Kumaha carana nyumputkeun kontak dina WhatsApp nganggo trik ieu

Ngaran grup WhatsApp

Alesan anu tiasa nyababkeun urang nyumputkeun kontak dina WhatsApp Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling rupa-rupa sareng gumantung, dina seuseueurna kasus, kana lingkungan urang. Nyumputkeun kontak dina WhatsApp henteu kedah dipatalikeun sareng ngalakukeun anu salah, sabab kadang-kadang niat urang tiasa ditujukeun pikeun ngajaga privasi urang dina lingkungan anu henteu kondusif, masihan kejutan ka batur ...

Hanjakalna, diantara sadaya pilihan anu dilakukeun ku WhatsApp pikeun kami, kami henteu mendakan kamungkinan nyumputkeun kontak. Ieu kusabab operasi WhatsApp, sareng ieu tiasa dianggo ngalangkungan nomer telepon sareng henteu ngalangkungan nami landihan atanapi ngalangkungan email. Untungna, pikeun masalah ieu, aya sababaraha solusi anu kami nunjukkeun anjeun di handap.

Sumputkeun nami tina kontak

Sumputkeun kontak almenak

Sateuacan aya telepon sélulér, hal anu paling umum nyaéta ngalaksanakeun latihan mémori pikeun nyimpen nomer telepon anu urang kedah terang dina sirah. Nanging, ku ayana telepon sélulér, jumlah telepon naék sareng kusabab sifat urang, kami ngajantenkeun diri nyaman sareng milih ngagunakeun alat ieu pikeun nyimpen nomer telepon.

Anjeun tiasa ngalakukeun tés. Naha anjeun émut nomer telepon salah sahiji paman anjeun? Pastina henteu. Naon anu urang bade nyimpang tina topik. Solusi pikeun nyegah nami kontak anu urang gaduh paguneman ngalangkungan WhatsApp tina ditingalikeun dina aplikasi dilangkungan nyumputkeun kontak dina alat.

Asli, Google henteu ngijinkeun urang pikeun nyumputkeun kontak dina smartphone urang, janten urang kapaksa nganggo aplikasi ti pihak katilu sapertos HiCont Sumputkeun kontak anjeun. HiCont Sumputkeun kontak anjeun, mangrupikeun aplikasi anu tiasa kami unduh sacara gratis sareng ngamungkinkeun kami nyumputkeun nomer telepon anu kami henteu hoyong ditingalikeun dina alat kami, janten, dina aplikasi WhatsApp.

Sadaya kontak anu urang sumputkeun ngalangkungan aplikasi, aranjeunna ngan bakal tiasa diaksés ngalangkungan éta, samemehna ngalebetkeun metodeu meungpeuk anu parantos kami tetepkeun. Dina WhatsApp nomer telepon bakal ditingalikeun sareng upami urang ngémutan yén teu aya anu émut nomer telepon kontakna, ieu mangrupikeun pilihan anu menarik pikeun diperhatoskeun pikeun nyumputkeun kontak dina WhatsApp.

Tulisan anu aya hubunganana:
Nami grup anu pangsaéna pikeun WhatsApp

Ganti ngaran kontak

Ganti ngaran kontak

Pilihan anu sanés anu kedah urang perhatoskeun upami urang hoyong nyumputkeun kontak dina WhatsApp nyaéta ngarobih nami kontak kami. Ku ngaganti nami kontak kami, jalma anu aya ngagosip WhatsApp kami, anjeun moal tiasa ngaidentipikasi ku mata taranjang anu urang ngobrolkeun kecuali anjeun terang nomer teleponna (hal anu, sakumaha anu kuring parantos diémbarkeun di luhur, henteu dipikaresep).

Sakali kami parantos ngaganti nami kontak, WhatsApp otomatis bakal ngakuan nami anyar anu aya hubunganana sareng nomer telepon anu kami parantos ngadamel paguneman sareng bakal ngamutahirkeun nami anu ditingalikeun.

Para ngaganti ngaran kontak, urang kedah ngaksés buku telepon alat, ngédit inpormasi kontak sareng ngagentos nami ayeuna ku anu énggal anu bakal kami ngaidentipikasi jalma anu ti mana urang hoyong nyumputkeun paguneman.

