OnePlus ngagabung kana mode kiyeu sareng terminal na anu salajengna, anu OnePlus 6

Upami anjeun parantos nuturkeun kami salami dinten ieu dina liputan khusus anu parantos kami damel tina MWC, anjeun bakal tiasa ningali sabaraha firma anu parantos mimiti bet dina nerapkeun sasar anu pencét pasar Telepon Penting, sanajan éta dipopulerkeun ku Apple ku iPhone X. 

Leagoo, ASUS, Huawei ... mangrupikeun conto paling jelas ngeunaan tren pasar nalika ngadopsi kiyeu senang tibatan tarohan dina sistem anu sanés sapertos konsép ditawarkeun ku Vivo APEX kalayan kaméra disumputkeun di ujung luhur atanapi ngirangan bingkai dugi ka maksimal, sapertos Samsung, supados henteu ngadamel bentuk anu anéh dina layar.

Sababaraha bulan ka pengker OnePlus 5T diluncurkeun, terminal anu parantos ngagaduhan sababaraha sasih kanggo ningali kumaha panerusna, OnePlus 6 (atanapi naon waé anu tungtungna disebut) ngahontal pasar. Dina industri dimana rumor sareng kabocoran umum, gambar munggaran panerusna ka OnePlus 5T Aranjeunna parantos bocor sareng hanjakalna urang tiasa ningali kumaha perusahaan Asia langkung resep nyalin kedudukan langsung ti iPhone X, sapertos pabrik anu sanésna, tibatan nawiskeun desain aslina.

Sakali deui ditingalikeun yén seueur langkung seueur perusahaan tibatan lami pisan aranjeunna mecat sadayana departemen R&D, upami aranjeunna kantos gaduhna. Éta Apple parantos ngaluncurkeun terminal ku alis dina luhur layar pikeun ngaleutikan ujung layar, sanés hartosna éta saé atanapi yén sadayana tiasa resep, tapi sakali deui éta nunjukkeun yén Seueur pabrikan gaduh Apple dina alas saolah-olah éta perusahaan pikeun nuturkeun, henteu paduli naon anu dilakukeun, pikeun hadé atanapi goréng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.