Kumaha carana nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol

Teu aya produk anu kapendak. sareng anjeun ditingalkeun bodo ningali yén éta ngan ukur aya dina basa Cina, sahenteuna sacara resmi sareng dugi aranjeunna ngaluncurkeun firmware internasional di dinya pikeun sasih Séptémber taun ieu, tong hariwang kumargi didieu di Androidsis Ku cara anu saderhana pisan Kami bade ngajarkeun anjeun kumaha nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol.

Dina pidéo anu kuring ngantepkeun anjeun dina tulisan anu sami ieu kuring badé nunjukkeun anjeun cara saderhana pikeun nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol ku kituna urang tiasa ngaraosan sareng ngartos sadaya pungsionalitas anu dianggo ku gelang aktipitas fisik anyar urang Cina mérek nawiskeun kami. Salian ngajelaskeun sadaya prosés pikeun nuturkeun undak-usukna, anjeun ogé bakal tiasa mendakan aplikasi anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol dina sababaraha menit.

Kumaha carana nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol

Kumaha carana nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol

 

Dina video anu kuring tinggalkeun anjeun dina mimiti tulisan ieu kuring ngajelaskeun prosésna pikeun nuturkeun langkah demi langkah, prosés anu dugi ka nuturkeun léngkah ieu anu kuring tinggalkeun anjeun di handap:

  1. Kami angkat ka aplikasi Mi Fit resmi sareng tina pilihan na Profil Abdi / Mi Band 3 urang angkat ka handapeun layar, di handapeun sadayana sareng urang unlink Xiaomi Mi Band 3.
  2. Kami ngaunduh APK anu dirobah ieu tina versi panganyarna tina Xiaomi Mi Fit.
  3. ti setélan tina Android kami kami ngaktipkeun pilihan pikeun tiasa masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal.
  4. Kami masang APK anu diunduh sateuacanna sareng log in sareng akun Xiaomi kami.
  5. Urang milarian na kami ngaitkeun Xiaomi Mi Band 3.

Ieu bakal cekap sahingga, sakali Xiaomi Mi Band 3 dikaitkeun, ieu Nampi pembaruan firmware anu bakal nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol. Ieu parantos kajantenan nalika Xiaomi ngaleupaskeun firmware pikeun méréskeun masalah anu Mi Band 2 henteu ngaitkeun, janten masalah waktos sateuacan urang gaduh pembaruan pikeun nempatkeunana dina basa Spanyol.

Kumaha carana nempatkeun Xiaomi Mi Band 3 dina basa Spanyol

Sedengkeun prosés ngaunduh sareng masang firmware anyar dina basa Spanyol pikeun Mi Band 3 awét, éta henteu kedah disebatkeun pinggel kedah tetep caket kana smartphone tempat anjeun masang aplikasi Mi Fit sareng dimana éta numbu.

Ieu mangrupikeun prosés pembaruan firmware anu henteu kedah dua menit kanggo réngsé lengkep. Proses, anu di akhir na saolah-olah ku sihir, Xiaomi Mi Band 3 bakal nempatkeun urang Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mimi cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring ngantosan dugi, kuring ngémutan nganggo éta dina basa cina tapi ningali éta henteu ruksak. Abdi nyobian pikeun ngalakukeun éta. Nuhun kana masukanana

  2.   Dani cenahna

    Kuring henteu dimutahirkeun ku léngkah pidéo anjeun atanapi ku aplikasi resmi, naon anu kuring lakukeun?

  3.   Joseph Valls cenahna

    Alus soré,
    Tulisan anjeun sigana mangpaat pisan pikeun kuring, tapi kuring boga masalah; Nalika kuring nyobaan nambungkeun pinggel kana hapé, saatos éta parantos kadeteksi, éta naros kuring pikeun ngasongkeun nomer gelang (4 angka) sareng di dinya kuring macét sabab kuring henteu ngagaduhan nomer ieu:
    Dupi anjeun ngawartosan kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta?
    Abdi ngantosan berita anjeun.
    Salam,
    Josep Valls

    1.    María cenahna

      Halo ..
      Wilujeng siang masalah kuring nyaéta kieu wengi ayeuna blu Bluetooth kuring parantos nalika kuring bobo, kuring nyobaan nempatkeun éta tapi kuring henteu terang naon anu kuring sono parantos dilebetkeun kana basa Inggris ... ngagaduhan solusi

  4.   Oscar ortiz cenahna

    Wilujeng wengi, kuring parantos nuturkeun léngkah anjeun tapi sakali kuring muka aplikasi anu anjeun kirimkeun kana tautan, éta henteu ngamungkinkeun kuring asup, kuring parantos nyobian Facebook, Google sareng akun abdi, tapi kuring ngagaduhan kasalahan dina éta sadayana. Aranjeunna bakal bageur pisan upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, sabab kuring gaduh versi Cina tina band kuring anu kuring mésér kanggo indung kuring sareng anjeunna henteu tiasa nganggo dina basa Cina.