OnePlus Nord CE 5G diumumkeun ku Snapdragon 750G sareng harga anu saé pisan

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus parantos ngumumkeun naon kisaran éntri na anu anyar saatos seueur rumor ngeunaan ciri na, anu ngajantenkeun terminal sahenteuna pikaresepeun. OnePlus Nord CE 5G mangrupikeun telepon anyar anu poténsial sanaos henteu ngagaduhan prosesor pangénggalna ti pabrik Qualcomm.

Nord CE 5G lebet kana garis Nord, dugi ka ayeuna dirancang pikeun sadaya jinis pangguna, kalayan OnePlus Nord 5G salaku komponén penting kulawarga. Ngahargaan sababaraha nilai, Nord CE sumping pikeun nyayogikeun konéktipitas generasi salajengna sareng kinerja kalayan harga anu kalapa.

? Naha anjeun hoyong terang harga super anu urang kahontal pikeun anjeun dina Nord CE 5G? Muhun pencét di dieu sareng kéngingkeun smartphone ieu dina harga anu pangsaéna sareng kalayan sagala jaminan

Fitur tina OnePlus Nord CE 5G anyar

OnePlus Kalér CE

Modél ieu dimimitian ti payun ku cara masang panel tipe AMOLED 6,43 inci kalayan résolusi Full HD +, ngamungkinkeun anjeun ningali kontén kualitas luhur. OnePlus Nord CE 5G ngahijikeun HDR10 + sareng laju nyegerkeun 90 Hz, babandingan 20: 9 sareng panangtayungan layar ngalawan goresan.

Desain OnePlus Nord CE 5G ati-ati kalayan detil pisan, layar nyayogikeun sadayana payun sareng boro-boro bezel anu katingali dina pandangan heula, di handapeunana ngan ukur permukaan alit anu katingali. Ogé, telepon sumping nganggo kaméra liang-punch di kénca luhur.

CPU ageung, seueur RAM, gudang, sareng batré berkapasitas tinggi

Kalér CE 5G

Éta sumping didukung ku Snapdragon 750G, chip anu bakal ngajantenkeun serbaguna sareng performa nalika dianggo nganggo aplikasi, ogé video game. Grafikna mangrupikeun Adreno 619, idéal upami anjeun hoyong ngalihkeun pidéo video pangénggalna di pasar, salian ti ngalakukeun sababaraha rupa anu sanés.

OnePlus Nord CE 5G ngagaduhan dugi ka tilu pilihan mémori RAM, anu dibasajankeun 6, 8 ka 12 GB, gumantung kana anu mana anu dipilih, biaya bakal naék sareng konfigurasi anu langkung saé. Laju RAM bakal dikonfirmasi, éta nunjukkeun yén éta bakal LPDDR5X, janten bakal gancang nalika ngajalankeun operasi.

Faktor penting dina alat sélulér anyar nyaéta kapasitas panyimpenan, dina OnePlus Nord CE 5G dua pilihan ditambah. Anu mimiti diantarana 128 GB, sedengkeun anu kadua nyaéta anu dirancang pikeun ngahemat sadayana jenis inpormasi, naha éta poto, dokumén komo gim, kalayan 256 GB.

Batré OnePlus Nord CE 5G mangrupikeun salah sahiji sorotan, kumargi berkat Warp Charge 30T Plus éta bakal ngecas tina 0 dugi ka 70% dina ngan satengah jam dina 30W. Éta sakitar 4.500 mah, cekap pikeun masihan kahirupan anu sadidinten sadidinten tanpa kedah nganggo biaya dina panggunaan normal. Anu dimuat aya dina kotak anu badé angkat.

Jumlahna aya opat kaméra

OnePlus CE Nord

Alat OnePlus anyar dipasang total tilu sénsor di tukang sareng hiji di payun, tetep salah sahiji salaku fokus utama. Sensor utama tukang nyaéta sénsor 64 megapiksel, salah sahiji anu pang kuatna di pasar, anu kadua nyaéta sudut 8 super megapiksel anu super sareng anu katilu 2 megapiksel monochrome.

