MOBDRO pikeun Android, nonton saluran mayar gratis

Kami balik sareng aplikasi-aplikasi éta pikeun Android anu anjeun resep pisan, dina hal ieu sareng anu kanggo kuring uSalah sahiji aplikasi anu paling saé pikeun nonton saluran mayar gratis, kalebet saluran bayar-per-titingalian sareng saluran siaran bal. Nami anjeunna nyaéta MOBDRO pikeun Android sareng éta bakal ngamungkinkeun anjeun nonton saluran mayar gratis sareng seueur deui.

Tangtosna, pikeun ngaraosan MOBDRO kanggo Android sapinuhna gratis sareng anu kuring tinggalkeun tautan pikeun diunduh langsung di handapeun garis ieu, urang kedah ngaunduh sacara éksternal ka Google Play Store tur masangkeunana sakumaha anu kuring carioskeun dina video napel anu kuring tinggalkeun dina mimiti tulisan ieu. Pidéo anu kuring nunjukkeun ka anjeun sagala rupa anu aplikasi pikasieuneun ieu pikeun Android nawiskeun kami anu bakal ngamungkinkeun kami nonton TV gratis gratis kalebet saluran pilem, saluran serial TV, saluran musik, saluran dokumenter sareng saluran anu pangsaéna pikeun tingali sadaya maén bal langsung sapertos pertandingan liga Spanyol atanapi kompetisi Éropa sapertos Liga Champions, Liga UEFA sareng kompetisi penting anu sanés.

Naon anu ditawarkeun ku MOBDRO pikeun Android?

MOBDRO pikeun Android

MOBDRO pikeun Android mangrupikeun aplikasi pikeun nonton TV dina Android anu disarankeun ku panyipta aplikasi sanés anu sapertos gaya sapertos Pelisdroid S2 o Seriesdroid S2, dua aplikasi anu parantos kami bahas di dieu waé Androidsis Nembe pisan.

MOBDRO pikeun Android, tina antarbeungeut pangguna anu anggun sareng intuitif sareng dukungan kanggo ngirim kontén kana TV anu nyambungkeun via Google Chromecast, éta nawiskeun kami fungsionalitas anu hébat pikeun nonton saluran TV gratis langsung dina Android urang atanapi TV anu nyambung. Sadaya ieu leres-leres gratis sareng tanpa kedah janten pangguna root atanapi nuturkeun tutorial rumit atanapi konfigurasi aplikasi anu rumit.

Diantara daptar ageung saluran TV gratis anu ditawarkeun ku MOBDRO pikeun Android, kalebet saluran bayar-per-view, ieu kedah disorot:

Daptar saluran TV gratis anu sayogi tina MOBDRO kanggo Android

MOBDRO TV bébas

Pikeun ngamimitian saluran tv gratis Éta anu tiasa urang aksés tina MOBDRO pikeun Android, urang tiasa diatur ku sababaraha kategori. Aya seueur hal anu kedah ditingali, sapertos maén bal, tenis, pilem atanapi ogé F1… Nanging, henteu sadayana bakal tiasa dianggo saé, janten upami anjeun peryogi alternatif anjeun kedah milarian wéb. Kuring bakal ngarecah kategori di handap ieu:

  • Canales: Saluran Sejarah, Aksi Movistar, komédi Movistar, Movistar Dcine, Movistar Xtra, Movistar Series, Movistar Series Xtra, Moro sareng mancing, Masak Channel, FOX, Calle 13, A&E Spanyol, AXN, Hollywood Channel, Discovery Channel, National Geaografic, Syfy, Disney Channel sareng seueur deui.
  • Noticias: 24 Jam Saluran.
  • Series: Di dieu anjeun bakal mendakan usum lengkep tina serial TV pangsaéna.
  • Pilem: Pilem pangsaéna.
  • olahraga: Movistar olahraga 1, Maén bal Movistar, Movistar Golf, Movistar F1, Movistar Moto GP, Bien Sport Spanyol. Saluran + Liga, Teledeporte, Real Madrid TV, Barça TV.
  • musik: 40Tv, MTV Spanyol, Musik sareng anu sanésna XD.
  • Kaulinan.
  • Pets
  • TECH.
  • Podcast.
  • Rohani.
  • Batur

Tingali saluran pamayaran

Salaku tambahan kana distribusi eusi ieu ngalangkungan kategori, tina setélan aplikasi urang bakal ngagaduhan pilihan pikeun saluran filter ku basa tah, contona milih basa Sunda Español, ukur saluran anu nyiarkeun kontén dina basa Spanyol atanapi Castilian anu ditingalikeun ka kami.

