OnePlus nawiskeun kami diskon dugi ka 280 euro upami urang mésér OnePlus 6

Strategi ngaluncurkeun modél anyar sacara praktis unggal 6 bulan, panginten ka sababaraha pangguna perusahaan OnePlus Kuring parantos bosan sareng aranjeunna, kumargi terminal na gancang disusul ku modél énggal anu diluncurkeun ku perusahaan kirang ti sataun. Jauh tina ninggali tradisi éta, perusahaan tetep bet dina siklus pembaruan anu pondok sapertos kitu.

Tapi sigana anjeunna parantos ngamimitian perhatosan kana sababaraha pengikut. Atanapi meureun harga mimiti OnePlus 6, anu bakal dipidangkeun dina 16 Méi di London, luhur pisan yén pengikut tradisional perusahaan milih nangtung sareng henteu ngomean terminalna. Pikeun ngahindarkeun kadua kaayaan, perusahaan nawiskeun kami diskon dugi ka 280 euro kanggo OnePlus lami urang upami urang mésér OnePlus 6 énggal.

OnePlus 6

Sakumaha biasana, pabrikan sok narik ka handap sareng éta langkung kamungkinan harga ieu ngan ukur pikeun OnePlus 5T, terminal terakhir anu diluncurkeun perusahaan dina akhir taun kamari, salami éta dina kaayaan anu sampurna, janten upami anjeun ngagaduhan modél anu langkung lami, sigana jumlah éta bakal ngirangan jauh. Pilihan ieu cocog pikeun anu henteu hoyong ngahesekeun hirupna pikeun ngajual terminalna di pasar kadua.

Upami urang milih ngajual OnePlus lami urang, kami yakin meunang langkung seueur artos, utamina upami urang nyarioskeun ngeunaan OnePlus 5T, terminal anu ayeuna ngagaduhan harga 499 euro, sanaos di toko online Asia urang tiasa mendakanana dina harga anu langkung handap. Kanggo ngamangpaatkeun diskon ieu, urang kedah ngirim terminal urang pikeun hargana. Évaluasi waktos sakitar dua minggu, urang bakal nampi kupon diskon anu kedah dianggo pikeun ngagaleuh OnePlus 6 énggal ngalangkungan halaman resmi OnePlus.

Naha anjeun ngarencanakeun ngamangpaatkeun panawaran ieu atanapi anjeun langkung resep ngajual OnePlus lami anjeun di pasar kadua?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.