Salaku hiji-hijina sénsor di payun, liang anu dibor ku lensa 16-megapiksel tiasa ditingali, éta ngamungkinkeun anjeun nyandak poto payun anu saé, selfie, ngarékam pidéo sareng cocog upami anjeun hoyong ngadamel konperénsi pidéo. Kaméra ngarékam kualitas HD lengkep, janten langkung saé upami anjeun hoyong unggah eusi cemerlang kana jaringan sosial sareng halaman sanés.

Seueur konektipitas sareng versi parangkat lunak pang anyarna

OnePlus CE 5G

El OnePlus Nord CE 5G datang ogé dilengkepan ku anu pang anyarna, kalebet koneksi berkat kanyataan yén éta bakal diintegrasikeun kana prosésor Snapdragon 750G. Éta tiasa dianggo dina jaringan 5G SA / NSA, salian ti sumping sareng Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS sareng nganggo headphone jack. Muka konci aya handapeun layar.

Éta gaduh versi Android anu pangénggalna, anu nomer sawelas sareng lapisan OxygenOS saatos perangkat boot, ngapdet sapertos biasa ti jaman ka jaman. Saolah-olah éta henteu cekap, éta ngajangjikeun pembaruan dua taun, sabab ogé bakal OnePlus Kalér 5G, anu sanaos sumping sareng Android 10 nembé diénggalan kana Android 11.

Lampu sareng kompak

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G énggal mangrupikeun telepon pinter, Dirarancang pikeun dibawa dina saku anjeun tanpa diperhatoskeun kecuali pikeun ukuran alami na. Teleponna beuratna sakitar 170 gram, sedengkeun ukuran na 159.2 x 73.5 7.9 mm, kalayan kandelna kirang ti 8 milimeter anu cukup sakedik.

OnePlus nyandak léngkah pasti pikeun masihan tampilan anyar ningali yén garis Nord 10 sareng Nord 100 didesain kanggo umum anu henteu kedah nyéépkeun seueur kanggo telepon. Taruhan dina modél ieu nyaéta masihan pangguna terminal nganggo kakuatan sareng kasopananAspék terakhir ieu mangrupikeun mérek nekenkeun.

ONEPLUS NORD CE 5G
SCREEN 6.43 inci laju AMOLED / Refresh: 90 Hz / HDR10 + / Full HD + (2.400 x 1.080 px) - Rasio 20: 9
PROSESOR Snapdragon 750G
KARTU GRAFIS Adreno 619
Ram 6/8/12 GB
Panyimpenan internal 128 GB / GB 256
KAMERA REAR 64 MP Sensor Utama / 8 MP Super Wide Angle / 2 MP Monochrome Sensor
CAMERA Hareup 16 sénsor MP
SISTEM OPERASI Android 11 sareng OxygenOS 11
BATERÍA 4.500 mAh kalayan ngeusi batre Warp Charge gancang dina 30W
KONEKTIF 5G SA / NSA / WiFi 6 / Bluetooth / GPS / Headphone jack
LAIN Pamaca sidik layar
DIMENSI JEUNG beurat 159.2 x 73.5 7.9 mm / 170 gram

Kasadiaan sareng harga

El OnePlus Nord CE 5G parantos parantos ditepikeun sacara resmi, bakal dijual tanggal 21 Juni, aya dina portal AliExpress. Salaku tambahan, aya promosi anu anjeun simpen sababaraha $ 20 ku kupon diskon, atanapi naon anu sami, sakitar 16 euro sakitar.

Éta aya dina warna Areng Tinta (hideung), Silver Ray (pérak) sareng Blue Void (biru) sareng harga na angkat tina 299 euro kanggo modél 6/128 GB, anu 8/128 GB dugi ka 329 euro sareng anu 12/256 GB ngagaduhan harga 399 euro (éta sayogi dina tilu nada).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.