Oppo R17 resmi: 6.4 ″ AMOLED kalayan kiyeu, SD670 sareng seueur deui. Kenalan éta!

Oppo R17 resmi

Oppo kakarék ngadamel resmi R17, dina cara anu héran, telepon anyar mérek anu urang parantos terang sadayana ngeunaan ciri na. Ieu parantos dipikaterang ngalangkungan portal Cina perusahaan, janten éta bakal sumping, mimiti sadayana, di nagara asalna.

Tim ieu hadir sareng Snapdragon 670, SoC anu bakal dimangpaatkeun, numutkeun rumor-rumor baheula ayeuna dikonfirmasi. Salaku tambahan, spésifikasi téknis sapertos RAM sareng rohangan panyimpenan, ogé anu sanésna, minuhan sababaraha ramalan anu dilakukeun salami sababaraha dinten ka pengker. Kenalan aranjeunna!

Oppo R17 hadir nganggo layar AMOLED 6.4 inci kalayan maca sidik na dipasang di jerona.. Ieu mangrupikeun resolusi FullHD + 2.280 x 1.080 piksel (19: 9) sareng hadir ku pangsi minimalis sareng rasio panel-to-body 91.5%. Dina waktos anu sasarengan, éta didukung ku octa-core Qualomm Snapdragon 670 (2x Kryo 360 di 2.0GHz + 6x Kryo 360 di 1.7GHz) 64 bit sareng 10nm arsitéktur sasarengan Adreno 615 GPU.

Fitur Oppo R17

Di sisi séjén, smartphone anyarna didukung ku 8GB RAM, 128GB rohangan panyimpenan internal sareng batré kapasitas 3.500mAh kalayan téknologi muatan gancang VOOC perusahaan nyalira. Éta ogé ngagaduhan Android 8.1 oreo salaku sistem operasi dina ColorOS 5.2, lapisan kustomisasi OPPO, sareng fitur konéktipitas sapertos dukungan dualSIM LTE, WiFi ac, Bluetooth 5.0, GPS + Glonass sareng USB-C.

Ngeunaan bagian fotografi, Oppo R17 ngagaduhan sénior sensor tukang sareng lénsa utama 16MP AI sareng sékundér anu résolusina teu acan diwincik. Di payun, di kiyeu, jepret anu dilengkepan nyaéta 25 megapiksel (f / 2.0) sareng Beautification Wajah.

Datasheet Oppo R17

Datasheet Oppo R17

OPPO R17
SCREEN 6.4 inci AMOLED FullHD + kalayan kiyeu (2.280 x 1.080p)
PROSESOR Octa-core Snapdragon 670
GPU Adreno 615
Ram 8GB
RUANG PANJANG 128GB
CHAMBERS Belakang: Dual 16MP sareng AI. Frontal: 25MP (f / 2.0)
BATERÍA 3.500mAh kalayan muatan gancang VOCC
SISTEM OPERASI Android 8.1 Oreos sareng ColorOS 5.2
CIRI LAIN Maca sidik handapeun layar. Dukungan DualSIM LTE. WiFi ac. Bluetooth 5.0. GPS + Glonass. USB-C

Harga sareng kasadiaan

Alat ieu bakal mimiti dijual ti tanggal 18 Agustus payun ieu di CinaSanaos henteu dipikaterang ku harga naon, sabab perusahaanna henteu acan ngungkabkeunana. Kadatanganana di nagara-nagara sareng daérah sanésna henteu acan jelas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.