Pocophone F1 laris dina lima menit di India

Poco F1

Pocophone F1 atanapi POCO F1 janji janten salah sahiji telepon utama tina satengah kadua ieu taun. Modél munggaran mérek Xiaomi énggal parantos mimiti diluncurkeun di pasar internasional, sareng sigana éta kasuksésan. Sahenteuna di India, dimana dina dinten kahijina dijual alatna parantos payu. Sareng anjeunna parantos ngalaksanakeunnana dina sababaraha menit.

Ieu parantos diumumkeun ku mérek nyalira ngalangkungan jaringan sosial. Pocophone F1 parantos payu dina lima menit. Tapi henteu ngan ukur gancang-gancangna dijual tiasa diperhatoskeun, penghasilan anu dihasilkeun ogé masihan seueur anu tiasa dibahas.

Kusabab ngan ukur lima menit, waktos anu diperlukeun pikeun ngajalankeun, parantos jualan dihasilkeun $ 28 juta pikeun perusahaan. Ku cara kieu, janten modél anu paling suksés sareng paling payu di India dina waktos anu singget.

Harga Pocophone F1

Ieu sakali deui ngajelaskeun yén Pocophone F1 ieu gaduh poténsi pikeun nalukkeun pangguna. Teu acan aya inohong penjualan anu khusus, tapi ku sababaraha perkiraan kedahna sahandapeun 70.000 unit. Sanaos upami penjualan milik telepon anu paling murah, éta tiasa bahkan 100.000 unit.

The angka penjualan beton Pocophone F1 ieu di India. Telepon ayeuna diluncurkeun di pasar énggal, diperkirakeun bakal resmi sumping ka Spanyol dinten ayeuna. Janten bakal pikaresepeun ningali kumaha réaksi konsumen.

Kalayan Pocophone F1 Xiaomi ieu nunjukkeun yén anjeun tiasa ngadamel modél dina kisaran high-end kalayan nilai hébat artos. Sareng ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang tingali dina kasus India, éta tiasa dianggo pisan. Kami arepkeun gaduh data konkrit ngeunaan unit-unit anu modél ieu jual sakedap.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.