Dina sesa lapangan anu kontak nawiskeun kami pikeun ngalebetkeun inpormasi lengkep, contona dina nami perusahaan, nyerat nami asli, tiasa mikawanoh éta dina milarian nami ngalangkungan buku telepon upami urang teu émut saha nomerna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Nami grup anu pangsaéna pikeun WhatsApp

Paguneman arsip teras-terasan

Paguneman arsip teras-terasan

Salah sahiji pilihan anu disayogikeun ku WhatsApp pikeun kami sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun nyumputkeun paguneman urang sareng ngajantenkeun aranjeunna katingali pas urang muka aplikasi, nyaéta obrolan arsip. Fungsi ieu didesain supados obrolan anu urang henteu nganggo deui ngaleungit tina paningali sareng henteu ngaganggu urang.

Nalika obrolan diarsipkeun, aranjeunna ngaleungit tina layar utama WhatsApp, tapi aranjeunna masih sayogi ngalangkungan ménu Obrolan Diarsipkeun, pilihan anu nuturkeun paguneman pangkolotna anu masih aya dina layar utama aplikasi.

Upami urang hoyong yén paguneman anu biasana dilakukeun ku urang ngalangkungan aplikasi, henteu ditingalikeun dina aplikasi anu utami, urang kedah arsipkeun nalika ngabéréskeun hiji paguneman. Émut yén nalika urang nampi pesen WhatsApp énggal tina paguneman anu urang parantos diarsipkeun, éta bakal dipidangkeun deui dina layar utama.

Pikeun arsip obrolan WhatsApp, cara paling gancang pikeun ngalakukeun éta nyaéta pencét sareng tahan obrolan anu urang hoyong aktipkeun sareng pencét ikon anu diwakilan ku panah ka handap dina kotak anu aya di luhur aplikasi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngirim pesen dina WhatsApp tanpa nambihan nomer dina kontak

Ngajaga aksés ka WhatsApp

Ngajaga paguneman nganggo kecap konci

Upami urang henteu hoyong nganggo aplikasi pikeun nyumputkeun kontak, ganti nami aranjeunna atanapi arsipkeun obrolan sacara périodik, solusi panggancangna, saderhana sareng paling aman nyaéta meungpeuk aksés ka aplikasi ngalangkungan kode numerik, sidik, pola ...

Para ngajaga aksés ka WhatsApp Ngaliwatan sidik, pola, kode angka atanapi pangenal raray, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

  • Sakali urang muka aplikasi, pencét dina tilu titik vertikal ayana di pojok kanan luhur aplikasi.
  • Teras, pencét dina rekening. Rekening jero di kalaluasaan.
  • Teras, urang ngagulung ka tungtung menu teras pencét dina Ngonci sareng pangakuan sidik / rupa / pola (téks beda-beda gumantung kana kamampuan alat).
  • tungtungna kami ngaktipkeun saklar Buka konci ku pangenal sidik / rupa / pola

Urang kedah milih bijaksana cara anu urang hoyong anggo, kumargi unggal waktos aplikasi angkat ka tukang, sanaos sadetik, urang kedah buka blokir aksés ka aplikasi deui, janten langkung nyaman metode anu dipilih pikeun muka konci aksés, langkung saé.

Khususna, kuring henteu biasana nyarankeun ngagunakeun kode numerik, sabab jalma-jalma di lingkungan urang tiasa terang upami aranjeunna ningali urang unggal-unggal urang ngaksés WhatsApp sareng ngalebetkeun kode na. Upami terminal kami parantos lami sareng henteu nawiskeun sistem panyalindungan biometrik, hal anu pangsaéna nyaéta nganggo kode anu sanés tibatan anu kami nganggo pikeun ngahalangan aksés ka terminal.

Tulisan anu aya hubunganana:
6 alternatif anu pangsaéna pikeun WhatsApp gratis sareng langkung privasi

Paguneman samentawis

Paguneman samentawis

Upami anjeun henteu kabikiran nyimpen riwayat obrolan anu anjeun gaduh sareng hiji jalmi, anjeun kedah nimbangkeun ngadamel obrolan samentawis. Obrolan samentawis anu WhatsApp ngamungkinkeun urang nyiptakeun otomatis mupus sadaya eusi anu dibagikeun saatos 7 dinten parantos kalangkung.

