Papanggih Sony Xperia XZ2 sareng XZ2 Compact anyar

Sony Xperia XZ2

 

Nya, éta Sony dinten di MWC 2.018. 26 Pébruari ditandai pikeun waktos anu lami dina kalénder pencinta Sony sareng smartphone na. Saatos terang leres luhur jajaran sapertos Samsung Galaxy S9. Laptop ti Huawei, sareng seueur deui novelty anu sanés. Giliran Sony parantos sumping, Kami ngawartosan anjeun kumaha Xperia XZ2 sareng Xperia XZ2 anyar anu kompak.

Di pasar anu kaseueuran pabrik nuturkeun tren, Sony parantos leres-leres leres pisan. Dikritik ku sabagian sareng muji ku anu sanés ku alesan ieu, Sony parantos kantos aya pemirsa. Dinten ayeuna duanana pameget sareng panasaran parantos ngantosan modél-modél anyar anu parantos dipidangkeun ku Sony di MWC 2.018.

Kitu ogé Xperia XZ2 sareng Xperia XZ2 anyar kompak

Kami tungtungna parantos tiasa ningali presentasi taruhan anyar Sony pikeun dunya smartphone. Dua alat éta ngarénghap sakedik (ngeunaan waktos) ku éstétika anu parantos sumping kuring ngaraos tonik tina sungut ieu. Urang titenan tepi sareng juru rada langkung buleud anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saluyu sareng warta yén urang parantos tiasa ningali dinten ayeuna.

Komitmen Sony pikeun smartphone kalayan layar "tanpa wates". Fitur Xperia XZ2 sareng XZ2 Compact anyar 5,7 sareng tampilan 5 inci, masing-masing. Sareng duanana rekening kalayan pigura anu ampir teu aya. Detil anu ngajantenkeun dua anggota énggal ieu kulawarga Sony katingali pikaresepeun. Sareng yén aranjeunna gaduh Resolusi HD lengkep sareng aspék layar di 18: 9 babandingan aspek.

Aspék novél séjén pikeun Xperia XZ énggal nyaéta lokasi anu maca sidik. Saatos nempatkeunana dina tombol start, sareng "ékspérimén" anu henteu suksés pisan nempatkeunana dina tombol sisi. Sony parantos mutuskeun nempatkeun pamaca sidik na dina tonggong, handapeun kaméra poto. Lokasi anu langkung raoseun sareng ergonomis. Anu pangguna anjeun bakal ngahargaan.

Salah sahiji kakuatan smartphone Sony nyaéta kaméra. Sony sok sinonim sareng kualitas nalika ngeunaan fotografi. Sanaos, sakumaha anu parantos kajantenan perkawis kamajuan sanés, Sony henteu bet sami sareng sésana, kaméra dual.  Xperia XZ2 sareng XZ2 Compact anyar ngagaduhan kaméra lénsa tunggal. Tapi éta henteu hartosna aranjeunna bakal ngagaduhan kaméra anu kualitasna langkung handap tina sésana.

Kaméra anu langkung saé, kakuatan langkung seueur sareng batréna langkung ageung

Dua XZ anyar bakal dilengkepan kaméra kalayan résolusi 19 megapiksel f / 1.8. Henteu aya dua lensa atanapi kaméra dobel pikeun nawiskeun kaméra tetep luar biasa. Mampuh ukiran Pidéo résolusi 4K HDR. Sareng kamungkinan ngagunakeun anu populér Modeu "gerakan super lambat". Naon rékaman video dina 960 pigura per detik kalayan resolusi Full HD. Lulus otentik.

Sedengkeun pikeun aki-aki, Sony hoyong masihan otonomi Xperia na anu langkung ageung. Ngeunaan ka Xperia XZ2 Compact, bakal ngagaduhan Batré 2.870 mah. Sareng Sony Xperia XZ2 kalayan batré 3.180 mah. Kami ningali kumaha paningkatan kapasitas beban sareng otonomi alat ieu ogé nambihan. Kalayan kamungkinan ngecas nirkabel pikeun vérsi anu langkung ageung.

Pikeun ngalengkepan tim anu ngajangjikeun, dua vérsi tina Sony Xperia XZ2 bakal dipasang anu kuat Qualcomm Snapdragon 845. Prosesor anu tiasa ngadamel alat-alat ieu nawiskeun kinerja anu saé pisan. Sareng éta bakal ngajantenkeun konsumsi énergi langkung dikontrol. Sony Xperia XZ2 bakal masihan sadayana sareng prosesor ieu. Sareng aranjeunna bakal, sakitar Android 8.0 Oreo, kumaha carana tiasa sanés.

Lembar data Sony Xperia XZ2 sareng XZ2 Compact énggal

Spésifikasi téknis Sony Xperia XZ2 Compact Sony Xperia XZ2
Marca Sony Sony
model XZ2 Kompak XZ2
sistem operasi Android 8.0 Oreo Android 8.0 Oreo
layar 5 inci 5.7 inci
processor  Qualcomm Snapdragon 845  Qualcomm Snapdragon 845
Ram 4 GB 4 GB
Panyimpen internal 64 Gb kalayan dukungan MicroSD dugi ka 400 Gb 64 GB kalayan dukungan MicroSD dugi ka 400 GB
Kaméra pungkur 19 Mpx 19 Mpx
Kaméra payun 5 Mpx 5 Mpx
Conectividad  USB 3.1 Tipe C - NFC - Bluetooth  USB 3.1 Tipe C - NFC - Bluetooth
Fitur séjén Maca sidik - SIM Dual  Maca sidik - SIM Dual
batre 2.870 mah   3.180 mah
dimensi  135 x 65 x 12.1 mm 153 x 72 x 11.1 mm
beurat 168 gram 198 gram
harga euro 599 euro 799

Xperia XZ2 dina pidéo ti MWC18

Xperia XZ2 Compact dina pidéo tina MWC18

Kumaha saur anjeun ngeunaan anu anyar tina Sony?

Sakumaha urang tiasa tingali, Sony henteu sasarengan kana berita. Dina MWC ieu anjeunna parantos nempatkeun sadaya daging dina hawu. Sareng éta ngajalankeun dirina sakali deui pikeun nalukkeun pasar anu beuki rumit ku dua tarohan anu serius pikeun kéngingkeun tempat alami na. Kami nyanghareupan dua terminal anu kompeten anu tiasa ngukur dirina ngalawan saingan. Naha Sony masih ngagaduhan tempat di luhur?

Kadua alat bagikeun sacara praktis sadaya spésifikasi na. Bédana ngan ukur ku ukuran, kandel, batré sareng beurat. Ogé tangtu pikeun harga. Jelas buka spésifikasi anu kuat dina dua ukuran anu béda. Dimaksudkeun pikeun anu henteu resep kana layar anu terus berkembang. Kalayan XZ2 anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu pangénggalna ti Sony, sareng kalayan versi Compact anjeun bakal ngagaduhan anu sami tapi dina ukuran anu langkung alit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.