Tingali saluran mayar gratis

hayang nonton saluran mayar gratis? Kusabab gangguan anu dialamkeun ku Wiseplayer dina hal nyiarkeun pertandingan maén bal, dinten ieu kuring badé nampilkeun sareng nyarankeun aplikasi alternatif, anu kami badé angkat tiasa nonton TV bayar gratis, kalebet saluran maén bal atanapi saluran olahraga mayar atanapi langganan.

Aplikasi anu dimaksud henteu langkung ti pamuter média saderhana anu urang tiasa mendakan gratis di Google Play Store, toko aplikasi resmi pikeun Android, dina nami Pamuter MegaTV. Salajengna urang nunjukkeun ka anjeun, nalika kami nunjukkeun anjeun dina video anu napel kana header tina tulisan ieu, operasi saderhana aplikasi ogé ogé langkung saderhana metode konfigurasi kanggo tiasa nonton sadayana TV bayar gratis langsung kana hapé atanapi tablet anjeun nganggo sistem operasi Android.

MegaTV Player, aplikasi anu fungsina sanés pikeun nonton saluran mayar gratis, kalebet maén bal.

Kumaha kuring nyaritakeun anjeun dina pidéo anu napel kana header tina tulisan ieu, sareng kuring ogé nunjukkeun kumaha alusna aplikasi na MegaTV Player kanggo nonton mayar TV gratis ti ponsel Android kami, aplikasi éta gampang dianggo pikeun nambihan oneplay.tv dina bagian anu URL Daptar Puter pikeun baranahan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi pikeun nonton TV haratis, bahkan saluran bayar-per-ténjo!

Kalayan léngkah saderhana ieu nempatkeun oneplay.tv urang bade ditagih daptar ageung tina saluran pamayaran anu gampang diatur ku katégori sapertos Olahraga, Seri TV, Pilem sareng serial, Musik, Barudak, sains sareng budaya atanapi diklasifikasikeun ku nagara-nagara Amérika Latin anu utami sapertos Mexico, Argentina, Chili atanapi Kolombia sareng anu sanésna, kumaha tiasa waé, saluran umum sareng di Buka ti Spanyol.

MegaTV Player, aplikasi pikeun nonton saluran mayar gratis

Dina daptar saluran pamayaran anu dimuat Pamuter MegaTVSalaku tambahan pikeun masihan kami sadayana kamungkinan ieu anu parantos kuring béjakeun ka anjeun di luhur, kami ogé ditawarkeun kemungkinan anu pikaresepeun sapertos aksés kana séri Saluran premium, Anu gratis sareng tanpa kedah langganan, kami bakal ngagaduhan aksés eusi ekslusif for geus dewasa.

Pilihan anu sanés nyaéta daptar saluran anu ditingalikeun dina tab kategori, pas di tungtung handapeun nami Saluran BETA. Tina daptar saluran BETA ieu kami bakal ngagaduhan aksés pikeun mayar saluran nganggo terjemahan Spanyol, saluran mayar tina kategori Boomerang, Pamanggihan, kartun Network, Comedy Tengah o Nickelodeon diantara seueur pilihan sanés anu diperhatoskeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
6 situs wéb anu pangsaéna pikeun nonton pilem gratis online

Kanggo sadayana ieu sareng seueur deui, kuring nyarankeun anjeun pikeun nyobaan MegaTV Player dina terminal Android anjeun, sareng salian ti éta tiasa nonton maén bal gratis sareng saluran pembayaran gratis gratisAnjeun ogé bakal tiasa nampi seueur kanal anu leungit atanapi henteu kalebet standar dina aplikasi sanésna.

Unduh MegaTV Player gratis ti Google Play Store

update: upami MegaTV Player henteu sayogi, cobian unduh ieu anu sanés aplikasi pikeun lalajo mayar TV gratis.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Langkung seueur aplikasi pikeun nonton saluran mayar gratis

Upami anjeun hoyong ngaunduh langkung seueur aplikasi pikeun nonton saluran mayar gratis, di handap ieu kami nawiskeun sababaraha pilihan deui ka MegaTV Player. Kami arepkeun anjeun resep aranjeunna:

Anjeun Puter TV

  Anjeun Puter TV

Salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun nonton saluran mayar gratis tina smartphone Android atanapi tablet anjeun nyaéta Anjeun Puter TV, aplikasi hébat anu APK na (41,67 MB) tiasa diunduh ti di dieu. Hatur nuhun kana aplikasi ieu anjeun tiasa maénkeun pidéo atanapi pilem anu anjeun parantos simpen dina alat anjeun, tapi ogé anjeun bakal ngagaduhan aksés kana seueur saluran TV di Spanyol, anu kalebet sajumlah saluran anu sayogi dina Movistar +.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Pamuter TV Splive

Pamuter TV Splive

Upami unggal akhir minggu anjeun mikaresep gim anu saé sapertos anu sanés sareng ngaraos kelir tim anjeun ngalangkungan urat anjeun, maka Pamuter TV Splive nyaéta aplikasi anu anjeun peryogikeun sabab éta aplikasi anu paling sering dianggo pikeun nonton maén bal gratis di HD, tapi anjeun ogé bakal tiasa ngalirirkeun seueur saluran nasional sareng régional sareng mayar TV gratis. Éta jalan ngalangkungan daptar w3u berkat anjeun tiasa ningali sadaya saluran anu anjeun pikahoyong ti nagara dunya anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa ngaunduh APK spLive TV Player di dieu.

