OnePlus 6 ngungkulan sainganna dina patokan

OnePlus parantos nempatkeun dirina salaku salah sahiji mérek Cina anu gaduh poténsial internasional. Ogé, strategi mérek ngaluncurkeun 1-2 telepon sataun dianggo pikeun aranjeunna. Taun ayeuna OnePlus 6 diperkirakeun pencét pasar. Detik saeutik demi saeutik ngeunaan high-end anyar mérek anu dipikaterang. Ayeuna, éta parantos disaring tés patokan tina telepon anu janji pisan.

Kusabab sababaraha gambar parantos dibocorkeun anu nunjukkeun hasil anu bakal diangken ku telepon dina tés di Antutu. Hasil anu ngajangjikeun pisan sareng anu OnePlus 6 sigana langkung ngaleungitkeun saingan utama na di pasar

Dina gambar nami OnePlus A6000 némbongan, anu mangrupikeun nami kode tina telepon high-end énggal ti mérek Cina. Tapi perkawis telepon, éta henteu acan kéngingkeun nami aslina. Skor anu diala ku alat dina tés ieu nyaéta 276510 poin. Janten peringkatna salaku skor pangluhurna anu ditingali dugi ka ayeuna.

Patokan OnePlus 6

Nyatana, dumasar kana skor, OnePlus 6 ieu parantos ngaleungitkeun Xiaomi Mi MIX 2S, high-end sanés anu bakal pas dina pasaran. Janten kami ningali kumaha merk Cina sumping kalayan telepon anu paling kuat di pasar. Sahenteuna éta anu tés ieu hayu urang tingali.

Ogé, kanyataan yén OnePlus 6 ngagaduhan skor anu luhur sigana ngabantosan yén alat éta bakal ngagaduhan Snapdragon 845 salaku prosésor. Ieu mangrupikeun hal anu ampir dianggap enteng. Tapi hasilna ieu masihan kami langkung seueur pitunjuk.

Ogé, sigana éta telepon badé nambihan kana mode layar nganggo kiyeu atanapi kiyeu Di luhur. Ieu ogé diarepkeun OnePlus 6 ngagaduhan perbandingan 19: 9. Janten mérekna nyiar ninggali babandingan 18: 9 sareng ngaléngkah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.