Lima MMORPG pangsaéna pikeun Android

MMORPG pangalusna

Pilihan kaulinan Android sadia dina Google Play Store badag. Toko daun kami kalawan kaulinan tina loba genres béda, ku kituna aya salawasna hal anu dipikaresep ku unggal tipe pamaké. MMORPG mangrupikeun genre anu populer di kalangan pangguna. Ku sabab kitu, seueur pangguna milarian terang mana MMORPG anu pangsaéna pikeun alat Android.

Teras we tinggalkeun anjeun sareng MMORGP pangsaéna anjeun tiasa unduh ayeuna dina alat Android Anjeun. Pilihan judul anu hadé dina genre ieu, anu bakal dipikaresep ku anjeun upami anjeun milarian kaulinan tina jinis ieu pikeun diunduh kana telepon Android atanapi tablet anjeun. Sadayana ayeuna sayogi di Play Store.

Upami anjeun asup ka Google Play Store anjeun bakal tiasa ningali naon aya pilihan hade kaulinan tina genre ieu. Seueur kaulinan gaduh unsur anu sami, tapi anu dipilarian ku pangguna Android mangrupikeun hal anu béda, anu bakal ngaitkeunana. Kabeneran, aya sababaraha anu nangtung dina widang ieu sareng MMORGP anu kedah diperhatoskeun unggal waktos. Ieu mangrupikeun kasus lima kaulinan anu kami kumpulkeun dina tulisan ieu. Pasti aya hiji anu cocog naon anu anjeun pilari dina kaulinan genre ieu sarta ends nepi jadi kaulinan favorit anyar Anjeun.

Albion Online

Salah sahiji MMORGP pangsaéna anu tiasa urang unduh dina Android ayeuna nyaéta Albion Online. Dina hal ieu urang manggihan sateuacan MMORPG non-linier sareng setting abad pertengahan. Ieu mangrupikeun kaulinan multiplatform anu leres-leres nyandak urang ka dunya abad pertengahan berkat carita anu saé sareng grafik anu saé, janten éta ngait ti mimiti. Ieu mangrupikeun kaulinan anu parantos aya di Play Store salami sababaraha taun ayeuna sareng tetep janten pilihan anu hargana diantara pangguna Android.

Kaulinan ieu gaduh tempur skala ageung anu spektakuler, ogé modeu PvP anu suksés pisan. Sapanjang pertandingan urang bakal kéngingkeun senjata dina misi anu kedah urang laksanakeun. Sajaba ti éta, urang diidinan pikeun ngaronjatkeun kaahlian pakarang ieu, ku kituna urang bakal jadi pamaén beuki kuat sarta siap nyanghareupan musuh anu kasusah ogé ngaronjat ku jalanna waktu.

Albion Online nyaéta kaulinan anu urang tiasa unduh gratis dina telepon Android kami, sadia dina Play Store. Jero game aya purchases, pikeun ngakses objék tambahan sarta perbaikan pikeun karakter. Ieu mangrupikeun pameseran pilihan, mimitian ti 1,99 dugi ka 134,99 euro dina harga. Anjeun tiasa ngundeur kaulinan di link ieu:

Albion Online
Albion Online
harga: bebas

Hideung Gurun Mobile

Hideung Gurun Mobile

Kaulinan kadua dina daptar mangrupa kaulinan anu dijieun éksklusif pikeun ponsel. Eta geus dipikawanoh pikeun nyieun hiji tempat dina daptar ieu MMORPGs pangalusna dina pasaran pikeun Android berkat loba pilihan eta masihan kami, kitu ogé sajarah na alus. Dina versi Android na eta nangtung kaluar sabab méré urang loba pilihan kustomisasi pikeun karakter (hal kacida alusna hargana ku pamaké), kitu ogé misi leuwih hadé, diartikeun hadé tur kalawan argumen hadé. Sadaya ieu nyumbang ka pangalaman kaulinan alus.

Kaulinan ieu ngagaduhan sababaraha modeu kaulinan, kalebet modeu autoplay, anu mangrupikeun pilihan unggal waktos. Gelut di buruan éta ngahibur, teu diragukeun mangrupikeun kakuatan anu sanés. Naon deui, bos final nu urang manggihan di dinya ogé digawé sareng kasusahna ningkat nalika urang maju, janten aranjeunna mangrupikeun cara anu saé pikeun nguji diri urang. Grafik kualitasna mangrupikeun unsur sanés anu nyumbang kana janten salah sahiji kaulinan MMORGP anu paling kasohor dina Android.

Hideung Desert Mobile nyaéta kaulinan anu urang tiasa ngundeur haratis dina Android, sadia dina Play Store. Ieu kaulinan nuturkeun biasa bebas rumus download, tapi kalawan purchases jero. Kami gaduh pameseran pilihan anu kami tiasa kéngingkeun perbaikan pikeun jalma éta sahingga langkung gancang. Ieu mangrupikeun pameseran sukarela, anu tiasa ngahontal 109,99 euro per item dina sababaraha kasus. Anjeun tiasa ngundeur éta dina telepon anjeun dina tautan ieu:

Hideung Gurun Mobile
Hideung Gurun Mobile
pamekar: MUTIARA ABYSS
harga: bebas

V4

V4

V4 mangrupikeun kaulinan sanés anu parantos nalukkeun seueur pangguna dina Android sareng pantes janten salah sahiji MMORPG pangsaéna anu ayeuna urang tiasa unduh tina Google Play Store. Dina hal ieu urang manggihan kaulinan anu menonjol utamana dina bagian visual, kalawan grafik pisan elaborate, nu mantuan kami pikeun meunangkeun kana carita ti moment mimiti urang mimiti maén. Salaku tambahan, éta gaduh desain karakter anu saé, anu mangrupikeun aspék sanés anu ngabantosan ningkatkeun kualitas kaulinan sacara signifikan.

