Hapus akun Gmail

Kumaha ngahapus akun Gmail saléngkah-saléngkah

Kiwari umum janten sababaraha akun email ti panyadia anu béda (Microsoft, Yahoo, Google, Apple ...), bahkan umum pikeun gaduh sababaraha akun kalayan supplier sami. Tujuan utamina biasana pikeun misahkeun padamelan sareng bidang pribadi, supados henteu gaul sahingga tiasa "ngalirkeun" sababaraha email padamelan éta sabagian didedikasikan pikeun dikirim wengi teuing atanapi nalika anjeun tuang sareng kulawarga anjeun dinten Minggu .

Tapi ku cara anu sami sareng anjeun tiasa gaduh sababaraha akun, panginten sawatara diantarana parantos liren nganggo éta, atanapi anjeun henteu hoyong nganggo deui sareng, tibatan ngantepkeunana di dinya, sapertos dina hilap, anjeun langkung resep ngahapus sadayana. Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha mupus akun Gmail ku cara anu gancang, saderhana sareng efektif.

Gmail, sareng anu sanés

Ngahapus akun Gmail sanés ngan saukur mupus rangking email anu dikirim sareng anu ditampi sareng ngajantenkeun alamat email leungit. Henteu. Éta hartosna langkung seueur sabab Nalika anjeun ngahapus akun Gmail anjeun, anjeun ogé bakal ngahapus data anjeun tina jasa anu aya hubunganana, nyaéta, langganan anjeun dina YouTube, Pilem Google Play, Buku Google, jsb. Sareng tangtosna, anjeun ogé bakal ngahapus sadaya data sareng file anu anjeun gaduh dina Gmail, dina Google Kalénder, dina layanan panyimpenan awan Google Drive ... Pondokna, ngahapus akun Gmail sami sareng ngahapus akun Google anjeun. Maka, disarankeun anjeun mikir pisan sateuacan nyandak kaputusan akhir sareng bahkan, sanaos anjeun tungtungna mutuskeun ngahapus akun GMail anjeun, anjeun panginten badé nyandak sababaraha pancegahan sateuacanna.

Jasa anu aya hubungan sareng akun Google Gmail anjeun

Ngadamel cadangan data anjeun

Akibatna, upami anjeun parantos lami nganggo akun anjeun sareng jasa anu sanés, kuring yakin éta anjeun gaduh seueur data sareng inpormasi anu anjeun teu hoyong leungitTina dokumén sareng poto ka kontak, email sareng seueur hal-hal sanés. Untungna, raksasa search ngamungkinkeun urang ngadamel cadangan tina sadaya ieu atanapi jinis inpormasi anu kami hoyong jaga dina file anu tiasa urang simpen sacara lokal dina komputer urang atanapi unggah kana jasa panyimpenan awan anu sanés sapertos OneDrive, Dropbox, jst.

Pikeun ngadamel cadangan sateuacan mupus akun Gmail anjeun, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka «Panel Preferensi» tina akun Google anjeun ku mencét di dieu. Upami anjeun henteu lebet, anjeun kedah ngalebetkeun kredensial anjeun.
  2. Dina bagian "Inpormasi Pribadi sareng Privasi", pencét dina bagian "Kontrol eusi anjeun". Cadangan akun Gmail
  3. Teras pencét dina "Nyiptakeun file". Ngadamel cadangan akun Gmail anjeun
  4. Dina layar salajengna anjeun tiasa pilih data anu rék dilebetkeun kana cadangan anjeun. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeunana (ngan ukur ngaktipkeun / nganonaktifkeun tombol di gigireunana masing-masing), pencét «Teras».
  5. Pilih format komprési file, ukuran maksimumna, sareng mode pangiriman (tambahkeun ka DropBox, OneDrive atanapi kirimkeun tautan undeuran ku email) teras pencét dina "Nyiptakeun file".

Kumaha ngahapus akun GMail

Sakali anjeun parantos nyiptakeun cadangan dimana sadaya inpormasi, data sareng file anu anjeun hoyong jaga disimpen, maka anjeun tiasa neraskeun ngahapus akun Gmail. Sakali deui, kami keukeuh yén ieu hartosna ngahapus sadaya data Gmail anjeun sareng sadaya jasa anu aya hubungan sareng akun Google anjeun.

  1. Balik kana panel preferensi akun Google anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku mencét link ieu deui.
  2. Dina bagian "Preferensi Akun", pencét dina pilihan "Hapus akun anjeun atanapi jasa-jasa tinangtu". Hapus akun Google Anjeun
  3. Teras, pilih pilihan "Hapus akun Google sareng data". Opsional, anjeun ngan ukur tiasa ngaleungitkeun sababaraha layanan. Upami éta anu anjeun pikahoyong, pilih pilihan éta sareng pilih jasa anu anjeun badé hapus tina akun anjeun, contona, Google+ atanapi YouTube. Ku mencét pilihan ieu ("Hapus akun sareng data Google") anjeun tiasa ngadamel salinan cadangan data anjeun tapi tong hariwang, kami parantos nyageurkeun kaséhatan urang sareng kami parantos ngalaksanakeunana sateuacanna.
  4. Di handapeun halaman ieu anjeun kedah pencét dina "Hapus akun".

Sakali anjeun ngalakukeun, akun GMail anjeun bakal dihapus sacara lengkep, sareng sareng éta, sadaya data anu pakait.

Kaduhung?

Upami anjeun nembé ngahapus akun GMail sareng parantos kuciwa pikeun alesan naon waé, tong hariwang! Google nawiskeun kami kasempetan kadua sareng anjeun tiasa pulihkeun akun anjeun kalayan gampang:

  1. Didatangan halaman "Bantuan Akun" ku ngaklik di dieu.
  2. Lebetkeun alamat akun anu kakoncara anjeun dina kotak anu dituduhkeun pikeunna.
  3. Pilih pilihan "Kuring henteu tiasa lebet alesan sanés."
  4. Turutan pitunjuk anu bakal dituduhkeun dina layar.

Émut yén ngahijikeun deui akun anjeun bakal tiasa dilakukeun upami anjeun leres-leres ngahapus, nyaéta anjeun moal tiasa kéngingkeun deui upami anjeun ngajaga sababaraha layanan sareng ngahapus anu sanés, atanapi upami anjeun numbu akun lami anjeun ka anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)