OnePlus Nord diperbarui sareng OxygenOS 10.5.11 sareng kéngingkeun tambalan kaamanan Januari

OnePlus Kalér 5G

OnePlus parantos ngaleupaskeun pembaruan parangkat lunak anyar pikeun OnePlus Kalér anu sumping salaku OxygenOS 10.5.11. Ieu mangrupikeun OTA pangropéa, tanpa aya berita anu hadé, tapi éta henteu hartosna yén éta henteu ngaleungitkeun tambalan kaamanan Januari.

Teleponna ngabagéakeun pakét firmware anyar sacara global, sabab éta teleponna parantos diluncurkeun di Éropa, India sareng Amérika Serikat, ogé daérah-daérah sanés di dunya.

The OnePlus Nord nampi pembaruan parangkat lunak énggal tanpa parobihan ageung sareng berita

Pembaruan OxygenOS 10.5.11, sakumaha urang nyarios, mangrupikeun salah sahiji sababaraha parobahan. Ieu, tibatan sumping sareng berita, ngalaksanakeun seueur perbaikan bug, sababaraha optimisasi sareng sababaraha paningkatan stabilitas sistem, hal anu biasa dilakukeun. Versi ngawangun pikeun tiap daérah sapertos kieu:

  • India: 10.5.11.AC01DA
  • Éropa: 10.5.11.AC01BA
  • Global: 10.5.11.AC01AA

Dina patarosan, naon anu changelog tina OTA anyar pikeun OnePlus Nord ngalaporkeun nyaéta kieu:

sistim

  • Patch kaamanan Android diénggalan ka 2021.01
  • Stabilitas sistem ningkat

OnePlus Nord mangrupikeun telepon pinter anu diluncurkeun dina bulan Juli taun kamari sareng layar Fluid AMOLED 6.44 inci kalayan resolusi FullHD + sareng tingkat panyegaran 90 Hz. Alat ieu ngagaduhan Snapdragon 765G handapeun kap, ogé mémori RAM 6 / 8/12 GB sareng rohangan panyimpenan internal 64/128/256 GB. Éta ogé ngagaduhan batré 4.115 mAh kalayan pangisian daya gancang 30 W, kaméra selfie 32 + 8 MP, sareng sistem kaméra utama 48 + 8 + 5 + 2 MP.

Biasana: kami nyarankeun telepon sélulér masing-masing nyambung ka jaringan Wi-Fi stabil sareng kecepatan luhur pikeun diunduh teras pasang paket firmware énggal, pikeun nyegah konsumsi paket data panyadia anu teu dihoyongkeun. Éta ogé penting pisan pikeun ngagaduhan tingkat batré anu saé pikeun nyingkahan ayana kamungkinan kasulitan nalika prosés pamasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.