Hideung Jumaah dina téhnologi

hideung Jumaah

Hideung Jumaah dimimitian ku seueur tawaran kalayan dijual seueur produk éta pas naon anu anjeun pilari tiasa masihan ka jalma-jalma istiméwa. 48 jam naon anu bakal lami, sadayana sateuacan Cyber ​​Senén réngsé sareng dimimitian, dinten anu kanggo sabagian khususna khusus.

Dina dinten ieu, penjualan aya dina telepon sélulér, layar, tipi, tablet, périferal, alat multimédia sareng produk téknologi sanés. Ieu mangrupikeun waktos kanggo ngamangpaatkeun sabab éta tanggal dimana anjeun bakal tiasa kéngingkeun hal anu bénten-bénten di harga handap biaya anu aranjeunna sadayana sataun.

Nawaran panungtungan diropéa

Hideung Jumaah nambihan seueur tawaran anu rupa-rupa, janten urang bakal ngamutahirkeun anu paling pikaresepeun panganyarna, naha éta telepon, tablet, monitor, smartwatches sareng periferal anu sanés. Aya seueur perusahaan sareng pabrik anu dugi ka ayeuna ngajual rébuan unit berkat réduksi anu penting ieu.

smartphone

Salah sahiji produk anu paling dituntut dina waktos ayeuna nyaéta smartphone, ngarobah sahenteuna sakali unggal 12 atanapi 24 bulan diperyogikeun, sabab seueur anu sangsara tina batréna. Seueur alat mobile anu sayogi sareng ti pabrikan tingkat luhur kalayan modél anu béda, ogé varianna.

nawaran TOP Xiaomi Poco F3 -...
nawaran TOP SAMSUNG Galaxy M52 5G -...

nawaran TOP OPPO A54 5G - Smartphone ...

nawaran TOP OPPO Reno 6 5G - Layar ...


nawaran TOP OPPO A94 5G - Smartphone ...
nawaran TOP Smartphone Samsung Galaxy ...


nawaran TOP Samsung Galaxy Buds + -...

nawaran TOP realme GT Neo 2 ...

nawaran TOP HUAWEI FreeBuds Pro -...

nawaran TOP realme GT Neo 2 ...
nawaran TOP realme GT Neo 2 ...
nawaran TOP Samsung Galaxy M22 -...
nawaran TOP Smartphone Samsung Galaxy ...


nawaran TOP ONEPLUS 9 5G - Smartphone ...

nawaran TOP OPPO Reno 6 5G - Layar ...

nawaran TOP Motorola Moto E20 ...

nawaran TOP OPPO A54 5G - Smartphone ...

nawaran TOP Xiaomi 11 Lite 5G NE -...

Xiaomi 11T 5G -...

nawaran TOP Motorola Moto g50 ...

nawaran TOP ONEPLUS 9 5G - Smartphone ...

Smart TV

Gairah ngeunaan kaulinan vidéo mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngarobih televisi, diantara alesanana nyaéta gaduh résolusi anu langkung luhur sareng nyegerkeun sababaraha milidetik. Smart TV mangrupikeun salah sahiji produk anu paling dipénta dina Hideung Jumaah sareng sadayana kumargi ongkosna murah.

nawaran TOP Samsung QLED 4K 2021 ...

nawaran TOP Samsung 4K UHD 2021 ...

nawaran TOP Samsung 4K UHD 2021 ...

nawaran TOP Samsung 4K UHD 2021 ...

nawaran TOP Xiaomi Smart TV P1 50 ...

nawaran TOP LG OLED OLED65C1-ALEXA ...

nawaran TOP LG OLED OLED48C1-ALEXA ...

nawaran TOP Panasonic DP-UB150 -...

nawaran TOP Samsung QLED 4K 2021 ...

nawaran TOP Sony HTSF200, Bar ...

Xiaomi QLED Smart TV Q1E ...


nawaran TOP Philips B6405 / 10 Bar ...

nawaran TOP Seukeut HT-SBW160 2.1 -...

LG SN6Y - Soundbar ...

nawaran TOP Sony HT-ZF9 - Bar ...

nawaran TOP Samsung Neo QLED 4K 2021 ...



nawaran TOP Samsung 4K UHD 2021 ...




nawaran TOP Samsung Neo QLED 4K 2021 ...



nawaran TOP Samsung QLED 4K 2021 ...

nawaran TOP Panasonic SC-HTB250 Bar ...

tablet

Huawei MatePad 10.4

Sektor tablet pulih saatos ngalaman panurunan alit dina penjualan, sahingga paménta dinten-dinten ayeuna parantos ageung pisan. Dina hal ieu, tablet Android anu saé. sareng aya seueur modél anu sayogi anu dipikaresep ku sadayana jinis masarakat.

nawaran TOP HUAWEI MatePad T10s -...

