OnePlus 6 bakal ngalereskeun masalah layar anjeun dina pembaruan salajengna

OnePlus 6 Bodas Sutra

Kami nembe nyarioskeun perkawis masalah anu dialaman ku sababaraha pangguna dina OnePlus 6. Saatos pembaruan OxygenOS, aya pangguna anu ngagaduhan masalah sareng kacaangan otomatis. Hal anu tungtungna nyababkeun kedip-kedip layar. Ieu sanés masalah anu serius, tapi matak bangor pikeun pangguna anu ngalaman.

sanajan Anjeun moal kedah ngantosan lami teuing dugi ka solusi dugi ka OnePlus 6 anjeun. Kusabab pabrikan dirina parantos hoyong komunikasi yén aranjeunna nuju ngerjakeun pembaruan énggal anu bakal ngeureunkeun masalah ieu dina alat, sareng éta moal lami dugi.

OnePlus parantos ngaluarkeun pernyataan dina halaman wéb na, dimana aranjeunna nyarioskeun masalah ieu dina layar luhur. Aranjeunna mairan yén pembaruan badé sumping via OTA ka sadaya OnePlus 6. Atuh, masalah ieu kedahna lengkep sareng telepon tiasa dianggo normal deui.

OnePlus 6

tapi Di momen teu aya tanggal anu parantos dipasihkeun pikeun peluncuran pembaruan ieu. Perusahaan parantos ngabéréskeun detil peluncuranana, sareng sadayana nunjukkeun yén éta bakal sumping sareng patch kaamanan Android kanggo sasih Agustus. Janten sigana henteu kedah ngantosan lami teuing.

Sanaos kedah ngantosan dugi perusahaan nyalira masihan langkung seueur inpormasi pikeun pangguna nganggo OnePlus 6 anu kapangaruhan ku kedip-kedip ieu dina layar. Bagéan anu saé nyaéta éta masalah anu direngsekeun ku cara saderhana sareng update OxygenOS énggal.

Sajauh ieu parantos salah sahiji ti saeutik, upami sanés ngan ukur, masalah yén sababaraha pangguna parantos gaduh OnePlus 6. na anu henteu goréng pisan, sareng ngabantosan nunjukkeun yén perusahaan éta modél anu dipercaya pikeun pabrik. Utamana modél anu ngajual ogé anu ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rocio baamontes gijon cenahna

    Abdi hoyong telepon sélulér, kuring tanpa ponsel