Pokémon GO Plus anu tiasa dianggo bakal sayogi dina 16 Séptémber

Pokémon Go Plus

Sanaos kami ngagaduhan Pokémon GO dina kamunduran saatos kasuksésan usum panas epik di mana éta peupeus sareng kanyataan anu ditambih, éta masih populér pisan sareng bahkan Apple kamari nyandak intina pikeun Niantic Labs nampilkeun anu tiasa dipakai anu pastina janten Hit pikeun pameget pertandingan éta dumasar kana Pokémon.

Adilna kamari ngaliwat 500 juta unduhan di Play Store, hiji tujuan anu biasana peryogi sababaraha taun ka aplikasi anu sanés, bahkan anu tiasa sumping ti perusahaan anu paling terang kumaha ngajalankeun aplikasi na, sapertos Google sareng Facebook. Nya dina dinten-dinten ka pengker Google sorangan parantos ngaluncurkeun dina Peta pilihan pikeun tandaan kagiatan «Nyekel Pokémon» dina Kala waktos anjeun.

Ayeuna urang terang yén 16 Séptémber nyaéta tanggal resmi pikeun peluncuran Pokémon Go Plus, aksésoris anu tiasa dianggo. Alat ieu sakuduna dituju sumping di akhir Juli, tapi Niantic nyangsangna dugi ka Séptémber. Warta anu sanésna nyaéta pembaruan anu bakal sumping kana aplikasi éta sorangan anu bakal kalebet Buddy Pokémon sahingga salah sahiji anu diburu janten piaraan anjeun.

Ngeunaan Pokémon Go Plus, nalika anjeun nganggo ieu dina pigeulang anjeun, bakal ngageter tur hurung Ngalangkungan bewara nalika anjeun caket Stop Poké Stop sareng anjeun bakal tiasa nyandak objékna bari henteu kedah nyandak hapé tina saku anjeun. Ieu ogé tiasa dilarapkeun ka Pokémon, sabab ku sakali klik anjeun tiasa moro éta tibatan kedah nyandak smartphone anjeun.

Wearable ieu ngagaduhan tujuan yén smartphone henteu dianggo seueur, janten manpaatna langsung hemat kana batré, sanaos pangalaman kanyataanana anu ditambihkeun anu disayogikeun ku alat sélulér moal kénging seueur.

Niantic nyatakeun yén Pokémon Go Plus bakal sayogi 16 Séptémber di kalolobaan nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.