Motorola bakal nyiapkeun Moto Mod anu sami sareng Samsung DeX

Motorola Moto ModBook

Marengan Galaxy S8 sareng S8 +, Samsung ngumumkeun stasiun DeX na, pelengkap anu tujuanana nganggo Smartphone salaku komputer kalayan ngan hiji kabel.

DeX mangrupikeun fitur favorit pangguna Samsung anu milari produktivitas. Saban dinten beuki seueur pangguna nganggo alatna pikeun damel sareng Samsung hoyong ékosistem na kanggo ngalangkungan bagian sélulér pikeun ngahontal kantor, sareng naha perusahaan sanés henteu hoyong anu sami?

Éta dikabarkan yén Motorola nuju nyiapkeun saingan serius pikeun DeX nganggo Moto Mods, pelengkap bakal disebat Motor ModBook, sareng tibatan janten darmaga kanggo telepon, ModBook bakal ngajantenkeun alatna janten laptop anu mirip sareng Chromebook. Ieu ogé negeskeun deui Janji Motorola moal ninggali Moto Mods na.

Gosipna asalna ti tukang bocor terkenal Evan Blass, anu parantos ngeposkeun gambar pratinjau tweet antarbeungeut pangguna anu bakal ngajantenkeun antar muka telepon séri Moto Z janten sistem operasi tradisional kalayan dok aplikasi sareng windows ngambang pikeun multitasking.

Blass nyatet yén gambar anu disaring gaduh a wallpaper anu sumping sareng Moto Z2, janten urang tiasa mastikeun yén proyék éta henteu énggal sareng parantos ditalungtik sahenteuna sataun.

Upami proyekna parantos umur sataun, pastina moal lami deui urang bakal gaduh inpormasi resmi ti Lenovo sareng Motorola, panginten urang tiasa terang alat ieu sateuacan akhir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.