Sadayana anu diarepkeun tina OnePlus 9T: kamungkinan fitur, spésifikasi, harga sareng tanggal rilis

OnePlus 9

El OnePlus 9 Mangrupikeun smartphone salajengna ti pabrik Cina anu bakal diluncurkeun. Anu diarepkeun tina hapé ieu. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji anu bakal aya, dumasar kana seueur bocor sareng spekulasi anu muncul akhir-akhir ieu, kalayan ciri kinerja tinggi sareng spésifikasi téknis, sahingga, ti ayeuna, urang nyanghareupan salah sahiji peluncuran anu paling diantisipasi dina 2021 .

Terminal ieu bakal sumping salaku paningkatan versi anu parantos dipikaterang sareng dipuji OnePlus 9, ponsel andalannya perusahaan anu sumping dina Maret taun ieu babarengan sareng OnePlus 9 Pro, lanceukna anu langkung sepuh. Éta sababna diharepkeun sumping sareng sababaraha perbaikan sareng berita yén kami bakal gancang janten saksi. Tangtosna, sateuacan éta kajadian urang parantos ngagaduhan sababaraha ciri anu mungkin, spésifikasi téknis sareng detil harga kamungkinan na sareng tanggal peluncuran di pasar.

OnePlus 9T bakal sumping sareng kaméra anu langkung saé, kabaruan utami

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro

Jelas yén OnePlus parantos saé kalayan OnePlus 9 sareng 9 Pro. Sareng pikeun duanana smartphone, pabrik Cina parantos bermitra sareng Hasselblad, pabrik Swédia kaméra propésional anu kawéntar, pikeun nyayogikeun kadua telepon ku sistem fotografik jangkungna, pikeun nyanghareupan puncak Samsung, Huawei sareng pabrik anu sanés sapertos Apple, kalayan iPhone na, anu parantos dikenal di pasar pikeun kaméra sélulérna, bagian anu OnePlus henteu acan dicirikeun janten salah sahiji luhur di tempo anu kalangkung.

Kalayan generasi anyar ieu, perusahaan parantos pantes dipuji berkat poto anu tiasa dipikagaduh ku OnePlus 9, sareng ieu mangrupikeun hal anu hoyong diulang sareng OnePlus 9T, terminal kinerja tinggi salajengna. Sareng éta anu disebatkeun yén ponsel ieu ogé bakal ngaraosan manpaat tina tandatangan sareng Hasselblad, tapi ku sénsor utama anu sanés tibatan anu kami mendakan di andalannya anu parantos disebatkeun.

Dina sual, aya cariosan yén OnePlus 9T bakal pencét pasar gancang-gancang sénsor kaméra résolusi 50 MP. Lénsa ieu bakal janten Sony IMX766 sareng ukuranana 1 / 1.56 inci, ogé ngarebut 1,0 µm piksel (turun tina 0,8 µm). Hatur nuhun kana spésifikasi ieu, ponsel ieu diarepkeun kéngingkeun poto anu langkung saé tibatan tawaran OnePlus 9, sanaos tetep tetep katingali.

Nya kitu, teu aya anu terang ngeunaan sénsor kaméra sanés anu bakal ngiringan nembak 50 megapiksel di luhur. Nanging, sigana mah, sapertos sésana, urang gaduh konfigurasi fotografi anu sami sareng OnePlus 9. Maka, dina telepon ieu ogé bakal aya kaméra sudut lébar 50 MP kalayan apertur f / 2.2 sareng makro 2 MP sareng apertur f / 2.4 kanggo poto monokrom. Dina waktos anu sami, kanggo poto payun sapertos selfie sareng telepon pidéo, hapé bakal ngagaduhan 16 MP kalayan aperture f / 2.4. Nanging, ieu mangrupikeun hal anu engké urang bakal mastikeun atanapi dibantah, éta diperhatoskeun.

Di sisi séjén, ngeunaan layar OnePlus 9T, telepon diarepkeun bakal sumping sareng panel Super AMOLED kalayan ciri anu sami sareng OnePlus 9 asli, janten kamungkinan ngagaduhan diagonal 6.55 inci sareng ngahasilkeun resolusi FullHD + 2,400 x 1,080 piksel. Salaku tambahan, sapertos anu diarepkeun, éta bakal gaduh tingkat panyegaran tinggi 120 Hz. Hal sanés anu bakal dipikagaduh panel alat ieu nyaéta ku maca sidik handapeun layar sareng liang dina layar pikeun kaméra selfie. Anu bakal tempatna di belah kénca juru luhur.

OnePlus 9

Chipset prosésor anu badé dimeunangkeun ku telepon ieu, numutkeun sumber kabocoran sareng kabocoran, nyaéta Qualcomm Snapdragon 870, sapotong anu ngagaduhan konfigurasi inti ieu: 1x Cortex-A77 di 3.2 GHz + 3x Cortex-A77 di 2.42 GHz + 4x Cortex-A55 dina 1.8 GHz. SoC ieu ogé ngagaduhan Adreno 650 GPU anu kami mendakan dina Snapdragon 865 sareng ngagaduhan ukuran simpul 7 nanométer. Dina gilirannana, éta bakal dibarengan ku RAM 8 GB sareng rohangan panyimpenan internal 128 GB dina OnePlus 9T.

Batré mobile bakal ngagaduhan kapasitas anu sami sareng OnePlus 9, janten diarepkeun 4,500 mah sareng ngadukung téknologi ngecas gancang 65 W Warp Charge, anu ngeusi batre terminal ngan ukur 40 menit sakitar. ngalangkungan port USB Type-C.

Fitur anu sanés kaasup sistem operasi Android 11 dina kaayaan OxygenOS 12, sahingga janten mobile munggaran perusahaan anu ngaleupaskeun versi OxygenOS ieu.

Kamungkinan tanggal pelepasan OnePlus 9T

OnePlus 9T teu acan dikaluarkeun ku pabrikan sacara resmi. Ku alatan éta, sadaya spésifikasi téknis sareng ciri anu disebatkeun tina ponsel ieu tiasa robih dina sababaraha bagian saatos perusahaan ngumumkeun sareng ngaluncurkeun éta di pasar. Justru pikeun alesan ieu yén henteu aya anu terang ngeunaan tanggal peluncuran OnePlus 9T. Tapi, hapé diperkirakeun bakal dugi ka sababaraha waktos Oktober kalayan harga sakitar 700 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.