OnePlus 9 sareng OnePlus 9 Pro bakal kalebetkeun carjer dina kotak

OnePlus 9 Pro dibocorkeun

Unggal aya parobihan trend di dunya telepon, salami sasih munggaran (sok sanaos taun), Éta warta upami sésa pabrikan nuturkeun tren anu sami. Kalayan ngaleungit jack headphone iPhone 7 sareng 7 Plus, seueur pabrik anu nuturkeun trend éta, kalayan Samsung mangrupikeun salah sahiji anu terakhir anu ngalakukeun éta.

Kalayan leungitna carjer tina kotak iPhone 12 anyar, ieu parantos janten inpormasi anu seueur pangguna aranjeunna hoyong terang iraha bade ngomean alatna. Samsung parantos gancang nuturkeun jalur anu sami, tapi pikeun ayeuna, sigana éta ngan ukur hiji-hiji pabrik sésana, sahenteuna pikeun ayeuna.

Dina sababaraha minggu, OnePlus ngarencanakeun ngenalkeun OnePlus 9 sareng OnePlus 9 Pro, terminal anu gambarna parantos mimiti medar sareng video ngeunaan fitur na, tapi ogé, ogé tina eusi kotak. Max Jambor, anu dikenal leaker tina ékosistem Android, negeskeun yén modél anyar ieu bakal kalebet carjer dina kotak tina generasi anyar kisaran OnePlus 9.

Kaputusan ieu tiasa termotivasi ku dua alesan. Anu kahiji nyaéta OnePlus henteu ngajual seueur terminal di pasar sapertos anu dilakukeun Samsung sareng Apple unggal taun. Salajengna, éta saperti teu mirip anu pamaké gaduh adaptor muatan anu cocog sareng Warp Charge, Janten ieu moal janten titik diferensial sareng sésana pabrik.

Alesan anu kadua nyaéta tepat ieu: sistem ngecas gancang OnePlus, sistem pangisian daya dugi ka 65W yén perusahaan parantos ngagungkeun seueur taun-taun ayeuna, sanaos ditingalikeun dina sababaraha kali yén sistem muatan ieu deteriorates kaséhatan batré gancangMaka, boh Samsung boh Apple masih henteu nerapkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.