Mbuynow Touch TWS, headphone ala Airpods ngan ukur € 36.99 hatur nuhun diskon 38% anjeun ngahémat € 23

Headphone di-ceuli ti Mbuynowéta Toél TWS mangrupikeun headphone ala Apple Airpods éta pikeun kuring yén kuring parantos resep nyobian aranjeunna sacara pribadi, aranjeunna henteu ngagaduhan iri ka Gadget ti para "Apel gigit", sareng éta nyaéta ngahemat harga jual anu sami upami aya upami aya bédana anu penting, urang nyanghareupan produk anu kaleresan parantos nyéépkeun kuring pisan, sanaos kuring sanés pangguna anu rentan pisan pikeun jenis ieu headphone anu urang kedah lebetkeun langsung kana ceuli.

nu Mbuynow Touch TWS gaduh kakuatan sora anu luar biasa tanpa distorsi iraha waé, éta ogé ngagaduhan bass anu kuat pisan sareng disorot ogé bass anu paling seukeut anu ngajantenkeun pangalaman anu jero anu ditawarkeunana sacara praktis teu kaéléhkeun, sahingga kuring henteu mikir yén urang tiasa mendakan produk naon waé dina jangkungna headphone ieu tanpa kabel sahenteuna di ieu kisaran harga 35 Euro atanapi bahkan ngahontal margin 60 Euro.

Headphone ala Apple Airpods anu pangsaéna

The Mbuynow Touch TWS ngagaduhan otonomi sakitar 3 jam musik atanapi paguneman anu teras-terasan, sanaos ku kotak angkotna kami bakal tiasa ngeusi batre aranjeunna ngan dina sajam satengah ampir opat kali pinuh pikeun ngagaduhan otonomi total anu ngaleuwihan salapan jam playback musik. Sedengkeun pikeun ngantosan headphone dina modeu operasi, kami nyéépkeun ampir 48 jam dina operasi kontinyu.

Kotak panyimpenan anu dina gilirannana mangrupikeun carjer portabel atanapi powerbank anu teras-terasan ngecas headphone urang janten siap iraha waé urang butuhkeun. Kotak pangisian sareng panyimpenan ieu ngagaduhan 450 mah sareng sistem pengisian gancang kalayan docking headphone magnét pikeun mastikeun sepanjang waktos yén aranjeunna ngeusi leres. Kotak ngecas pinter atanapi stasiun, sanggup otomatis ngeureunkeun nalika headphone dieusian 100 x 100.

Headphone ala Apple Airpods anu pangsaéna

Upami pikeun sadayana ieu kami nambihan yén éta ogé mangrupikeun sababaraha kotak ngecas anu ngagaduhan opat LED biru anu nunjukkeun tingkat muatan stasiun muatan sepanjang waktos, urang tanpa ragu sateuacanna headphone anu pangsaéna pikeun Airpods of Apple Low Cost dina waktos ayeuna.

Beuli aranjeunna didieu sateuacan tawaran réngsé


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.