Bocor gambar anyar Nokia 9

Nokia berjuang pikeun kéngingkeun deui taneuh

Sababaraha dinten ka pengker urang nampi gambar mimiti Nokia 9. High-end anyar perusahaan bakal menonjol ku ayana lima kaméra di tukang. Ayana lima kaméra ieu parantos dikabarkan dina usum panas, tapi hatur nuhun kana gambar ieu sigana yén ieu dikonfirmasi. Ayeuna, urang kéngingkeun gambar énggal, kualitasna langkung saé.

Hatur nuhun ka éta urang tiasa tingali langkung jelas lima kaméra tukang Nokia 9 ieu. Telepon anu henteu diragukeun gaduh sadayana pikeun masihan seueur pikeun dibahas di pasar. Janten alat munggaran kalayan lima kaméra dina pasaran.

Dina waktos ayeuna, masih henteu dipikaterang pisan ngeunaan unggal kaméra alat naon anu bakal dianggo. Kinten-kintenna bakal aya lénsa telephoto, sénsor RGB sareng sénsor monokrom, jst.. Janten masing-masing tina lima lensa ieu bakal ngagaduhan fungsi anu sanés, ngamungkinkeun anjeun langkung seueur nalika nyandak gambar nganggo telepon.

Nokia 9

Sanaos ieu mangrupikeun hal anu pikeun ayeuna henteu acan tiasa mastikeun. Janten operasi kaméra Nokia 9 ieu tetep janten misteri. Ogé, masalah anu sanésna nyaéta parangkat lunak. Kusabab anjeun peryogi parangkat lunak anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun kaméra ieu sareng operasi anu saé. Tapi ku gaduh sababaraha kaméra, matak ngamudahkeun pikeun moto pikeun situasi anu béda.

Nokia 9 bakal sumping sareng Android One salaku sistem operasi, sahenteuna upami urang tumut kana akun naon anu sumping ka urang dina bocor sababaraha dinten ka pengker. Salain tina lima kaméra, di tukangna urang mendakan LED Flash sareng sénsor anu sanés anu henteu dipikaterang ayeuna-ayeuna. Éta tiasa janten fokus laser.

Teu aya sénsor sidik dina tonggong Nokia 9. Janten sadayana nunjukkeun yén high-end bakal ngenalkeunana dina layar. Ayeuna urang masih henteu ngagaduhan detail ngeunaan kadatangan telepon ieu di pasar, pasti antara Oktober sareng Nopémber. Tapi kami ngarepkeun yén éta mangrupikeun mérek éta sorangan anu nyatakeun langkung seueur ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.