Kumaha cara nyiptakeun sareng nyimpen catetan pribadi dina Sinyal

tanda

Seueur pangguna anu nyobian Signal salaku klien olahtalatah payuneun WhatsApp, aplikasi anu anjeun kedah nampi kabijakan privasi anu énggal dugi ka 15 Méi. Kaamanan mangrupikeun salah sahiji hal anu menonjol dina aplikasi ieu anu diluncurkeun dina bulan Nopémber 2015.

Signal gaduh sababaraha pilihan anu matak, diantarana anjeun tiasa ngaktipkeun modeu poék, ngahapus pesen lami atanapi malah aktipkeun obrolan kalayan pesen anu ngaleungit. Salah sahiji hal anu ogé tiasa dilakukeun nyaéta nyiptakeun sareng nyimpen catetan pribadi dina Sinyal, utamina kanggo émut naon-naon.

Kumaha cara nyiptakeun sareng nyimpen catetan pribadi dina Sinyal

tanda

Anjeun tiasa nyimpen tanggal ulang taun, janjian sareng jalmi, nyimpen daptar balanja disimpen dina inpormasi anu paling dipercaya sareng anu sanés. Catetan pribadi Sginal saé pikeun sagalana sareng anjeun tiasa kéngingkeun seueur kinerja upami anjeun sering ngagunakeunana.

Anjeun ngan ukur bakal ngagaduhan aksés, sabab énkripsi sareng anjeun tiasa ngalebetkeun kecap akses pikeun kaamanan anu langkung ageung saolah-olah éta henteu cekap. Sinyal sapertos aplikasi sanésna ngagaduhan sababaraha pilihan sareng anu mana waé pangguna tiasa gaduh aksés kalayan ngahaturanan sababaraha waktos ka aplikasi.

Kanggo Kumaha ngadamel sareng nyimpen catetan pribadi dina Sinyal anjeun kedah ngalakukeunana sapertos kieu:

  • Buka aplikasi Sinyal dina alat Android Anjeun
  • Pencét dina ikon patlot, éta bakal nyungkeun ijin upami ieu mimiti anjeun nganggo
  • Sakali lebet, pencét "Catetan Pribadi" sareng anjeun bakal ngagaduhan rohangan nyerat naon anu anjeun kedah émut iraha waé, sabab anjeun tiasa muka iraha waé
  • Boga fungsi obrolan naon waé, anjeun bakal ningali éta di luhur obrolan salami éta henteu seueur kagiatan, anjeun ogé bakal tiasa nyimpen file multimedia, dokumén sareng jinis file anu sanés.

Fungsi ieu parantos dianggo ku seueur pangguna Sinyal, anu parantos nyerat inpormasi anu diperyogikeun ti dinten ka dinten kanggo émut hal-hal penting anu tiasa ditonjokeun. Catetan pribadi ngagaduhan téks anu teu aya watesna sareng dimungkinkeun pikeun nyimpen sadaya inpormasi anu anjeun pikahoyong, sadayana tanpa wates.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)