Nyaring harga dua vérsi OnePlus 6

OnePlus 6

Salami sababaraha minggu berita ngeunaan OnePlus 6 teu lirén sumping. Kapala andalan anyar merek Cina mangrupikeun telepon paling diantisipasi dina sasih ieu. Untungna, dagoanana parantos pondok pisan. Kusabab dina sababaraha dinten éta bakal resmi dipidangkeun di London. Éta bakal teras nalika urang tiasa mariksa naha sadaya bocor ieu leres.

Nyarios bocor, ayeuna giliran anu anyar. Éta ogé kabocoran penting. Kusabab harga dua vérsi OnePlus 6 ieu parantos disaring. Salah sahiji aspek anu teu acan dikenal perkawis telepon.

Aya seueur spekulasi ngeunaan harga anu dipikahoyong ku alat. Kusabab sababaraha média nunjukkeun yén modél ieu bakal langkung mahal. Hal anu henteu diragukeun ngahasilkeun seueur mamang sareng sieun diantara pangguna. Kusabab telepon mérek Cina parantos dicirikeun ku harga anu langkung handap tibatan pesaingna.

Desain OnePlus 6

tungtungna, kami ngagaduhan harga OnePlus 6 diantara kami, sareng kami ngagaduhan warta anu hadé. Kusabab moal aya kenaikan harga anu signifikan. Sanaos harga na mundak sakedik pisan, éta tetep mirip sareng telepon sélulér generasi saméméhna. Janten aranjeunna parantos ngalaksanakeun hal ieu. Ieu harga OnePlus 6:

  • Vérsi telepon 64GB: Euro 519
  • OnePlus 6 kalayan 128 GB panyimpenan internal: Euro 569

Janten urang tiasa ningali yén teu aya seueur teuing parobihan dibandingkeun sareng OnePlus 5T, kumargi harga modél samemehna masing-masing 499 sareng 559 euro. Kituna, urang tiasa ningali yén bédana minimal. Janten teleponna bakal teras langkung mirah tibatan seueur pesaing na.

Warta anu saé, kumargi harga parantos janten salah sahiji kakuatan telepon OnePlus. Sesuatu anu ogé kagambar dina modél ieu sareng pastina bakal ngabantuan éta pikeun ngajual ogé di pasar pikeun sababaraha bulan ka hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.