Samsung -...

nawaran TOP Lenovo Tab M10 FHD Plus ...

nawaran TOP HUAWEI MatePad 10.4 Anyar ...

nawaran TOP Lenovo Tab P11 Pro -...

nawaran TOP Microsoft Surface Go 2 ...

nawaran TOP Microsoft Surface Go 2 -...

nawaran TOP HUAWEI MatePad 11 + Kasus ...


nawaran TOP HUAWEI MatePad T 10 sareng ...
Tablet 10 inci 6GB ...
nawaran TOP Lenovo Tab M10 FHD Plus ...
Tablet 10.1 inci...

Tempo sadaya poéna tablet pikeun Hideung Jumaah

Jam pintar sareng anu tiasa dianggo

Galaxy aktip2

Smartwatch sareng baju maké mangrupikeun hadiah anu diperyogikeun pikeun kaping ieu, boh pikeun fungsi anu béda pikeun harga akhir masing-masing. Paling biasana ngukur léngkah sadidinten, mil mil, denyut jantung, sareng jam anu anjeun parantos bobo.

nawaran TOP Huawei Band 6 - Gelang ...


nawaran TOP HUAWEI Watch GT2 Sport -...

nawaran TOP Huawei Band 6 - Gelang ...
nawaran TOP Samsung SM-R830NZDAPHE -...

nawaran TOP realme Buds Air 2 ...

nawaran TOP HUAWEI FreeBuds 4i -...

nawaran TOP HUAWEI Watch GT2 Sport -...

nawaran TOP HUAWEI FreeBuds Pro -...

nawaran TOP Huawei Band 6 - Gelang ...

nawaran TOP realme Buds Air 2 ...

nawaran TOP Motorola Moto E20 ...

nawaran TOP Samsung Galaxy Watch4 -...

nawaran TOP HUAWEI FreeBuds 4i -...

Portátiles

MSI Modern 14

Laptop mangrupikeun salah sahiji alat damel anu paling serbaguna sabab ngagaduhan kakuatan sareng otonomi tanpa kedah disambungkeun kana kakuatan sadidinten. Ayeuna gaduh salah sahiji tiasa dilakukeun sabab dina harga anu cukup terjangkau naha nganggo AMD atanapi Intel chip.

TOP Hideung Jumaah tawaran Lenovo IdeaPad 3 ...

TOP Hideung Jumaah tawaran Huawei Matebook D15 -...

TOP Hideung Jumaah tawaran Laptop Microsoft Surface ...

TOP Hideung Jumaah tawaran ASUS Chromebook ...

TOP Hideung Jumaah tawaran MEDION Babaturan sakelas E11201 -...






TOP Hideung Jumaah tawaran Huawei Matebook D14 -...

TOP Hideung Jumaah tawaran HP Chromebook X360 ...


TOP Hideung Jumaah tawaran Acer Chromebook Spin 514 ...

TOP Hideung Jumaah tawaran Lenovo IdeaPad 3 -...



TOP Hideung Jumaah tawaran MSI Katana GF66 ...

TOP Hideung Jumaah tawaran Lenovo ThinkPad E15 -...

Lenovo IdeaPad Gaming 3 -...






TOP Hideung Jumaah tawaran MSI Summit E13 Flip Evo ...



TOP Hideung Jumaah tawaran Lenovo IdeaPad 3 -...


TOP Hideung Jumaah tawaran HP 15s-fq2038ns -...


Pembicara Amazon Echo

Gema Tembongkeun S

Speaker Echo Amazon mangrupikeun salah sahiji produk bintang dina Hideung JumaahKengingkeun sanés sanés jalan kaluar anu ageung pikeun sadayana anu ditawarkeunana. Kalayan aranjeunna urang tiasa ngupingkeun musik, naros ka Alexa pikeun milari kami inpormasi sareng seueur tugas sanésna kalayan ukur sora kami. Idéal sabab aya seueur pilihan anu sayogi.

