Luis Lopez

Panulis ku beurang, pamekar ku wengi, pengikut satia tina software gratis sareng téknologi héjo. Nalukkeun hurup dunya ku hurup.

Luis López parantos nyerat 103 tulisan ti saprak Oktober 2017