Tapi kumaha kuring masang MOBDRO pikeun Android?

Lalajo TV Android

Para install MOBDRO pikeun Android urang ngan ukur peryogi terminal Android anu parantos diaktipkeun tina na setélan / kaamanan, pilihan anu ngamungkinkeun urang masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal atanapi aplikasi tina sumber anu teu dikenal. Sakali ieu réngsé, urang ngan kedah ngaunduh aplikasi langsung tina halaman wébna nyalira ngan ku ngaklik dina tautan ieu tur masangkeunana ngan ku ngaklik éta nalika kuring nunjukkeun ka anjeun dina pidéo anu kuring tinggalkeun dina mimiti posting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Laura Salinas-Algaba cenahna

    Ruben Carreno Orta 😉

    1.    Ruben Carreño Orta cenahna

      Urang kedah maca éta ogé

  2.   Duofik cenahna

    Halo, kuring ngarepkeun umur panjang, kusabab jinis aplikasi ieu biasana henteu lami teuing, salam

  3.   Argénis cenahna

    Excelente

  4.   lungguh cenahna

    Sikep anu saé ti anjeun Beneditions pikeun anjeun sareng bumi anjeun. Mudah-mudahan proyék ieu lumangsung, seueur kulawarga anu leungit. Alhamdulillah
    Sareng anjeun . rahmat

    1.    Jovino Rodriguez cenahna

      Anjeun terang ieu nyolong, leres?

  5.   Hilda poot cenahna

    Sadayana saé tapi kuring henteu tiasa install dina LG stylus 3

  6.   Fernando cenahna

    Sobat, punten punten wartoskeun naon anu kedah dilakukeun janten kuring ngaunduh tapi ngagaduhan sababaraha folder sareng kuring henteu terang naon anu kuring tiasa lakukeun kusabab kuring sieun aya jinis virus. fercholopez25@gmail.com

  7.   Cristian cenahna

    Halo. Abdi henteu tiasa kéngingkeun konténna kana TV. Anjeun terang sababaraha cara. Mobdro premium henteu sayogi. Hatur nuhun.

  8.   Ivan cenahna

    Sial, sareng kuring resep pisan kana panawaran ieu, tapi aranjeunna ngan ukur ngaco kuring kusabab aranjeunna nyandak motogp ti kuring, anu kuring resep pisan sareng kuring nolak mayar kanggo ningali aranjeunna, anjeun terang anu sanésna kuring tiasa.

  9.   roberto cenahna

    nembé sadayana saluran transistar parantos dipiceun tina aplikasi ieu ... aranjeunna parantos dimuat ...

  10.   Antonio cenahna

    Aranjeunna parantos ngaleungitkeun sadaya saluran anu dipikaresep ku Spanyol, mobdro karunya parantos janten salah sahiji aplikasi tv saderhana

  11.   Xavier cenahna

    Éta henteu valid deui, aranjeunna ngaleupaskeun saluran sareng kénca 1,2,3 jst ... ..

  12.   Matthias cenahna

    Aplikasi ieu gratis 😉 Unduh na, buka, pencét tombol + teras nyerat kecap AntenaTV, sareng seueur saluran bakal muncul

  13.   Francisco Otero cenahna

    Halo, aplikasi na sigana mah saé tapi éta kajantenan kuring yén kuring masang sareng mukakeunana sareng éta tiasa dianggo kalayan saé tapi upami kuring ditutup deui engké kuring henteu tiasa muka deui, layar bakal hideung ditutup, naon anu kuring tiasa laksanakeun.

  14.   noctiluca cenahna

    Kumaha kuring ngamuat daptar? Kuring masang program tapi henteu eusina

  15.   David cenahna

    Mobdro mangrupikeun aplikasi anu saé anu kuring terang pikeun nonton TV online. Anjeunna ngarujuk kuring ka MobdroPlus.com salaku alamat anu dipercaya pikeun ngabantosan kuring ngaunduh aplikasi ieu gratis. Anjeun ogé tiasa ngaunduh Mobdro apk dina alat gratis ayeuna.