Echo Dot (ka-4 ...
18.941 ulasan
Echo Dot (ka-4 ...
  • Ngenalkeun Echo Dot - panyatur pinter Alexa paling laris urang. Desain ramping sareng ci nawiskeun ...
  • Kontrol hiburan anjeun ku sora anjeun: ngalirkeun musik ti Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer sareng ...
Dijual
Echo Dot (ka-3 ...
65.822 ulasan
Echo Dot (ka-3 ...
  • Pendakan Echo Dot - spéker pinter kami anu paling populér. Datang dina desain lawon-réngsé anu cocog ...
  • Kontrol musik ku sora anjeun: ngalirkeun lagu dina Amazon Music, Spotify, TuneIn sareng ladénan sanés.
Echo Show 5 (1 ...
14.769 ulasan
Echo Show 5 (1 ...
  • Tampilan pinter anu ringkes 5,5 "ku Alexa siap ngabantosan anjeun
  • Nelepon sareng nelepon pidéo sareng réréncangan sareng kulawarga anu ngagaduhan alat Echo anu cocog atanapi aplikasi Alexa.
Gema (generasi ka-4) | ...
1.889 ulasan
Gema (generasi ka-4) | ...
  • Sora kualitas luhur: The Echo nawiskeun jelas anu jelas, mids dinamis sareng bass jero, ngahasilkeun sora ...
  • Kontrol hiburan anjeun ku sora anjeun: ngalirkeun musik ti Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer sareng ...
Dijual
Echo Dot (ka-3 ...
65.822 ulasan
Echo Dot (ka-3 ...
  • Pendakan Echo Dot - spéker pinter kami anu paling populér. Datang dina desain lawon-réngsé anu cocog ...
  • Kontrol musik ku sora anjeun: ngalirkeun lagu dina Amazon Music, Spotify, TuneIn sareng ladénan sanés.
Echo Show (2 ...
533 ulasan
Echo Show (2 ...
  • Spéker berkualitas tinggi anu nganteurkeun sora dinamis, layar HD 10 inci anu endah, lawon anu diluyukeun kana ...
  • Panggilan Pidéo pikeun Tetep Kontak: Sambungkeun ngalangkungan pidéo sora-ngan ukur sora sareng alat-alat Echo anu sanés sareng ...

Periferal PC

Headphone tikus keyboard

Nalika damel urang peryogi periferal anu pangsaénaBoh pikeun kantor atanapi maén sapertos tukang game nyata. Aya seueur pilihan dina tabel anu urang ngagaduhan dina Hideung Jumaah pikeun tiasa ningkatkeun pangalaman sareng masihan parobihan kana keyboard, mouse atanapi headphone urang.

Dijual
Corsair K68 Keyboard ...
814 ulasan
Corsair K68 Keyboard ...
  • Saklar Cherry MX buatan Jerman: lemes sareng gancang dicirikeun ku switching linier tanpa ...
  • Lalawanan ka lebu sareng tumpahan: perlindungan tina kacilakaan, janten gim henteu pernah lirén ...
Dijual
Trust Gaming GXT 865 Asta ...
67 ulasan
Trust Gaming GXT 865 Asta ...
  • SWITCH Beureum Jempé sareng Linear: Gancang, réspon tombol mékanis réspon anu tahan dugi ka 50 juta ...
  • Lampu pelangi: cahaya tujuh warna sareng kacaangan anu tiasa diatur
SteelSeries Apex 7 TKL ...
17 ulasan
SteelSeries Apex 7 TKL ...
  • Switch mékanis mékanika awét ku 50 juta tombol pencét dijamin
  • OLED Smart Display nunjukkeun profil, inpo kaulinan, pesen Discord, téma Spotify
Woxter Stinger FX 80 ...
159 ulasan
Woxter Stinger FX 80 ...
  • ✔ Woxter Stinger FX 80 MegaKit Pro mangrupikeun kit aksésori kaulinan anu kalebet keyboard basa logam Stinger FX ...
  • ✔ Keyboard kaulinan sareng basa logam, ngahijikeun tombol backlit, format keyboard: ukuran pinuh, 114 ...
Dijual
Logitech G903 LAMPU ...
2.110 ulasan
Logitech G903 LAMPU ...
  • Captor HERO 25K: Sensor kami anu paling canggih, kalayan 1: 1 tracking, 400+ IPS sareng sensitipitas maksimum 100-25.600 ...
  • Téknologi Nirkabel LIGHTTSPEED: Latency ngajadikeun bédana, LIGHTTSPEED mangrupikeun solusi nirkabel anu kualitas ...
Dijual
Logitech G903 LAMPU ...
2.110 ulasan
Logitech G903 LAMPU ...
  • Captor HERO 25K: Sensor kami anu paling canggih, kalayan 1: 1 tracking, 400+ IPS sareng sensitipitas maksimum 100-25.600 ...
  • Téknologi Nirkabel LIGHTTSPEED: Latency ngajadikeun bédana, LIGHTTSPEED mangrupikeun solusi nirkabel anu kualitas ...
Dijual
Headphone Logitech G433 ...
128 ulasan
Headphone Logitech G433 ...
  • DTS 7.1 + Pro-G - 7.1 audio posisional: Kaulinan immersive dina lingkungan audio 360-gelar
  • Kasar: lawon hidrofobik tahan kokotor ngajaga headset kaulinan G433 katingali salaku ...
Dijual
Logitech MX Dimana waé 2 ...
13.008 ulasan
Logitech MX Dimana waé 2 ...
  • Pasangan Alat sababaraha: dugi ka tilu alat anu béda pikeun ngalih tina hiji komputer kana komputer anu sanés anu nganggo ...
  • Mouse Nirkabel nganggo Tombol Roda Kecepatan Adaptip - kotektak dokumén panjang sareng halaman wéb kalayan gampang ...

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.