Ogé cara carita geus dimekarkeun, kalawan karakter na combats maranéhanana mangrupa aspék anu némbongkeun naha éta salah sahiji pilihan pangalusna dina widang ieu. gelut maranéhanana ogé rada leuwih kompleks tinimbang dina kaulinan séjén genre ieu, Kusabab anjeun kedah nganggo langkung ti sababaraha serangan dasar pikeun ngelehkeun musuh, tapi ieu mangrupikeun hal anu dipikaresep ku seueur pangguna, yén éta henteu gampang pisan. Modeu autoplay kaulinan ogé dipigawé kacida alusna sarta mangrupa pilihan sejen alus mertimbangkeun.

V4 nyaéta kaulinan anu geus nyieun ngaran sorangan diantara pengikut genre ieu dina Android. Cai mibanda sagala elemen kami pilari dina hal ieu, kitu ogé grafik alus tur tarung hébat. Kaulinan ieu tiasa diunduh gratis ti Play Store dina telepon Android urang. Kawas sesa kaulinan, eta boga purchases pilihan jero, purchases mimitian ti 1,09 euro pikeun 109,99 euro per item. Anjeun tiasa ngaunduh kaulinan tina tautan ieu:

V4
V4
pamekar: NEXON Company
harga: bebas

Naga Raja

Naga Raja MMROPG pangalusna

Naga Raja mangrupa pilihan séjén dipikaresep dina daptar ieu. Ieu kaulinan kalayan desain anime-kawas, nu dina sababaraha kasus bisa mibanda elemen JRPG has, tapi lamun ieu téh hiji hal anu anjeun resep atawa museurkeun, mangka mangrupa kaulinan anu anjeun kudu nyobaan. Kusabab urang nyanghareupan kaulinan kacida alusna digarap tur dibere, salian ti ngabogaan bagian visual nu sirik loba kaulinan dina genre ieu dina Android. Anjeun bakal ngarasakeun pangalaman kaulinan hébat dina mobile Anjeun.

Di dunya kabuka tina kaulinan ieu kami boga loba kabebasan. Aya sababaraha misi sekundér sareng kagiatan anu tiasa urang laksanakeun, tiasa milih mana anu urang hoyong laksanakeun sareng mana anu henteu, tapi anu pikaresepeun, ogé janten cara saderhana pikeun mangtaun sababaraha pangalaman dina pertandingan. Janten urang tiasa maju dina cara anu dipikahoyong, sahingga mendakan langkung seueur ngeunaan dunya kaulinan anu pikaresepeun ieu dina Android. Aya aspék kayaning dialog nu bisa ningkatkeun hal, tapi teu mangaruhan pangalaman kaulinan teuing di dinya.

Naga Raja mangrupikeun pilihan anu saé dina widang MMORPG pikeun Android. Kaulinan ieu tiasa undeur ti Play Store haratis dina telepon Anjeun atawa tablet. Jero game aya purchases, hal anu ditéang pikeun merangsang teuing (aya kali nalika éta rada beurat), tapi nu pilihan sepanjang waktos, untungna. Pameseran dina kaulinan dibasajankeun € 1,09 ka € 109,99 per item. Anjeun tiasa ngaunduh kaulinan dina telepon anjeun tina tautan ieu:

Naga Raja
Naga Raja
harga: bebas

A3

A3 parantos dinobatkeun salaku salah sahiji MMORGP pangsaéna pikeun Android, sacara resmi diluncurkeun taun ka tukang sareng anu parantos kéngingkeun seueur pengikut anu hadé dina taun mimiti kahirupan ieu. Kaulinan ieu teu nampilkeun carita héran kawas batur dina daptar, atawa ninggalkeun urang jeung dialog pangalusna, tapi mangrupa kaulinan pisan lengkep nu minuhan sagala rupa widang. Luhureun sadaya, sistem tempurna mangrupikeun anu pangsaéna anu bakal urang mendakan. dina genre ieu, unsur diferensiasi nu geus nyieun loba pamaké Android geus opted pikeun kaulinan ieu.

Urang ogé kudu nyebut dungeons di buruan, aspék séjén nu geus nalukkeun pamaké. Aya sababaraha modeu kaulinan anu sayogi di jerona, kaasup hiji mode Battle Royale entertaining, nu pasti patut nyobian dina sababaraha kasempetan. Salaku tambahan, sistem koléksina mangrupikeun hal anu parantos ditampi sareng para peminat Pokémon pasti resep éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali, seueur elemen anu ngabantosan janten kaulinan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

A3 nyaéta kaulinan anu urang tiasa Unduh gratis ti Google Play Store. Kaulinan ngajadikeun pamakéan éksténsif purchases, nu pilihan, tapi dimaksudkeun yén pamaké mayar duit keur meuli sababaraha objék sahingga bisa maju dina Pace gancang dina kaulinan. purchases ieu rupa-rupa ti 0,99 euro ka 99,99 euro dina harga. Anjeun tiasa ngaunduh kaulinan dina telepon Android anjeun tina tautan ieu:

A3: Masih Hirup
A3: Masih Hirup
pamekar: Netmarble
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.