Disaring harga tilu vérsi OnePlus 6

OnePlus 6

Minggu-minggu ieu jumlah kabocoran ngeunaan OnePlus 6 beuki ningkat. The high-end anyar mérek Cina bakal énggal sumping di pasar, sanaos urang henteu terang tanggal peluncuran na. Tapi, dina sababaraha minggu ka pengker kami diajar langkung seueur detil, salaku bagian tina desain na, anu bakal kalebet kiyeu. Ayeuna harga tilu vérsi anu bakal sumping ti high-end parantos disaring.

Sakumaha biasa, OnePlus 6 bakal pencét pasar dina sababaraha kombinasi RAM sareng panyimpenan internal. Janten pangguna bakal ngagaduhan pilihan pikeun dipilih kalayan lengkep kanyamanan. Sareng urang parantos terang harga aranjeunna.

Dina awal na, OnePlus mangrupikeun mérek anu narik perhatian pikeun janten langkung murah tibatan sainganana. Kalayan unggal telepon énggal harga parantos naék. Sesuatu anu ogé diarepkeun lumangsung taun ayeuna sareng OnePlus 6, anu Disebutkeun yén éta bakal paling mahal dugi ka ayeuna. Kéngingkeun harga anu saé, sanaos masih langkung mirah tibatan sesa rentang anu luhur.

Ieu mangrupikeun harga anu parantos dibocorkeun pikeun masing-masing vérsi telepon:

  • OnePlus 6 kalayan gudang 64GB: 3299 yuan (sakitar 425 euro)
  • OnePlus 6 128GB: 3799 yuan (sakitar 490 euro)
  • Harga OnePlus 6 256GB: 4399 yuan (sakitar 565 euro)

Hal anu paling aman nyaéta nalika alat sumping di Spanyol, harga tilu vérsi bakal rada langkung luhur. Ieu mangrupikeun harga pikeun ngarobih telepon, tapi sacara umum éta cenderung langkung mahal. Maka, vérsi telepon anu paling mahal tiasa gaduh harga sakitar 600 euro. Hal anu pas sareng kabocoran ti sababaraha minggu ka pengker.

Harepan pikeun telepon OnePlus ningkat. Sanaon pabrik Cina henteu acan ngungkabkeun tanggal ngajukeun na. Biasana dilaksanakeun di bulan Juni, tapi kami ngarepkeun aya konfirmasi ti perusahaan éta pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Nalika harga mimiti ngabahekeun sapertos Xiaomi pikeun aya di Spanyol, dua mérek bakal kaleungitan pasar. Alus aya pilihan séjén.