Mobdro

mobdro  

Aplikasi séjén anu bakal ngabantosan anjeun nonton saluran mayar gratis tina smartphone Android anjeun nyaéta Mobdro, salah sahiji aplikasi anu paling populér sareng dianggo. Hatur nuhun kana aplikasi ieu anjeun bakal kedah kéngingkeun voucher kanggo tetes panon di apoték anu pang caketna sabab anjeun moal tiasa lirén ngararasakeun eusi streaming henteu lirén: saluran tematik, acara olahraga utama, saluran tipi tradisional sareng seueur deui, basa Spanyol boh asing, janten anjeun bahkan tiasa latihan bahasa. Mobdro mangrupikeun aplikasi pikeun XNUMX% saluran TV, nyaéta, di dieu anjeun milih saluran mana anu anjeun hoyong nonton, sapertos dina TV, nalika programna diputer. Anjeun tiasa ngaunduh Mobdro APK di dieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton Megadede dina TV Box anjeun saolah-olah éta TV Android

RepelisPlus

Upami anjeun leres-leres resep saluran bioskop tematik, tapi sistem tradisional nuturkeun program ngabandungan anjeun, ku RepelisPlus anjeun tiasa lalajo haratis sadaya séri, pilem sareng dokumenter anu anjeun pikahoyong, Tanpa kedah ngantosan waktos khusus pikeun sumping. Salaku tambahan, anjeun tiasa nonton éta dina streaming atanapi ngaunduh kontén dina smartphone anjeun pikeun nonton dimana waé tanpa sambungan. RepelisPlus Éta sanés aplikasi pikeun nonton saluran TV mayar gratis, tapi éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling alus sareng paling performa dina katégori na. Entong sono. Anjeun tiasa ngaunduh APK gratis di dieu.

TV Online Punga Gratis

  TV Online Punga Gratis

Upami anjeun masih ngémutan yén anjeun henteu gaduh cekap alternatip pikeun nonton saluran TV mayar gratis, séri, pilem sareng seueur deui dina Android anjeun, urang bakal nganggo sababaraha alternatif tambahan. TV online Punga Gratis mangrupikeun aplikasi anu anjeun tiasa nonton saluran Spanyol sareng Amérika Latin gratis, sareng ieu kalebet sadayana bal, seuseueurna saluran Movistar Tambih Deui sareng seueur deui. Tangtosna, émut yén pikeun ngagunakeun aplikasi ieu anjeun kedah gaduh pamuter pidéo jenis VLC dipasang dina terminal anjeun atanapi, upami henteu, éta moal jalan. Anjeun tiasa ngaunduh TV online Punga Gratis gratis di dieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Alternatif anu pangsaéna pikeun Photocall TV

MXL-IPTV

Cocog sareng smartphone Android sareng tablet, MXL IPTV panginten aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton streaming saluran bayar TV gratis, atanapi sahenteuna éta anu dipikirkeun ku seueur pangguna. Sareng anu pangsaéna sadayana nyaéta anu dipendakan sayogi di Play Store, janten anjeun moal kedah nganggo aplikasi éksternal atanapi nyandak résiko naon waé.

MXL IPTV nyaéta dumasar kana daptar M3U sareng saluran m3u8 anjeun tiasa unggah sacara lokal sareng jarak jauh, cocog sareng format video streaming anu paling anyar.

Salaku tambahan, éta lumayan gampang dianggo Anjeun tiasa milarian daptar M3U dina smartphone anjeun sareng ngalampirkeunana gancang pisan sareng gampang kana MXL IPTV, anu ogé nawiskeun sababaraha kaunggulan tambahan. Éta gratis gratis, janten naon anu anjeun ngantosan kanggo nga-bangun na sareng ngajalankeunana?

Naha anjeun terang langkung seueur aplikasi kanggo nonton saluran mayar gratis? Mudah-mudahan teh grafik olahraga wiseplay tetep damel lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ishak sainz cenahna

    Sareng ieu bakal sami sareng Wiseplay

  2.   Abyssai Castle cenahna

    Megatv sareng anjeun maénkeun pamaén ngan hiji-hijina anu kuring terang, naha aya anu nyarankeun deui?

  3.   Eduardo Rojas cenahna

    Éta mangrupikeun omong kosong, tong nyéépkeun waktos anjeun ngaunduh, saur ieu jalma masihan anjeun artos kanggo ngamajukeun ieu

    1.    goréng cenahna

      Compa, éta ngan ukur rekomendasi. Éta henteu masihan pikeun ngahina saha waé. Upami anjeun hoyong aplikasi anu sami anu henteu nyababkeun anjeun masalah, mayar éta. Anjeun hoyong nonton TV dina cap, dina aplikasi gratis sareng anjeun masih ambek ... hahaha. Salam!

