OnePlus ngagaduhan gerakan anu goréng nalika ngeunaan trolling Xiaomi

OnePlus 5

Tanggal 7 Pébruari, perusahaan Xiaomi ngintunkeun survey dina akun Twitter na, dimana éta naros ka pangguna produkna, upami aranjeunna langkung resep lapisan kustomisasi Xiaomi, MIUI 9, atanapi aranjeunna langkung resep Android OneTanpa aya kustomisasi, survey sacara logis henteu nyayogikeun hasil anu diarepkeun ku perusahaan.

Nalika pamilihan suara maju, Xiaomi mariksa jumlah pangguna anu resep Android One dina alatna jauh ngaleuwihan jumlah pangguna anu resep lapisan personalisasi MIUI 9. Gancang sareng gancang, nalika mariksa kumaha surveyna tétéla tibalik tibatan anu anjeunna pikirkeun, perusahaan neraskeun ngahapus tweet anu dimaksud. Hatur nuhun kana screenshot, survey éta parantos ditingalkeun pikeun katurunan.

Lapisan kustomisasi pabrik smartphone parantos sering janten masalah pikeun seueur pangguna, ti biasana nyaéta panyabab utama reureuh dina ngaleupaskeun pembaruan pikeun vérsi sistem operasi anu énggal.

Lapisan kustomisasi dina Android mangrupikeun lapisan kustomisasi, tah éta moal lirén janten vérsi anu sanés tibatan Android puratanapi, sareng pangguna henteu bodo. OnePlus parantos sering ngagungkeun lapisan kustomisasi na sareng pikeun ieu, éta parantos sami sareng Xiaomi, tapi waktos ieu henteu dihapus dina tweet.

Tapi anu matak anu matak nyaéta CEO OnePlus hoyong ngabiayaan Xiaomi dina tweet anu mana anjeunna nyatakeun yén pangguna na langkung resep OxygenOS, sapertos anu dicerminkan dina survey, salian nyatakeun yén aranjeunna moal ngiringan ngahapus hasilna Sarua . Masalahna nyaéta anu gancang tokoh-tokoh éta robih sareng sapertos anu diarepkeun ogéAkhirna, Android murni meunang salaku sistem anu dipikahoyong ku pangguna pikeun produk perusahaan Asia ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.