Rafa Rodriguez Ballesteros

Dicantel sareng dibungkus saprak ... salawasna! sareng dunya Android sareng sadaya ékosistem anu luar biasa anu ngurilingan na. Kuring nguji, nganalisis sareng nyerat ngeunaan telepon pinter sareng sadaya jinis alat, asesoris sareng alat anu cocog sareng Android. Nyobian janten "aktif", diajar sareng teraskeun sadaya berita.