  4.   Jose Maldonado cenahna

    Hatur nuhun pisan salam !!

  5.   Terry Bogard Uchiha cenahna

    Aplikasi na henteu goréng, tibatan Wiseplay langkung parah unggal dinten, anu pangsaéna tanpa ragu nyaéta Free Direct S

  6.   Gustavo cenahna

    Aranjeunna tiasa nganggo cor Chrome pikeun tiasa nganggo éta dina TV sareng aranjeunna gaduh cara anu langkung mangpaat pikeun ningali éta, aplikasi na parantos saé dina telepon sélulér

  7.   Jose Alberto Moya Picado cenahna

    Kamungkinan aranjeunna bakal ngawartosan yén kuring henteu ngartos, tapi kuring jalma umur 68 taun; maksudna, umur katilu. Kuring henteu ngarti pisan ngeunaan ieu, tapi anu kuring hoyong naroskeun nyaéta aplikasi ieu tiasa ditumpukeun dina PC enya atanapi henteu. Kuring parantos gaduhna dina Android kuring sareng mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna, utamina pikeun ningali Beins Sport anu masihan sadayana pertandingan di Spanyol jelas pisan sareng henteu aya gangguan.
    Deui seueur sareng hapunten konsultasi. Kuring ngulang deui, kuring tiasa nempatkeun kana PC kuring. Hatur nuhun. Kuring miharep maranéhna ngajawab kuring.

  8.   Beto cenahna

    pikeun Jose Alberto Moya, jawabanana enya, tapi mimitina anjeun kedah masang sajenis émulator android dina windows, aya sababaraha sapertos Nox, sareng sajabana, kuring parantos nganggo Bluestack tanpa masalah, kabeneran.

  9.   Ferchu cenahna

    Halo! Patarosan naha mungkin pikeun mindahkeun gambar tina telepon kana TV ngaliwatan Chromecast? Mudah-mudahan aya anu ngajawab kuring ... Kuring nyobian tapi kuring gaduh gambar beku dina layar utama Mega TV ... hatur nuhun pisan!

  10.   Gustavo cenahna

    Halo, alus pisan, aplikasi na tiasa ditingali kalayan jelas, aya ampir sadaya saluran ti hbo dugi ka sadayana anu paling dikenal sareng anu penting gratis. tanpa mayar nasib ka perusahaan cities directv jsb. Aranjeunna kedah lakonan hal anu sami sareng ngaropea sinyalna teras ngecas na hehe

  11.   Juan cenahna

    Kuring kantos ngagunakeun éta tanpa masalah, hatur nuhun ka pangembang.

  12.   Dario cenahna

    Abdi hoyong terang upami aya aplikasi Mega Tv pikeun iPhone 6

  13.   Victor cenahna

    Dihapus tina playstore

  14.   Nora cenahna

    Éta henteu ngamungkinkeun kuring nurunkeunana. Barang henteu kapendak. Anjeun tiasa naon?

  15.   Manuel Marquez Perera cenahna

    Naon anu kajantenan pikeun aplikasi pamuter tv mega anu henteu di gogle play storet

  16.   Jorge Bernal cenahna

    Kuring henteu ngamuat saluran kalayan url anu dituduhkeun oneplay.tv ngagaduhan kasalahan sambungan éta henteu diinisialisasi leres, nutup sareng muka aplikasi sareng upami anjeun teras-terasan masalah angkat ka grup facebook atanapi verifikasi koneksi anjeun

  17.   William cenahna

    Anjeun teu gaduh deui kuadrat pikeun ningali éta dina cromecash

  18.   Alexander romero cenahna

    Ieu mangrupikeun jalan kaluar pikeun gaduh tv, pilem sareng sanésna gratis. nuturkeun tautan
    https://www.youtube.com/watch?v=BNph8LbSosA

  19.   louis m cenahna

    Salam, abdi ti Ékuador, tiasa aya anu ngabantosan kuring atanapi ngawartosan kuring kumaha aksés ka saluran Ékuador kumargi kuring hatur nuhun kosong

  20.   Kuring sorangan cenahna

    Saluran anu pikaresepeun upami sanés pikeun jumlah duplikat program anu aranjeunna pasang, kadang-kadang aranjeunna nambahan opat kali, sareng ka luhur sadayana (kuring terang yén aranjeunna didukung ku iklan) tapi nempatkeun dua puluh menit pariwara sigana rada kaleuleuwihi pikeun kuring. Tangtosna, ku ngarobih saluran, masalahna direngsekeun.

  21.   Pitoc cenahna
  22.   GBWhatsapp 2022 cenahna

    Tulisan anu saé. Hatur nuhun pikeun kualitas sareng inpormasi anu mangpaat.