Kumaha ngarobih poto kana PDF dina Android

Ngarobih poto kana PDF

Telepon Android kami mangrupikeun alat anu masihan kami seueur pungsi anu béda-béda, ku kituna urang tiasa ngamaksimalkeunana. Hal anu tiasa urang laksanakeun dina telepon urang nyaéta ngarobah payil antara rupa format. Salaku conto, anjeun tiasa ngarobih poto kana PDF, boh JPG atanapi PNG poto. Duanana pilihan anu rada mungkin dina telepon Android atawa tablet.

Meureun dina sababaraha kasempetan Anjeun kedah ngarobih poto kana PDF dina Android. Di handap ieu kami nunjukkeun anjeun rupa-rupa pilihan anu sayogi dina hal ieu, upami urang hoyong nransferkeun poto éta anu aya dina telepon kana format PDF. Urang tiasa nganggo sababaraha metode, sadayana nyaman pisan dianggo, janten pasti aya anu cocog sareng anu anjeun milarian.

Halaman wéb

Ngarobih poto kana PDF

Hiji pilihan pisan nyaman nu nganggap yén urang teu kudu install nanaon on mobile téh ngagunakeun kaca web pikeun ngarobah poto eta ka file PDF. Aya sajumlah halaman wéb anu tiasa dilakukeun, seueur anjeun tiasa terang sababaraha nami. Ieu mangrupikeun prosés anu katingalina gancang pisan sareng anu tiasa urang laksanakeun langsung dina browser dina telepon, ku kituna urang henteu kedah masang nanaon.

Salaku urang nyarios, aya rupa-rupa kaca web nu bisa urang buka dina hal ieu. Ngaran sapertos Format PDF dipikanyaho ku seueur pangguna, tapi anjeun ogé tiasa nganggo pilihan sapertos Smallpdf dina hal ieu. Upami kami nganggo halaman wéb ieu pikeun ngarobih poto kana PDF dina Android, léngkah-léngkah anu kedah urang laksanakeun nyaéta:

  1. Buka browser dina telepon Android Anjeun.
  2. Lebetkeun SmallPDF (atanapi halaman wéb anu anjeun pilih pikeun ngarobih file éta).
  3. Pilih pilihan pikeun ngarobih JPG kana PDF (upami potona PNG, teras pilih ngarobih tina PNG kana PDF).
  4. Unggah poto anu anjeun hoyong konvérsi.
  5. Antosan dugi ka diunggah dina wéb.
  6. Pencét kana tombol jieun PDF.
  7. Ngadagoan prosés pikeun réngsé (bakal butuh sababaraha detik).
  8. Unduh PDF dina telepon anjeun.

Sakali anjeun parantos gaduh PDF éta, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong sareng éta. Anjeun tiasa ngirimna ku email atanapi aplikasi anu sanés, ogé tiasa unggah kana situs wéb, contona. Proses ieu saderhana pisan, sakumaha anu anjeun tingali. Éta sanés hal anu peryogi sakedik waktos, sanaos urang kedah gaduh sambungan Internét unggal waktos sareng upami poto anu kami unggah rada beurat, peryogi sababaraha waktos sareng meakeun langkung seueur data sélulér. Ku alatan éta, bisa jadi hadé pikeun loba ngalakukeun hal eta ngagunakeun WiFi.

Galeri dina mobile Android Anjeun

 

Metodeu kadua ieu mangrupikeun hal anu henteu tiasa dianggo ku sadaya pangguna Android. Éta gumantung kana lapisan kustomisasi mobile anjeun, tapi sababaraha diantarana méré kamungkinan pikeun ngarobah poto kana PDF, contona. Janten anjeun henteu kedah ngaunduh aplikasi dina telepon atanapi tablet pikeun ngalaksanakeun prosés ieu. Ieu mangrupikeun hal anu rada nyaman, sanaos biasana tiasa dilakukeun ku ngan ukur hiji poto dina hiji waktos, janten upami anjeun gaduh sababaraha poto, éta mangrupikeun hal anu beurat sareng nyandak waktos anu lami.

Hal anu pangsaéna nyaéta pikeun nguji naha pilihan ieu sayogi dina telepon Android anjeun. Kusabab upami kitu, éta mangrupikeun hal anu pikaresepeun, sabab anjeun henteu kedah nganggo aplikasi pihak katilu pikeun ngarobih poto-poto éta kana file dina format PDF. Léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun dina hal ieu nyaéta:

  1. Buka aplikasi galeri dina telepon Android Anjeun.
  2. Milarian poto anu anjeun hoyong robih janten PDF.
  3. Pencét ikon tilu titik nangtung dina poto éta, anu bakal muka ménu kontéks dina layar.
  4. Pilih pilihan Impor salaku PDF (atanapi anu sami, nami bakal gumantung kana lapisan kustomisasi telepon anjeun).
  5. Pencét Simpen.
  6. Antosan dugi konvérsi éta réngsé.

Saatos sababaraha detik anjeun parantos ngagaduhan PDF anu bakal disimpen dina telepon Android anjeun, di lokasi anu anjeun pilih pikeun éta. Teras anjeun bakal tiasa damel sareng file ieu dina format PDF, anu pikeun seueur pangguna langkung gampang dirobih atanapi dianggo.

