Kumaha carana muka konci sadaya karakter misterius sareng rahasia ti Disney Crossy Road

Disney Crossy Jalan

Crossy Road parantos kasuksésan anu dipikahoyong ku Disney nyalira bakal ngaluncurkeun édisi anyar tapi ku seuseueurna karakter anu dipikaterang ku sadayana yén Lion King, Toy Story atanapi The The Haunted house. Pendekatan anyar pikeun sihir parusahaan ieu di mana urang tiasa caket kana karakter anu jangkung tina Mickey Mouse atanapi janten Buzz Lightyear pikeun maju ka takterhingga ku serangan-serangan anu bombastis sareng pikaresepeun.

Sapertos anu munggaran, Disney Crossy Road nyaéta ogé dipak ku sagala rupa karakter. Hiro ti Big Hero 6 atanapi sadaya émosi ti Inside Out, atanapi cocooan ti Toy Story. Aya ogé sababaraha karakter misterius dina bentuk inohong rusiah anu anjeun kedah ngalengkepan misi anu tangtu pikeun muka konciana. Éta henteu tiasa dicandak tina mesin koin anu misterius atanapi dipésér ku artos anu nyata, tapi éta tiasa didapet ngalangkungan pituduh anu anjeun bakal mendakan di handap dimana anjeun tiasa mendakan kumaha kéngingkeun sadayana.

Milarian Mortimer

Disney Crossy Jalan

Mortimer mangrupikeun hiji-hijina karakter anu tiasa janten kapendak bari nyebrang jalan. Pikeun kéngingkeun éta anjeun kedah maénkeun sareng Mickey Mouse, protagonis utama Disney Crossy Road. Dina momen anu acak pisan sareng anu anjeun kedah maénkeun sakedik, anjeun bakal mendakan mersihan dimana anjeun bakal mendakan Mortimer sareng gitar na.

Upami anjeun gaduh paningalna, anjeun nyaketan anjeunna sareng ngantosan anjeunna nyandak gitarna. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeunana, anjeun bakal parantos muka konci éta.

Apel, tarts sareng céri

Di Disney Crossy Roads objék tangtu kaciri ngumpulkeun nalika urang maénkeun kalayan sababaraha karakter. Éta mangrupikeun objék alit anu nembongan sapertos koin sareng anjeun kedah kumpulkeun supados cocog pikeun karakter misterius anu tangtu.

kaulinan Story

Contona, lamun ngumpulkeun 50 objék (Éta henteu kedah ngan ukur dina hiji waktos, tapi aranjeunna tiasa akumulasi), anjeun bakal muka konci karakter khusus anu tangtu:

  • Warthog (kusut)- Henteu dikonci ku ngumpulkeun 50 muih nalika maén salaku Attila
  • Kaptén Penjaga (Kusut)- Henteu dikonci nalika anjeun ngumpulkeun 50 apel nalika maén Maximus
  • Jessie (Carita Toy)- Anjeun tiasa muka konci ku ngumpulkeun 50 céri nalika maén salaku Perdigón

Karakter misterius anu béda pikeun muka konci

Seueur karakter misterius anu ngan ukur tiasa diaksés némbongan nalika susunan karakter parantos teu dikonci spésifik. Hal anu sesah nyaéta terang karakter mana waé sareng naon anu masing-masing dilakukeun pikeun ngaksés karakter anu teu tiasa dikonci ku artos atanapi koin.

