Kirim gambar sareng poto ngalangkungan obrolan sareng terang saha anu caket sareng sayogi ngobrol; anggo saringan pikeun pendak sareng jalma anu anjeun resep sareng ngadamel babaturan anu teu acan kantos sateuacanna gampang sareng gancang.

Ngobrol, ngagoda, pidéo sareng sadayana: Paltalk

PalTalk

Upami anjeun hoyong pendak sareng jalma dina cara anu langkung senang sareng dinamis, cobian Paltalk. Di dieu, salian gaduh obrolan dimana anjeun tiasa ngobrol sareng kenalan anyar, anjeun ogé tiasa nelepon pidéo grup sareng sababaraha jalma ti belahan dunya. Kitu ogé, anjeun tiasa ngalakukeun karaoke live atanapi, ogé, ngiringan debat politik, ngeunaan élmu atanapi topik anu dipikaresep. Sajaba ti éta, anjeun bisa maénkeun trivia dina grup, hal anu mantuan pikeun megatkeun és sarta ngidinan Anjeun pikeun nyieun babaturan leuwih gampang.

Paltalk boga kamar obrolan umum nu bisa kalawan bébas asupkeun tur ngidinan Anjeun pikeun mairan sarta nganyatakeun diri dina jejer maranéhna nungkulan, nu bisa jadi pisan rupa-rupa. Aya kira-kira 5,000 kamar obrolan umum anu ngagaduhan sagala jinis paguneman sareng dinamika, Sadayana kalawan jalma nyata anu nganyatakeun pamadegan sarta nyarita kalawan bébas, tangtu.

Anjeun ogé gaduh bagian profil dimana anjeun tiasa ngaropea milik anjeun pikeun gancang ngajantenkeun diri anjeun terang ngeunaan rasa utama anjeun sareng ningali batur. Salaku tambahan, Anjeun tiasa berinteraksi sareng kado virtual anu anjeun tiasa ngirim sareng nampi ti jalma sanés.

SKOUT: papanggih, ngobrol, nyieun babaturan

Aplikasi Skout pikeun nyieun babaturan

Cara séjén anu hadé pikeun pendak sareng jalma-jalma sareng babaturan anyar ditawarkeun ku aplikasi sapertos SKOUT, nu boga sagala fungsi dasar sarta diperlukeun pikeun ngembangkeun dasi anyar jeung tumbu antara jalma anu rék dilegakeun bunderan sosial maranéhanana jeung jalma anu aya di bagian séjén dunya sarta, tangtosna, jeung jalma anu deukeut ka tempat maranéhna hirup.

SKOUT boga fun obrolan nu anjeun tiasa ngirim stiker, poto, gambar sareng seueur deui, kabeh sangkan paguneman leuwih metot, émosional, sentimental jeung senang. Exchange salam, papanggih jeung nyoba bobogohan batur; kalawan SKOUT éta gampang.

Jutaan pamaké ngagunakeun aplikasi ieu pikeun nyieun babaturan anyar, jadi éta sampurna pikeun manggihan babaturan anyar jeung perencanaan hal senang jeung jalma ti kota béda, kota, komo nagara.

Waplog: Kencan, Ngobrol & Milarian

Waplog

Pindah ka aplikasi kaopat dina daptar ieu aplikasi pangalusna pikeun nyieun babaturan pikeun Android, kami geus Waplog, aplikasi anu, salian pikeun minuhan tujuan utama pos ieu, ogé boga fungsi pikeun meunangkeun kaping, jadi bisa dipaké pikeun tujuan nyieun babaturan atawa manggihan mitra. Janten, upami anjeun bujang atanapi bujang, éta tiasa janten pitulung anu saé pikeun anjeun mendakan cinta hirup anjeun; anjeun moal terang ti mana asalna.

Ablo

Ablo

Pikeun ngarengsekeun, urang parantos Ablo, hiji aplikasi anu ogé digolongkeun salaku salah sahiji pangalusna pikeun Android lamun datang ka nyieun babaturan anyar.

Ablo ngamungkinkeun anjeun pikeun nyambung sareng jutaan jalma di sakumna dunya sareng nyarios dina basa anjeun nyalira ngalangkungan obrolan na. Éta ogé ngagaduhan pungsi anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun interaksi antara pangguna, anu ngagampangkeun cara aranjeunna tiasa ngadamel beungkeutan afektif sareng ramah dina waktos sakedik. Éta ogé gaduh telepon pidéo sareng seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.