Manuel Ramirez

Amstrad muka panto téknologi pikeun kuring sahingga kuring kantos nyerat ngeunaan Android langkung ti 8 taun. Kuring nganggap diri kuring ahli Android sareng kuring resep nguji alat anu béda anu ngahijikeun sistem operasi ieu.

Manuel Ramírez parantos nyerat 7378 tulisan ti April 2013