Oppo R17 Pro bakal ngagaduhan rangkai tilu kaméra sareng téknologi TOF

Oppo R17 Pro

saatos ngumumkeun Oppo R17 sababaraha dinten ka pengkerOppo parantos ngintip sababaraha fitur R17 Pro. Sugan telepon ieu henteu ngagaduhan spésipikasi anu béda pisan, kabocoran anyar tiasa ngungkabkeun paningkatan dina bagian fotografi.

Hiji poto anu bocor ngalangkungan ranté pasokan parantos ngungkabkeun éta R17 Pro bakal gaduh susunan kaméra tilu. Inpormasi nyebatkeun yén salah sahiji sénsor bakal ngagaduhan dukungan pikeun téknologi ToF (Time of Flight).

Dina minggu-minggu samemehna, pimpinan perwira produk Oppo ngumumkeun dina dewan komunikasi téknis ToF yén produk salajengna perusahaan bakal sumping nganggo téknologi ieu. Kusabab Oppo R17 Pro bakal dipidangkeun di Shanghai dina tanggal 23 Agustus, janten alesan yén ieu bakal janten produk anu nuju diobrolkeun.

Upami ieu leres, R17 Pro bakal janten telepon anu mimiti aya komersil sareng téknologi canggih ieu anu tiasa dianggo dina sababaraha kategori sapertos pangakuan sapuan, intelegensi jieunan bahkan ditambah kanyataanna.

Salami sababaraha taun ka pengker, Oppo parantos fokus kana ngical telepon jarak menengah sareng kelas luhur kalayan séri Sunda na. R17 anu bakal datang sareng R17 Pro bakal janten alat munggaran perusahaan pikeun nyandak Corning Gorilla Glass generasi kagenep sareng sensor sidik terpadu layar. Diantara data anu sanés, R17 didukung ku a Prosesor Snapdragon 670 sareng kaméra payun 25 megapiksel.  

Oppo R17 ngagaduhan rangkéan dua kaméra kalayan kecerdasan buatan internal sareng upami rumor leres, R17 Pro bakal ngagaduhan tilu kaméra anu langkung maju.

The Oppo 17 Pro bakal ngagaduhan mesin AI anu digabungkeun sareng téknologi multi-pigura pikeun néwak gambar anu langkung caang dina kaayaan anu poékSalaku tambahan, éta ogé bakal dilengkepan Stabilisasi Gambar Optik. Tangtosna, sadaya data ieu masih aya dina hawa sareng urang ngantosan saminggu deui pikeun perusahaan pikeun mastikeun na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.