finnick

  • Finnick Gajah (Zootopia)- Henteu dikonci nalika set "Masters of Disguise" parantos réngsé. Kamungkinan aya hubunganana sareng baju waja
  • Gidéon (Zootopia) éta teu dikonci nalika "Luhureun Ranté Pangan" parantos réngsé. Kaasup Manchas sareng Mr Otterton
  • Chip (Mickey & Babaturan)- Sadia nalika "Crazy Critters" set parantos réngsé. Ieu kalebet Dale sareng Gargoyle
  • Dale (Mickey sareng Réréncangan): Henteu dikonci nalika set "Fab 5" réngsé. Konon éta diwangun ku Mickey, Poka Dot Minnie, Donald, Goofy, sareng Pluto.
  • Lenny (Carita Toy)- Tiasa dikonci nalika set "Toy Story 1" parantos réngsé. Ngawengku Buzz, Woody, Bo Beep, Slinky, sareng Rex
  • The Prospector (Toy Story)- Henteu dikonci nalika set "Toy Story 2" parantos réngsé. Kaasup Zurg, Wheezy, Babyhead, sareng Janey Doll
  • The Ucing Lady- Sadia kalayan ensembel 'Leading Ladies' kalebet Judy Hopps, Rapunzel sareng Joy
  • Gus (The Haunted House): Sayogi tina sét "Spooky Spirits". Anjeun gaduh Phineas Plump, Madame Leota sareng Pelaksana
  • Hiccup (The Lion King): Anjeun tiasa ngakses tina set "Humble Beginning" anu kalebet Simba, Nala Rafiki sareng Zazu
  • Jerapah (Raja Singa): Henteu dikonci nalika set "Gedé sareng Jangkung" réngsé. Éta bakal kalebet Jerry Jumbeaux Jr.
  • Fred (Pahlawan Ageung 6)- Henteu dikonci ku set "Best Friends". Kalebet Hiro Hamada, Baymax, Go Go Tomago, Wasabi, sareng Honey Lemon
  • Fred Super Suit (Pahlawan Ageung 6): dina set "Super Suit" sareng Hiro Super Suit, Gogo Super Suit, Wasabi Super Suit sareng Honey Lemon Super Suit
  • Alistair Krei (Pahlawan Ageung 6): sareng set "Top Dogs" anu kalebet The King atanapi The King
  • Rapunzel Dikepang (Kusut): sayogi sareng set "Tangled Heroes" anu nampilkeun Rapunzel, Pascal, Flynn Rider, Maximus sareng Vlad
  • Indung Gothel (kusut): Anjeun tiasa ngaksésna nganggo "Raos Saé janten Goréng". Kalebet Stabbington Brother 1 sareng Stabbington Brother 2
  • Sang Raja (Kusut): kanggo "Men terhormat" set. Kaasup Mayor Lionheart
  • Bobby (tibalik): kalayan susunan Pangropéa Otak »sareng kalebet Dave, Paula, Brain Worker sareng Bing Bong
  • Fritz (tibalik): Henteu dikonci ku set "Perasaan émosional". Kaasup Kabagjaan, Sedih, Hoream sareng Sieun
  • Don (Wreck It Ralph): sayogi kalayan set "Pondok sareng gagah". Kaasup Mr Big
  • Deanna (Wreck It Ralph): Henteu dikonci ku set "Warga Niceland". Éta bakal kalebet Ralph, Felix, Gene sareng Mary
  • Rancis Fluggerbutter (Wreck- It Ralph): Henteu dikonci nalika réngsé sareng "Warga Gula Rush". Putri Vanellope, King Candy, Taffyta Muttonfudge sareng Candlehead

Un jumlah badag karakter Anu tiasa aksés sareng éta moal gampang pikeun muka konci, tapi éta nunjukkeun kumaha aubna tim pangembangan Crossy Road dina proyék hébat ieu sareng Disney.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Emerson Peru cenahna

    Disney Crossy Road ogé sayogi pikeun Windows Phone sareng PC.

  2.   Yesus cenahna

    Tingali naha anjeun tiasa ngadamel pitunjuk pikeun pembaruan énggal sareng karakter énggal. Hatur nuhun pisan kuring resep ieu

  3.   Luciano cenahna

    Éta bohong. Henteu ngan ukur Mortimer dipendakan di jalan, kuring mendakan Tiny (bajak laut ti karibia) sareng Marty sareng Cass (Pahlawan Ageung 6) sareng Hiro Hamada.

  4.   Dania cenahna

    Sareng anjeun pendak sareng mojang tina dunya aneh jack jack anjeun minuhan kelinci paskah

    1.    Jalan Crossy Peru cenahna

      Hai Dania! Ngarespon kana koméntar kuring kuring béjakeun yén henteu, éta henteu leres. Abdi gaduh kelinci Paska sareng kuring henteu meunang ku cara éta. Ogé, kuring gaduh cara pikeun nunjukkeun ka anjeun, naha anjeun terang kumaha?: Masing-masing karakter gaduh sababaraha cara pikeun muka konci: contona, saurang tiasa dikonci ku mesin atanapi ku $ 0,99, janten karakter ieu teu tiasa dipendakan dimana waé, anjeun kedah menangkeunana, tapi aya deui anu anjeun ngan ukur tiasa muka konci kalayan hiji karakter sareng teu aya anu sanés, janten ieu cocog sareng teori kuring. Pikeun kéngingkeun Easter Bunny anjeun kedah mayar 100 koin dina mesin atanapi anjeun tiasa ngagaleuh éta $ 0,99.

    2.    Jalan Crossy Peru cenahna

      Oh, sareng sajabina kuring ngan ukur gaduh Lock, Shock sareng Easter Bunny dina A Nightmare Before Christmas, nyaéta, Jack's Strange World.

  5.   pilar cenahna

    Kuring gaduh 329 karakter sareng henteu sadayana kuring kéngingkeun koin dina mesin beureum, éta ogé ngagaduhan 500 koin biru