Publicidad

Upami anjeun hoyong ngaiklan dina Androidsis, salah sahiji halaman wéb utama ngeunaan Android dina basa Spanyol, mangga ngahubungan kami nganggo formulir ieu.

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    Nalika ngirimkeun formulir, data sapertos email sareng nami anjeun dipénta, anu disimpen dina cookie supados anjeun henteu kedah ngalengkepan deui dina kiriman kahareup. Kalayan ngirimkeun formulir anjeun kedah nampi kabijakan privasi kami.

    1. Jawab data: Actualidad Blog
    2. Tujuan data: Bales kana pamundut anu ditampi dina formulir
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koréksi, hapusan, watesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun