Sensor Sony IMX789 pikeun debut dina OnePlus 9 sareng hadir nganggo rékaman pidéo 4K dina 120fps

Poto asli tina OnePlus 9 Pro

Ekspektasi sakitar OnePlus 9, sareng sanés kanggo nanaon. Kami nyarioskeun ngeunaan andalannya pabrikan Cina, sareng salah sahiji héndsét anu paling diantisipasi sareng canggih taun ieu. Tangtosna, ieu bakal diluncurkeun sareng varian Pro na, numutkeun kabocoran anyar, ponsel anu bakal sumping salaku OnePlus 9R.

Konon dina 23 Maret aranjeunna bakal ningali cahaya na, tapi ieu henteu acan dikonfirmasi atanapi ditolak ku merek. Kitu ogé, urang parantos terang sababaraha ciri utama sareng spésifikasi téknis OnePlus 9, anu kalayan kamungkinan hébat bakal diulang dugi ka langkung ageung atanapi kirang dina dua alat sanés. Salah sahiji ceramah ieu ngeunaan sénsor kaméra telepon, anu bakal janten Sony IMX789 sareng éta ngagaduhan kamampuan néwak anu endah.

Sony's IMX789, anu bakal debut dina OnePlus 9, bakal janten salah sahiji sensor anu pangsaéna pikeun high-end

Pidéo promosi anu munggaran pikeun sénsor sensor IMX789 Sony parantos terang, sareng éta anu dihandap. Smartphone anu mimiti nganggo éta, sapertos anu urang nyarios, OnePlus 9. Di handap ieu urang tiasa ningali kumaha sanggup némbak gambar dina format anu sanés sareng henteu distorsi gambar dina gambar sudut lega, kalayan ngan ukur 1% payun ieu. 10-20% tina lensa aspherical has.

GSMArena Anjeunna ngajelaskeun sapertos kieu: sistem ieu nganggo dua kaméra disimpen dina telepon sareng dua prisma anu ngarahkeun lampu dina 90 °. Sistem pamrosésan gambar bakal nyusun gambar sacara langsung sacara real-time pikeun nyiptakeun panorama anu langkung lega kalayan lapangan pandang 140 °.

Kusabab Sony IMX789 bakal dumasar kana format tampilan 16:11, éta ogé bakal tiasa néwak dina format 4: 3 sareng 16: 9, anu dua paling sering dianggo dina poto khas. Dina waktos anu sasarengan, kaméra bakal ngadukung format gambar RAW 12-bit sareng Hasselblad bakal ngabagi téknologi na pikeun presisi tinggi nalika dina ngolah warna. Henteu ngan ukur kaméra tukang tina alat ieu anu bakal ditingkatkeun, tapi ogé selfie, kalayan tingkat detil anu langkung luhur tibatan anu parantos kami anggo dina OnePlus 8 sareng héndsét kinerja tinggi premium anu sanés.

OnePlus 9 Pro dibocorkeun
Tulisan anu aya hubunganana:
Kieu katingalna OnePlus 9 Pro dina poto asli: desainna sareng kaméra anu bakal digunakeun disaring [+ Video]

Di sisi séjén, sistem pokus otomatis anu anyar tiasa dianggo dugi ka 10 kali langkung gancang tibatan kaméra tradisional; ieu ngan ukur peryogi 1 milidetik kanggo réspon anu épéktip. Dina gilirannana, jarak fokus anu minimum parantos dikirangan janten 15 cm (sakitar 6 inci). Hal sanésna nyaéta telepon sareng rékaman vidéo dina résolusi 4K dina 120 fps (pigura per detik), hal anu dimungkinkeun ogé berkat sénsor IMX789, anu ngagaduhan kapasitas ieu sareng, diantara anu sanésna, parantos ngolah video HDR dina waktosna. leres, ISO asli duaan, sareng pokus otomatis omni-directional piksel pinuh.

Fitur sanés anu disebatkeun di luhur ngeunaan sistem kaméra OnePlus 9 kalebet modul quad, anu tiasa disertakeun ku lénsa telephoto. Kilat LED dual sareng ningkat kamampuan poto sareng pidéo ogé parantos disebatkeun, kalolobaanana dina kaayaan hampang.

OnePlus 9 Pro dibocorkeun

OnePlus 9 Pro dibocorkeun

Ngeunaan fitur-fitur sanésna sareng spésifikasi téknis ngeunaan smartphone, dipikaterang yén OnePlus 9 bakal pencét pasar kalayan chipset prosésor Snapdragon 888 Qualcomm's, octa-core anu ngagaduhan konfigurasi inti ieu: 1x Cortex-X1 dina 2.84 GHz + 3x Cortex- A78 di 2.42 GHz + 4x Cortex-A55 dina 1.8 GHz. Salian ti éta, konfigurasi RAM sareng rohangan panyimpenan internal dibasajankeun 8 + 128 GB dugi ka 12 + 256 GB.

Batré tina telepon sélulér ieu bakal cocog sareng téknologi muatan gancang 66 W perusahaan, sedengkeun kapasitasna moal kirang ti 4.500 mah. Hal sanésna nyaéta bakal aya port USB Type-C sareng dukungan pikeun téknologi muatan gancang.

Layar alatna tina téknologi Super AMOLED, sedengkeun résolusiana, sanaos nyarios yén éta tiasa QuadHD +, tetep di FullHD +, nyésakeun 2K kanggo OnePlus 9 Pro. Di dieu urang ogé bakal ngagaduhan panel anu nganggo 120 Hz laju soda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.