Disaring spésifikasi lengkep tina OnePlus 6

OnePlus 6 mangrupikeun telepon anu paling diantisipasi taun 2018 ieu di pasar. The high-end anyar mérek Cina bakal sumping di tengah taun, sapertos biasa di perusahaan. Telepon diperkirakeun menonjol hususna pikeun na nilai hébat duit. Sanaos harga ogé diperkirakeun naék sacara signifikan taun ieu. Tapi ieu mangrupikeun hal anu henteu acan dipikaterang.

Naon anu parantos kami terang ngeunaan spésifikasi OnePlus 6. Spésifikasi high-end anyar mérek parantos parantos dibocorkeun. Janten urang tiasa ngagaduhan ide anu jelas ngeunaan telepon. Sacara umum aya sababaraha kejutan. Tapi telepon anu hébat ngantosan kami.

Dina gambar di handap ieu anjeun tiasa ningali naon anu janten spésifikasi pabrikan high-end énggal. Janten urang tiasa ngagaduhan ideu anu jelas pisan ngeunaan OnePlus 6. Telepon kualitas diperkirakeun, anu ngaleungitkeun high-end anu diluncurkeun ku perusahaan taun ka tukang. Janten hal-hal rumit.

Spésifikasi OnePlus 6

Telepon bakal ngagaduhan spésipikasi anu hadé pikeun waktos ieu. Sanaos kamérana sok titik lemah tina modél perusahaan. Janten diarepkeun bakal aya perbaikan penting dina hal ieu. Hargana parantos dikabarkan seueur. Tapi sigana mah OnePlus 6 bakal dibanderol ngan langkung ti 600 euro. Éta sababna telepon diarepkeun bakal dugi kana pancénna.

Gambar nembongkeun spésifikasi high-end anyar perusahaan. Ieu spésifikasi lengkep na dibocorkeun Dugi ka ayeuna:

  • layar: 6,28 inci AMOLED kalayan resolusi Full HD
  • processor: Qualcomm Snapdragon 845
  • Kaméra pungkur: 16 + 20 megapiksel sareng aperture f / 1.7
  • Kaméra hareup: 20 megapiksel sareng aperture f / 2.0
  • batre: 3420mAh
  • sistem operasi: Android 8.1 Oreo
  • Ram: 6 GB
  • Panyimpen internal: 128 GB

Aya detil anu narik perhatian, sabab resolusi layar tina OnePlus 6 ieu ngan ukur Full HD. Kituna, aranjeunna panginten sanés spésifikasi pasti dina telepon. Kami arepkeun nguping langkung seueur inpormasi, upami tiasa éta asalna ti perusahaan nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.