Aplikasi pikeun ngarobih poto kana PDF

Pilihan katilu nyaéta ngagunakeun sababaraha Aplikasi Android pikeun ngarobih poto éta janten PDF. Di Play Store kami gaduh pilihan anu hadé pikeun aplikasi anu sayogi anu ngamungkinkeun urang ngarobih file kana sababaraha format, supados aranjeunna janten pilihan anu tiasa dianggo dina sélulér atanapi tablet. Ieu mangrupikeun pilihan anu tiasa dipikaresep upami prosés ieu mangrupikeun hal anu bakal urang laksanakeun kalayan frekuensi anu tangtu dina alat urang atanapi upami urang kedah ngarobih sababaraha file dina waktos anu sami.

Salajengna urang badé ngobrol ngeunaan sababaraha aplikasi anu tiasa urang unduh dina Android pikeun ngalakukeun ieu. Ieu mangrupikeun aplikasi anu anjeun tiasa unduh gratis sahingga ngalaksanakeun prosés ieu langsung dina telepon anjeun iraha waé anjeun hoyong. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun Android.

Gambar pikeun PDF Parabot Parobah

Gambar pikeun PDF Parabot Parobah

aplikasi munggaran ieu salah sahiji pangalusna dipikawanoh tur Pangalusna pikeun ngarobih poto kana PDF dina Android. Sajaba ti éta, ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun hal eta dina cara béda, sabab urang bisa ngagunakeun poto ti galeri atawa poto nu urang candak dina momen anu kaméra, ku kituna ceuk gambar bade dirobah jadi file PDF nu dipikahoyong. Hal ieu ngajantenkeun aplikasi anu saé pikeun dianggo, sabab urang tiasa nerapkeunana dina kasus anu béda-béda sareng éta adaptasi kana sababaraha jinis pangguna.

Aplikasina ngagaduhan antarmuka anu gampang pisan dianggo, ku kituna sagala pamaké Android bakal bisa make eta tanpa masalah nanaon. Nalika muka éta dina telepon atanapi tablet urang ngan ukur kedah milih operasi anu bakal dilakukeun, teras pilih poto (tina galeri atanapi kaméra) teras ngantosan éta dirobih kana file PDF anu dipikahoyong. Teras we tiasa masihan nami ka PDF anu parantos didamel tina poto sareng ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku file éta (kintunkeun ku mail, contona). Sakabéh prosés ieu réngsé dina hitungan detik.

Image to PDF Converter mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa undeuran gratis dina Android, sadia dina Play Store. Di jero aplikasi kami gaduh iklan, anu henteu invasif, ku kituna kami tiasa dianggo tanpa aya masalah dina telepon. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu:

Gambar pikeun PDF Parabot Parobah
Gambar pikeun PDF Parabot Parobah

Kantor Microsoft

Android Kantor

Hiji aplikasi nu loba pamaké Android gaduh dina telepon atawa tablet maranéhanana nyaéta Kantor Microsoft, dina sababaraha telepon malah dipasang sacara standar. Sababaraha taun ka pengker aplikasi ieu ngalaman desain ulang utama, anu nyababkeun perkenalan seueur fungsi énggal. Salah sahiji fitur anyar anu diwanohkeun harita nyaéta kamampuan pikeun ngarobih poto kana PDF. Janten éta mangrupikeun aplikasi anu tiasa kami anggo pikeun ieu, sabab seueur pangguna anu tiasa dipasang dina alat Android na.

Ieu mangrupikeun hal anu mana waé anu nganggo Microsoft Office dina Android bakal tiasa ngalakukeun. Janten, upami anjeun gaduh aplikasi dina telepon atanapi tablet anjeun, léngkah-léngkah pikeun ngarobih poto kana PDF dina aplikasi ieu nyaéta kieu:

  1. Buka Microsoft Office dina telepon anjeun.
  2. Pencét kana tombol +.
  3. Pilih pilihan Poto teras pilih poto pikeun diunggah atanapi nyandak poto nganggo kaméra sélulér dina waktos éta.
  4. Pencét kana tombol anu nyatakeun Jenis file, ayana di handapeun layar.
  5. Pilih PDF (éta bakal nunjukkeun anjeun dina layar nalika anjeun parantos ngarobih jinis file).
  6. Klik Rengse.
  7. Poto parantos dirobih janten PDF.
  8. Simpen PDF éta ka telepon anjeun.

Ngarobih Gambar kana PDF

Ngarobih Gambar kana PDF

Aplikasi katilu dina daptar ieu mangrupikeun pilihan anu populer di kalangan pangguna Android, sabab éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu dipeunteun pangsaéna nalika ngarobih poto kana PDF. Aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih poto naon waé kana PDF, sabab éta masihan dukungan pikeun format sapertos JPG, PNG atanapi TIFF, contona. Ieu bakal hartosna yén sagala pamaké dina sistem operasi bakal tiasa make eta pikeun ngarobah poto eta.

Salaku tambahan, aplikasi ieu ngagaduhan a bener gampang ngagunakeun panganteur. Unggah poto dina aplikasi, anu kami teras-terasan bakal dirobih kana file PDF anu dipikahoyong mangrupikeun hal anu saderhana, anu ngan ukur peryogi sababaraha detik. Aplikasi ieu ogé nyayogikeun sababaraha fungsi tambahan sareng file, sapertos ngarobih ukuranana, anu ngabantosan panggunaanana langkung nyaman unggal waktos.

Aplikasi ieu tiasa ngundeur haratis dina Android, sadia dina Google Play Store. Di jerona aya iklan, tapi éta sanés hal anu bakal ngaganggu nalika dianggo dina telepon. Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi ieu tina tautan ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.