Galaxy View 2 ngalangkungan sertifikasi Wi-Fi Alliance sareng Bluetooth SIG

Dina akhir Agustus, kami ngaguar hiji berita anu nyatakeun yén perusahaan Korea Kuring damel dina generasi kadua tablet Maxi maxi, tablet anu dina generasi kahijina ngahontal 18,4 inci sareng anu utamina ditujukeun pikeun pemirsa bisnis, sanaos ogé ngagaduhan tempat di pasar domestik.

Generasi kadua ieu, henteu ngan ukur bakal ngirangan ukuran ukuran ampir inci, tapi ogé bakal ngarobih pangrojong tukangna, angkat tina basa anu teu nyaman anu henteu ngamungkinkeun urang nempatkeun alat sacara lengkep sacara horisontal, kana anu sami pisan sareng anu sami urang tiasa ayeuna aya dina kisaran Surface Microsoft.

Sateuacan ngaluncurkeun produk éléktronik énggal di pasar, perusahaan kedah ngintunkeun alatna kanggo diulas ku badan pangaturan anu béda. Unggal nagara ngagaduhan anu béda-béda, sapertos FCC di Amérika Serikat, tapi kami ogé mendakan sababaraha sacara internasional, sapertos Wi-Fi Alliance sareng Bluetooth SIG.

Numutkeun kana sertifikasi ieu, generasi kadua Galaxy View 2, bakal dikelola ku Android 8.0Janten henteu kedah lami pikeun pencét pasar, upami anjeun teu hoyong ngalaksanakeunana nganggo vérsi Android anu lami. Nomer modélna ST-T92A sareng éta bakal nampilkeun chip dual-band 801.ac/b/g/n Wi-Fi, janten éta tiasa nyambung kana pita 2,4 sareng 5 GHz.

Sedengkeun pikeun sambungan Bluetooth, generasi kadua Galaxy View bakal nampilkeun generasi kalima Bluetooth, janten urang bakal tiasa ngamanfaatkeun téknologi ieu nganggo Galaxy View 2. Sanaos spésifikasi internalna henteu acan disaring, sadayana sigana nunjukkeun yén di jero, urang bakal mendakan 3 GB RAM dibarengan ku prosesor Exynos ti Samsung sareng bakal nawiskeun kami resolusi Full HD.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.