Kéngingkeun OnePlus 5T kalayan diskon eksklusif di Banggood

Desain OnePlus 5T

Salah sahiji alat anu biasa di musim gugur ieu nyaéta OnePlus 5T. The high-end anyar mérek Cina parantos sumping ka pasar anu hoyong nangtung pikeun pesaing na. Mangrupikeun alat sareng spésifikasi kuat sareng yén éta ngagaduhan sadayana kanggo ngical pisan. Sareng deuih dibanderol langkung handap tibatan kaseueuran telepon mewah Ti pasar.

Tapi ieu harga tiasa ditingali malah langkung handap berkat promosi ekslusif ieu di Banggood. Toko populér nganteurkeun kami OnePlus 5T kalayan diskon ekslusif dina dua vérsi na. Sanaos, ieu promosi terbatas. Kami bakal nyaritakeun kumaha kauntungan ti handap!

Sakumaha seueur anjeun anu parantos terang, dua vérsi parantos dileupaskeun ti parangkat ka pasar. Salah sahijina sareng 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal. Sedengkeun anu sanésna gaduh 8 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan internal. Duanana aya. Ayeuna, Banggood masihan kami diskon pikeun dua vérsi OnePlus 5T ieu.

OnePlus 5T (8 GB RAM - 128 GB Panyimpenan) - Diskon $ 53,6 Gambar resmi OnePlus 5T

Kahiji tina dua vérsi alat dina promosi nyaéta anu nganggo ningkat RAM sareng kapasitas panyimpenan internal. Versi OnePlus 5T ieu cocog pikeun anu milari telepon anu kuat sareng ngagaduhan ruang tambahan pikeun gambar atanapi pidéo. Janten upami anjeun pangguna anu nganggo telepon ka nyandak seueur poto atanapi nonton seri, Éta pasti pilihan idéal pikeun alungan dina vérsi ieu.

El Harga aslina tina versi OnePlus 5T ieu $ 669,99. Ayeuna, anjeun tiasa nyandak ku $ 616,39. Pikeun kauntungan tina harga ieu, anjeun kedah nganggo ieu kode diskon: 12BGOP5TTG. Sanaos anjeun kedah gancang, kumargi éta promosi terbatas. Ngan ukur aya 100 unit alatna aya. Salaku tambahan, anjeun gaduh dugi ka 8 Désémber, tenggat waktos. Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Dibeuli ka dieu

OnePlus 5T (6 GB RAM - 64 GB Panyimpenan) - Diskon $ 50,49 OnePlus 5

Versi paling dasar tina alat, sanaos dina kasus dasar ieu henteu hartosna alatna langkung parah. Pilihan anu hadé pikeun diperhatoskeun, kumargi ieu OnePlus 5T mangrupikeun salah sahiji telepon pinter anu pangsaéna dina taun ayeuna. Dina hal ieu urang gaduh RAM anu kirang kapasitas sareng panyimpenan internal anu langkung handap. Sanaos teras-terasan maturan pagelaran spektakuler sareng kami gaduh langkung ti cekap rohangan pikeun gambar sareng video kami.

El Harga aslina tina versi OnePlus 5T ieu $ 560,99. Ayeuna, berkat promosi ieu dina Banggood éta sayogi pikeun a harga 510,50 dollar. Pikeun tiasa mésér alat ku harga ieu anjeun kedah nganggo ieu kode diskon: 12BGESOP5T64. Dina hal ieu promosi téh diwatesan ku 400 hijian. Anjeun gaduh waktos dugi Désémber 8. Entong ngantep éta kabur! Anjeun tiasa mésér didieu.

Dibeuli ka dieu

Poéna ieu dina OnePlus 5T samentawis, janten anjeun kedah gancang sareng ulah ngantep aranjeunna kabur. Tapi, ieu sanés hiji-hijina tawaran anu ditawarkeun ku Banggood ka kami. Toko populér parantos aya rébuan tawaran disiapkeun pikeun Natal. Janten balanja kado teu acan pernah gampang sareng mirah. Anjeun tiasa parios langkung seueur ngeunaan tawaran anu sayogi di toko ieu link. Kumaha saur anjeun ngeunaan panawaran ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.