Éta peryogi éta duanana jalma ngaktipkeun pilihan ieusakumaha upami kitu moal jalan. Pikeun ngaktipkeun obrolan samentawis, urang kedah aksés kana pilihan kontak kami sareng pencét pesen Samentawis. Nalika pilihan ieu diaktipkeun, jam bakal ditingalikeun di gigireun unggal obrolan dimana pilihan ieu diaktipkeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngadamel stiker WhatsApp dina sababaraha léngkah

Hapus paguneman

mupus paguneman WhatsApp

Pilihan anu paling radikal pikeun jalma anu tiasa gaduh aksés ka smartphone urang pikeun terang saha anu urang ngobrolkeun ngalangkungan mupus paguneman saatos aranjeunna réngsé, Sangkan teu tinggaleun tilas naon waé dina aplikasi. Masalahna nyaéta éta bakal mupus sadaya kontén anu parantos dibagi.

Upami urang henteu hoyong dihapus, urang tiasa milih pikeun Arsip pesen, sanaos sanes pilihan anu aman pisan, Kusabab upami jalma éta ngagaduhan elmu, anjeun tiasa aksés kalayan gampang.

Parar pupus obrolan WhatsApp, urang kedah pencét sareng tahan obrolan anu urang hoyong pupus teras pencét dina ikon tong sampah anu ditampilkeun di luhur aplikasi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngarobah basa keyboard dina WhatsApp

Ngajaga paguneman nganggo kecap konci

Obrolan loker

Kuring parantos ngaheéat cara ieu sabab sanés metoda anu tiasa dipercaya ku aranjeunna sacara buta parobahan naon dina WhatsApp tiasa ngarusak éta. Hatur nuhun kana aplikasi Chat Locker, urang tiasa ngahalangan aksés kana obrolan anu dipikaresep ku kami nganggo pola, kode angka, sidik ...

Chat Locker sayogi pikeun anjeun unduh gratis, kalebet iklan tapi henteu aya pembelian di aplikasi. Aplikasi ngamungkinkeun urang pikeun sandi ngajaga duanana paguneman masing-masing sareng obrolan kelompok. Upami ku pembaruan WhatsApp anu énggal, éta bakal lirén, urang kedah ngantosan pangembang pikeun ngapdet supados aranjeunna teras damel.

Cegah tina nenjo kana WhatsApp

Nénjo kaméra sélulér batur

Upami urang hoyong pisan henteu aya anu ngagaduhan aksés kana paguneman WhatsApp urang, pilihan anu pangsaéna anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun kami ngajaga aksés ka dinya ngalangkungan kode, pola, sidik atanapi pangenal raray.

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, upami urang milih kode numerik, ieu kedahna béda sareng anu kami anggo pikeun muka konci terminal, kumargi sanésna, lingkungan urang tiasa ngenalkeun éta ku sababaraha kali ningali urang lebet kana terminal kanggo aksés ka dinya.

Pilihan anu sanés nyaéta nyumputkeun ikon aplikasi dina sababaraha folder, henteu ngantepkeun éta dina layar utama dina pandangan dunya. Émut yén WhatsApp ngundang panasaran sareng upami éta katingali ku saha waé, paling dipikaresep anjeun bakal tungtungna pencét kana éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih ukuran hurup dina obrolan WhatsApp

Kuring pikir henteu perlu disebatkeun yén hal anu mimiti anu urang kedah laksanakeun, henteu ngan ukur pikeun ngajaga aksés pihak katilu ka WhatsApp tapi ogé pikeun ngajaga karusiahan kami ngajaga aksés alat ngagunakeun salah sahiji metodeu anu béda anu ditawarkeun ku terminal.

Upami alat anjeun henteu nawiskeun salah sahiji sistem panyalindungan anu paling modéren, sapertos sidik atanapi pangakuan raray, urang ngagaduhan pilihan pikeun ngahalangan aksés ka alat ngalangkungan kode numerik, pilihan anu kapendak dina sadaya terminal Android, teu sabaraha umur na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.